Zadovoljna.si
20-letna misica navdušuje na Filipinih.

Novice

Slovenka med 15 najlepšimi na svetu! Smo v igri za krono?

M.V.
01. 12. 2011 23.24
61

Naša 20-letna lepotica Rebecca Kim Lekše, ki je nedavno kot Miss Earth 2011 odpotovala na svetovni izbor za miss Zemlje na Filipinih, je na svojem Facebooku objavila veselo novico. Svetlolaska se je na talent šovu, ki je potekal v okviru tekmovanja, uvrstila med 15 najboljših! Tudi sicer na drugem koncu sveta prejema same komplimente in vzdihe občudovanja. Morda pa se bo letos Slovenija le približala kroni najlepše!

20-letna misica navdušuje na Filipinih.
20-letna misica navdušuje na Filipinih.FOTO: Facebook
Na talent šovu se je uvrstila med 15 najboljših.
Na talent šovu se je uvrstila med 15 najboljših. FOTO: Facebook

20-letna misica Rebecca Kim Lekše je nedavno odpotovala na svetovni izbor za miss Zemlje na Filipine, kjer zastopa barve Slovenije. Prikupna Kim je na drugem koncu sveta že osvojila marsikaterega moškega predstavnika, včeraj pa se je na talent šovu uvrstila med najboljših 15 in edina na dražbi v dobrodelne namene prodala darilo iz Slovenije. Novico je takoj delila tudi s svojimi prijatelji na Facebooku, ki so se skupaj z njo veselili izvrstnega rezultata.

Podpirajo jo iz Tajske

Na uspehe Rebecce Kim je ponosen tudi Igor Šajn direktor agencije Queen, ki je lastnik licence za miss Zemlje pri nas. "Menim, da Kim lahko pri določenih ocenjevanjih in nazivih premaga svojo konkurenco in se uvrsti zelo visoko. Ker poznamo ocenjevanja na vseh svetovnih lepotnih tekmovanjih, pa vemo, da je pri skupni končni uvrstitvi preboj med najboljših deset zelo težka poteza,“ pravi Šajn, ki je z ekipo nameraval spremljati Kim na Tajsko, kjer naj bi se zgodil svetovni izbor, a so ga zaradi poplav v Bangkoku preselili na Filipine.

Ne obremenjujejo se z uvrstitvijo

"Vse smo imeli rezervirano za Tajsko in nam nato zaradi poplav niso hoteli odjaviti. Tako smo sedaj mi na Tajskem, Kim pa na Filipinih,“ nam je razložil Igor in dodal, da se sicer ne obremenjujejo z rezultati, ki naj bi jih Rebecca Kim dosegla na izboru. "Glede uspeha od vsake tekmovalke pričakujemo, da bo častno zastopala Slovenijo in jih nikoli ne obremenjujemo z uvrstitvami,“ nam je še zaupal.

Lastnika licence Miss Zemlje za Slovenijo, Igor in Jelka Šajn, Rebecco Kim podpirata iz Tajske.
Lastnika licence Miss Zemlje za Slovenijo, Igor in Jelka Šajn, Rebecco Kim podpirata iz Tajske.FOTO: Vesmin Kajtazovič

KOMENTARJI (61)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413