Zadovoljna.si
Najbolj razgaljen in vroč študentski dopust. (Foto: patdollard.com)

Novice

Razvratne šolske počitnice po ameriško

Ž.S.
2010-03-27 14:24
25

Seks, droge in alkohol. Najbolj priljubljene spomladanske počitnice v Miamiju vsako leto postrežejo z divjimi študentskimi zabavami in razgaljenimi telesi. Resnične izpovedi nam napisano le še potrdijo.

Namesto študentov mladoletniki

Divje zabave, razgaljena telesa, velike količine alkohola in droge. Danes se mladi zabavajo na načine, ki jih pred desetimi leti še nismo poznali ali pa smo si pred njimi le zatiskali oči. Mogoče slovenska mladina pri razvratnih zabavih, ki jih poznajo predvsem Američani, še nekoliko zaostaja, vendar se vztrajno in z vsakim korakom približuje pravim malim orgijam. In kdaj postanejo zabave najhujše? Ko se začnejo prebujati prvi sončni žarki in nastopi pomlad. Tako imenovani 'spring break', ki ga ponujajo tudi slovenske turistične agencije običajno v Kanegro, Rovinj ali na otok Pag, je svoj sloves pridobil z najbolj znanimi spomladanskimi počitnicami v Miamiju. Danes se je zgodba nekoliko spremenila. Miami je pridobil veliko konkurence, starostna meja zabave željne mladine pa se je v Ameriki spustila že skoraj pod bizarno mejo, saj nekateri obiskovalci štejejo šele trinajst let.


Spomladanski 'odlom'

Miami spring break še danes velja za “the great escape for students“. Najbolj obiskane točke v času oddiha so Florida Keys, Daytona Beach in Fort Lauderdale, obiskovalci pa običajno prihajajo iz celotne Amerike, vedno več pa je tudi študentov, ki so na izmenjavi, in tujcev, željnih neobremenjene zabave. Običajno se oddih odvija v marcu ali prvem tednu aprila. V tem času so zasedena predvsem apartmajska naselja in cenejši hoteli. 'Spring break' se je prvič uveljavil že leta 1970, danes pa postaja obvezni del študijskih let.

"Vse, kar pričakujem, je seks!"

Včasih tipični prizori ameriških komedij, ki jih lahko vidimo tudi v različnih delih filma Ameriška pita, Odbite zabave Divjega Vana, Road Trip in podobno, postajajo resnica. Zabave željni študenti se popolnoma sprostijo, nekajdnevne ali tedenske počitnice pa postanejo ena sama zabava. Najpogostejši odgovor študentov, kaj je čar spring breaka, je seks. "Tukaj imam 100-odstotne možnosti za seks.“ ali "Moj glavni cilj je seks.“ Fantje, med katerimi velika večina še ne dosega ameriške polnoletnosti (21 let), se dokazujejo s čim večjim številom deklet, ki so jih zvabili v posteljo ali na najbližjo brisačo na plaži. Zaščita je skoraj vedno spregledana, saj zaradi velikih količin alkohola in drugih substanc dekleta pozabljajo na kondome, fantje pa jih preprosto ne potrebujejo. To je namreč mnenje nekega 17-letnega dijaka, ki že nestrpno pričakuje marec.

Tudi dekleta niso nedolžna

Medtem ko so fantje pripravljeni poskusiti več različnih drog, dekleta veliko časa posvečajo različnim igricam, ki so si jih izmislili radovedni študenti. 18-letna vidno opita Jasmine pove, da ima okoli vratu veliko različnih okraskov in obeskov, ki jih je prislužila s kazanjem svojih prsi. "Pred fantom odpneš modrček in mu jih pokažeš. Nato jih še malo potreseš in si prislužiš obesek.“ Izjava njene prijateljice, ki po plaži teka v minimalističnem bikiniju, je podobna: "Svoje prsi kažem že cel dan,“ pri tem pa pred kamero nesramežljivo odstani zgornji del in steče po plaži. In kaj žene dekleta, da se udeležijo tovrstnih počitnic? "Mlajša dekleta tukaj izgubijo nedolžnost, tiste, ki pa že imajo fante, jih tukaj prevarajo v povprečju vsaj s petimi. To je pač Miami, tukaj je dovoljeno vse!“ In kaj na vse to porečejo starši? "Pred odhodom je mama posedla za mizo mene in mojega fanta, ki je ostal doma. Rekla mi je, naj se izogibam pijče in varanja. Vendar, saj ne ve, da sem seksala že prvo noč.“

Kdo s kom? To ni pomembno!

