Zadovoljna.si
Močno jo je privlačil, hkrati pa jo je zanimalo, ali ima res tako velikega ...

Novice

Resnična zgodba: Seks za eno noč ... s črncem!

Z. B.
08. 10. 2009 18.50
19

"Zame je bil to nekakšen tabu, neuresničene erotične sanje. A hkrati me je močno mikalo. To ni bil moj prvi seks za eno noč. Ampak s temnopoltim?! Spraševala sem se: Kaj če je vse res, kar govorijo o velikosti ..."

Močno jo je privlačil, hkrati pa jo je zanimalo, ali ima res tako velikega ...
Močno jo je privlačil, hkrati pa jo je zanimalo, ali ima res tako velikega ...FOTO: iStockphoto

28-letna Mojca je že skoraj tri leta samska, a njeno spolno življenje je bolj divje kot nekoč, ko je imela resne zveze. "Ko sem se razšla s svojim zadnjim resnim fantom, s katerim sva bila skupaj skoraj dve leti, nisem vedela, kako naj se stvari lotim. Hotela sem čas zase. Nisem želela nove zveze, brez seksa pa tudi nisem hotela biti ..." Prijateljici, s katerima do takrat ni prav veliko hodila ven, ker je vedela, da so petkovi ali sobotni večeri rezervirani za lov na moške, sta jo končno prepričali, da morda pa takšno žuranje ne bi bilo napačno ...

In lov se je začel ...

Tako so dekleta ob koncih tedna skupaj zavladala ljubljanskim lokalom. Saj niso vedno "ujele", včasih ni bilo zanimivh tipov, včasih zanimivi niso kazali zanimanja, en vikend je imela ena srečo, drug vikend druga. A vselej se jim je nekaj dogajalo. "No, mene vedno najbolj pritegnejo visoki, postavni, temnolasi. Če ni takega, grem domov sama. Pa saj je en nov tip na mesec že kar dober rezultat," pravi Mojca.

Mojca si je v dveh letih nabrala lepo zbirko postavnih temnolasih "trofej".
Mojca si je v dveh letih nabrala lepo zbirko postavnih temnolasih "trofej".FOTO: iStockphoto

'Imel je tako lepo telo!'

Zdaj že težko našteje poimensko vse moške, s katerimi je bila, nekaterih sploh po imenu ni spraševala. Dobro pa si je zapomnila Dana! "Ja, prav spomnim se. Ura je bila že okoli dveh zjutraj, zapustile smo lokal, ker smo se dolgočasile in se odpravile v drugega, zaradi dobre glasbe. Šla sem do šanka, ker nam ni bilo dovolj alkohola, ravno naročala tri juice vodke, ko me ogovori izjemno postaven črnec ..." Bil je Dan, in kot je Mojca kmalu ugotovila, prišel je iz Amerike. S prijateljem sta že dva meseca potovala po Evropi, še dva dneva pa sta nameravala ostati v Sloveniji. "Obdajali so me mešani občutki. Dan je bil nenormalno privlačen, imel je lepo, skladno izklesano telo, imel je ravno prav oprijeto sivo majčko, ki je lepo poudarila njegove mišice. Pa njegove roke, ki so kar kričale po tem, da bi me zagrabile. Oh, kako je bil luštkan. Kot v najbolj mokrih sanjah."  Doslej je seks s črncem Mojca le sanjala, zdaj pa je ves pokončen, lep in seksi, stal pred njo Dan. Kar zdrznila se je ob misli nanj.

Prijateljicama je dostavila pijačo, potem pa se popolnoma posvetila Danu. Po nekaj vodkah je bila ravno prav pogumna. Glasna glasba je bila dober izgovor, da se mu je približala in govorila na uho, sicer je ne bi slišal. Govorila sta o vsem, o glasbi, njegovih potovanjih, njenem delu, o Slovenkah. Takrat ga je vprašala, ali je že bil s Slovenko. Odgovoril ji je: "Ne, ti boš prva ..." Odšla sta na plesišče, se tesno privila drug k drugemu in se zazibala v divjih ritmih glasbe. Mojca se spominja: "Dotikala sem se ga po vsem telesu, ga grabila za rit. Roka mi je nato zdrsnila na njegovo mednožje. Uf, kako sem bila pogumna. Alkohol je pač naredil svoje.  Kmalu mi je bilo jasno, da govorice o velikosti penisa črncev držijo. Ko sem ga zagrabila, se je kar malce zdrznil, morda ni pričakoval takega poguma, potem pa se je prepustil ..."

