Zadovoljna.si
Tony se je dobival s kar 53 ženskami.

Novice

RESNIČNA ZGODBA: 'Varal me je s 53 ženskami!'

K.B.
2009-12-23 19:23
12

Sally je nekega dne opazila, da je njen partner Tony pozabil svoj mobilni telefon doma. Ni se mogla upreti skušnjavi in pobrskala je po mobilniku. Čakalo jo je veliko razočaranje in presenečenje.

Tony je bil prvi moški, s katerim se je Sally zbližala po burni ločitvi, ki jo je preživela leto pred tem. Ljubezen je cvetela, potem pa je Sally nekega dne opazila, da ima Tony svoj mobilni telefon vedno nastavljen na tiho zvonjenje in ga nikoli ne spusti iz rok. Ponoči ga je spravljal celo pod vzglavnik, med tuširanjem pa kar v žep kopalne halje. Neprestano je pisal SMS-sporočila, še celo kadar sta bila zvečer skupaj v postelji. Sally se je vse skupaj zdelo malce nenavadno, zato je Tonyju to tudi povedala, on pa se je izgovoril na svoja otroka iz prvega zakona, češ da si dopisuje z njima. Toda resnica je bila daleč od tega in je kmalu prišla na dan.

Nekega dne je Tony zjutraj odšel v službo in pozabil telefon doma. Sally se ni mogla upreti skušnjavi.  Srce ji je močno bilo, v želodcu pa je začutila krč, ko je pritisnila zeleno tipko in pogledala med sporočila. Pred njenimi očmi so zaplesale črke: "V ponedeljek je bilo čudovito. Komaj čakam, da bova spet skupaj!" Odprla je naslednjega: "Jutri zvečer se dobiva ..." in še naslednjega: "Mislim nate in na najine lepe trenutke!" Sally je začela drgetati, sporočila so se kar vrstila in skorajda ni mogla verjeti svojim očem: vsako sporočilo je bilo od druge ženske. Imena so bili vzdevki z interneta, da jih Tony slučajno ne bi pomešal.

Bilo jih je 53

Sally se je počutila izdano, čutila je, kako se ji v očeh nabirajo solze. A le za hip. Pomislila je, ti bom že pokazala, ti prekleti lažnicev. Poklicala ga je po telefonu in mu hladno povedala, da je naredil veliko napako, ker je mobilnik pozabil doma. Nato je poklicala vseh 53 ljubic in jim razkrila, s kakšnim lažnivcem se dobivajo. Brez izjeme so bile vse zelo presenečene, saj jih je Tony s sladkimi besedami očitno znal prevzeti. Potem si je dala duška in telefon treščila ob tla. Raztreščil se je na prafaktorje, od njega ni ostalo nič več. Tako kot tudi od njene ljubezni s Tonyjem ne. Z njim ni nikoli več spregovorila.

Iskanje ljubezni prek interneta

Sally je bila pred Tonyjem poročena. "Z možem sva bila poročena štiri leta, skupaj pa kar deset let. Resnično sem verjela, da je najina ljubezen večna. Ko sva se ločila, sem bila popolnoma zmedena in šokirana. Tega nikakor nisem mogla, niti hotela sprejeti," se spominja Sally. Sprva ji je bilo zelo težko, kar naenkrat je spet bila sama in kar leto dni je trajalo, da je spet dobila vero vase, da se je ponovno počutila dovolj zapeljiva in ženstvena, da bi poskusila znova. Ves čas so ji na srečo stali ob strani dobri prijatelji, ki so jo opogumili, naj poskusi z dopisovanjem prek interneta. Kot se je kasneje izkazalo, zamisel ni bila dobra, saj je naletela na Tonyja. "On mi je povrnil zaupanje v ljubezen in moške; tako sem vsaj mislila," potarna Sally. Dejstvo, da jo je izigral, jo je resnično razjezilo. Ni mogla verjeti, da je nekdo, ki deluje tako ljubeče, v resnici takšen nizkotnež in podlež. Odločena, da ne bo izgubila vere, je še naprej ljubezen iskala na internetu.

Podležem ni bilo konca

V Sallyjino življenje so vedno znova prihajali čudni moški. "Spominjam se enega, ki se je prikazal s šopkom rož in rožnatim šampanjcem, imela sva prav prijeten prvi zmenek. Toda kmalu je postalo vse skupaj strašljivo. Vsak dan je prihajal na moja vrata s šopkom rož v roki in neprestano me je klical po telefonu," se spominja Sally. Nato je spoznala Garyja, s katerim sta se sestajala nekaj mesecev. Nikoli ji ni hotel izdati, s čim se preživlja, rekel je le, da vodi neko firmo. Kljub temu je bil vedno brez denarja. Kmalu zatem je Sally po telefonu poklicala neka ženska in jo spraševala, če pozna Garyja. In glej ga zlomka, izkazalo se je, da je Gary brezdomec, ki poleg nje zapeljuje še dve ženski. Hodil je od ene do druge, dan je razdelil na tri dele in ga preživljal z vsako posebej v njenem domu. Praktično je živel na njihov račun. Potem je bil tu še moški, ki je bil na fotografiji, ki jo je objavil na internetu, močno podoben Živini iz serije Seks v mestu. Sally je kaj hitro ugotovila, da je v resnici popolnoma drugačen, bil je pač zguban penzionist. "Spominjam se še enega, s katerim sva se pogovarjala prek spletne kamere. Tako je bil dolgočasen, da sem raje gledala televizijo, ki jo je imel v ozadju," se je pošalila Sally.

Moški lažnivci

Bilo je veliko moških in vsi po vrsti so lagali, da so samski, v resnici so bili vsi poročeni. Sally je najbolj zmotilo to, da je bil Tonyjev profil še vedno objavljen na internetu, Tony pa še vedno aktiven. Sally je ves čas rojilo po glavi, kako opozoriti ženske, da je prevarant. "Med pogovori z drugimi ženskami sem ugotovila, da nisem edina, ki bi rada vedela, s kakšnim moškim se dogovarjam za zmenek, in ali gre za enega tistih, ki se dobivajo z več ženskami hkrati," se spominja Sally. Ustvarila je svojo spletno stran, kjer lahko vse razočarane ženske razkrijejo pravi obraz moških, ki so jih prevarali. Na tej strani lahko ženske, ki spoznavajo moške prek interneta, pred samim zmenkom preverijo, ali ima njihov 'izbranec' zgodovino, ki bi jo morale poznati.

www.loveratsinc.co.uk

Danes so člani te strani moški in ženske, ki so bili kdaj prevarani in bi radi vsem oznanili podleže, ki so jim zlomili srce. Kljub številnim slabim izkušnjam z moškimi Sally ostaja optimistična. Prepričana je, da bo nekega dne spoznala pravega moškega, ki bo z njo ravnal, kot se spodobi. "Vem, da je tam zunaj še dovolj spodobnih moških in da niso vsi slabi. Upam, da bom nekega dne našla moškega svojih sanj. Toda medtem bodo vsi, ki se gredo podle igrice, pristali na moji internetni strani!"
 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133