"Ni pomembno, kako dekle izgleda, vse je odvisno od njene vztrajnosti. Po navadi starejše zdržijo nekoliko dlje, najmlajše pa popadajo prve.“ 14-letni Alex in Angela povesta, da sta prvič v Miamiju, vendar fantom govorita, da imata 17 let. To je tudi meja, ki jo mnogi upoštevajo glede seksa. "Če si star 17, dobiš takoj, drugače pa moraš prej še nekaj popiti.“ Ženska z žensko ali z več moškimi – različne kombinacije so nekaj povsem običajnega. Po navadi se na skupinski seks odpravijo mlajša dekleta, ki s seboj vzamejo še svojo prijateljico. "Nekatere punce mislijo, da so dosegle vse, ko seksajo z nekaj let starejšim moškim, zato se jim dobesedno mečejo pod roke in same izzivajo.“ In kateri so najhujši dogodki, ki so jih dekleta videla? "Videla sem, kako je neko dekle na plaži naredilo svečo in razširilo noge, njena prijateljica pa jo je oralno zadovoljevala.“

Veliko ljudi je videlo tudi posilstvo, vendar ga zaradi svoje pijanosti ni želelo prijaviti policiji. Maggie, tamkajšnja voznica taksija, ki je svojo hčerko v času pomladnega razvrata peljala k staršem v drugo mesto, je videla in doživela že skoraj vse, najhuje pa ji je bilo, ko so jo klicali starši otrok. "Prosili so me, naj grem iskat njihove otroke v hiše, kjer se zabave odvijajo. Nekatera dekleta so bila posiljena in so na pomoč klicala svoje matere in očete, ti pa jim niso mogli pomagati s policijo, saj so vedeli, da so njihovi otroci pod vplivom alkohola in mladoletni. Ko vse to spremljaš skozi svoje oči, se zaveš, da si videl že vse. Prav nič te ne more presenetiti.Grozljivo je!“

Neko dekle je napadla in posilila skupina 30 fantov, ki so iz nje sprva strgali oblačila, nato pa jo prislilili v spolne odnose. Ko sta v igri alkohol in droge, je črta med zabavo in posegom v človekovo intimo le še bleda senca.

Alkohol, droge in seks

Plaže in ulice so v marcu polne plastičnih kozarčkov in pločevink. Alkohol teče v potokih in le nekaj mladine ob tem ustavi policija. Dijaki in študenti se nastavljajo sončnim žarkom in se poljubljajo, otipavajo ali seksajo na plažah z ljudmi, ki jih ne poznajo, jutri pa se jih niti ne bodo spominjali. Vse se vrti okoli zabave, druženja in seveda spolnosti. Kopalke so skoraj nepotrebne ali jim manjka vsaj zgornji del. Dekleta v mokrih majicah preplavijo vsak kotiček mesta. "Tista, ki so oblečena, po navadi niso niti opažena,“ pove nek študent, ki se že veseli naslednjega spomladanskega 'odloma'. Od alkohola se na vsakem koraku najde pivo, vodka in druge žgane pijače. Jeanine, ki je vidno opita, vse skupaj opiše kot: "Doživljamo svoje sanje, ves dan smo pijani, izgubljamo se na plaži in spoznavamo nove ljudi.“ Kelsey, stara 18 let, še doda, da je opita, odkar je prišla. "Sploh še nisem popila nič, kar ne bi vsebovalo alkohola.“ Najbolj vztrajni zdržijo do večera, spet drugi pa omagajo že dopoldne. "Bruhala sem že včeraj, vendar to samo zato, ker sem mešala pijače, medtem ko so morali mojo prijateljico odpeljati k zdravniku.“ Največkrat policisti aretirajo mladoletne za kajanje marihuane, med različnimi drogami pa se najdejo tudi kokain, ekstazi in LSD.

Je Slovenija pripravljena?

Bodo ameriški razvrati kmalu dosegli tudi Slovenijo? Mogoče čez nekaj let, moramo pa priznati, da so Zrće, spomladanski Rovinj ali Kanegra še daleč od dogajanj na najbolj norem spomladanskem odlomu. Vendar je le še vprašanje časa, kdaj se zgodba lahko tudi obrne.

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152