Nista se mogla upreti eden drugemu, čeprav močno utrujena, sta dvakrat seksala.
Nista se mogla upreti eden drugemu, čeprav močno utrujena, sta dvakrat seksala.FOTO: iStockphoto

Ko popustijo pregrade

Nista dolgo zdržala. Mojca je prijateljicama sporočila, da odhaja. Prosila ju je le, naj imata vklopljen telefon, če bi ju morda potrebovala. Kot da mu ne bi povsem zaupala. Odšla sta v Danovo hotelsko sobo. "Srce mi je močno razbijalo, sploh ne vem, zakaj sem bila tako vznemirjena. No, ja, kmalu sem ugotovila, da je bilo vznemirjenje upravičeno," se nasmehne Mojca. Ko sta z Danom prišla v sobo, ji je ponudil viski. Na dušek ga je spila, saj je tako želela pregnati živčnost, ki se je je lotevala. "Sedela sem na postelji, ko se mi je približal. Slekel je majico in me začel poljubljati. Vsepovsod. Nisem mogla zdržati. Kar razganjalo me je od strasti. Začela sem mu odpenjati gumbe na hlačah in jih potegnila z njega. Moja oblekica je kar zdrsnila z mene in ostala sva tesno ovita, drug ob drugem, v spodnjem perilu. Iz njegovih spodnjih hlačk se je ponosno in prepotentno bohotil njegov orjak. Kako je bil lep! Kar mešati se mi je začelo od strasti in lepote," pripoveduje Mojca.

Nepozabno jutro

Do jutra sta dvakrat seksala, Mojca potem ni mogla več. "Prvi seks je bil divji, ker sva bila oba že tako vzburjena, da sva dobesedno planila en po drugem. Najprej sva morala rešiti problem s kondomom, tisti, ki sem jih jaz imela s sabo, so bili namreč Danu premajhni. Dobro, da je imel svoje. Bil je nežen, ko je prvič prodrl vame, je to naredil z občutkom, vedel je, da bi me sicer najbrž zabolelo. Tako pa je bilo čudovito. Zamenjala sva vse možne položaje, najbolj me je vzburjalo, ko je bil nad mano in sem gledala njegove temne prsi. Bog, kako je bil lep, ko mu je prihajalo."  Njuni telesi sta se umirili in obležala sta tesno objeta, a ne za dolgo. Še enkrat sta se začela ljubiti in za Mojco je bilo še lepše kot prvič. Potem pa ni mogla več.

Zbudila se je sredi dopoldneva, Dan je še spal. Gledala ga je in razmišljala, da je svoji zbirki trofej dodala še nekaj novega. Ne da bi ga zbudila, je odšla pod tuš. Kmalu se ji je pridružil še Dan, močno vzburjen, imel je že nataknjen kondom. "Najprej sva seksala pod tušem, pa po vsej kopalnici, nato me je nesel do postelje. Poskrbel je, da ga ne bom pozabila," se nasmehne Mojca.

Ko sta prišla k sebi, sta se odpravila v center Ljubljane na zelo pozen zajtrk. "Tudi na dnevni svetlobi je bil Dan neverjetno lep. Klepetala sva o vsem mogočem. Povedal mi je, da s prijateljem naslednjega dne odpotujeta proti Madžarski in nato naprej proti Češki, potem pa se bosta najbrž vrnila domov."

Ostal je spomin

Nista si izmenjala telefonske številke, odločila sta se, da bo njuno srečanje ostalo le lep spomin. "Bilo je kot v filmu, na Tromostovju sva se poljubila v slovo in odšla vsak v svojo smer. Nisva se več videla ne slišala. Ampak ko se spomnim na najino noč, me še danes po telesu strese od ugodja," navihano pove Mojca, oči pa se ji zaiskrijo.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 314