Zadovoljna.si
Plastična gospodinja

Novice

Najbolj plastična gospodinja na svetu

Z.B.
21. 08. 2011 08.20
5

Zvezdnica priljubljenega ameriškega resničnostnega šova The Real Housewives of Beverly Hills Taylor Armstrong brez kančka sramu priznava, da obožuje razkošje. Dragi avtomobili, dizajnerska oblačila, nakit in lepotni popravki, ki jih na njenem telesu ni mogoče spregledati, pričajo o tem, da 39-letna podjetnica stavi predvsem na zunanjo lepoto.

Plastična gospodinja
Plastična gospodinja FOTO:

Obožuje razkošno življenje

Taylor Armstrong se je pred dobrimi sedmimi leti preselila iz rodne Oklahome v Beverly Hills. V zakonu s podjetnikom Russellom se jima je rodila hči Kennedy, ki danes šteje 5 let. 39- letna 'gospodinja' ki je zaslovela z nastopom v resničnostnem šovu The Real Housewives of Beverly Hills, v intervjujih tako rada poudarja, da je najprej mama, šele nato žena. Podjetnica z dolgo zgodovino delovnih izkušenj na področju vodenja prizna, da za svoje delo zahteva tudi visoko plačilo. Njen življenjski slog je razkošen, kar rada pokaže predvsem s svojim zunanjim izgledom.

Spodbuja lepotne popravke

Ko se je poročila in svoje srce oddala nedavno preminulemu poslovnežu Russellu Armstrongu, se je zbala, da jo bo ta nekoč zapustil zaradi mlajše ženske. Znake staranja je zato omilila sprva z uporabo botoksa, ki je zakril gube na čelu in pod očmi. Kmalu zatem se je odločila za povečavo ustnic, sledili so vsadki v licih in pozneje še operacija prsi. Povedala je, da lepotne popravke podpira. „Moj cilj je: malo injekcije tukaj in malo tam. Tako se počutim zadovoljna sama s sabo.“ Njeno brezglavo zapravljanje in uživanje življenja na veliki nogi pa je kmalu privedlo do prepira in pretepa. Russell je zabredel v velike dolgove vendar se je moral med snemanjem resničnostnega šova še vedno pretvarjati, da njegovi posli cvetijo.

Usoden ponedeljek

Reševalci iz Los Angelesa so pred nekaj dnevi našli truplo 47-letnega Američana. Izkazalo se je, da gre za moža ameriške zvezdnice Taylor Armstrong, znane po številnih lepotnih operacijah in šovu The Real Housewives of Beverly Hills. Armstrongovo truplo je našel njegov sostanovalec in nemudoma poklical policijo in reševalce. Naslednji dan je obdukcija potrdila, da v njegovem telesu niso našli nobene sledi droge in alkohola, prav tako na truplu ni bilo nikakršnih znakov nasilja. Potrdili so, da je Russell Armstrong naredil samomor.

Zadolženost in nasilje

Pojavila so se ugibanja, da si je ameriški poslovnež vzel življenje predvsem zaradi prezadolženosti, saj je od terorističnega napada 11. septembra 2001 naprej tonil v rdečih številkah. Odvetnik para, ki je pred slabim mesecem oznanil ločitev, je medijem namignil, da so jima zasegli vse kreditne kartice, saj je njuna zadolženost prerasla vse meje, ob tem pa naj bi se Taylor in Rusell spopadala še z milijonsko tožbo njunega podjetja. Pred časom ga je Taylor obtožila tudi fizičnega in psihičnega nasilja. Veliko modrico na očesu, zaradi katere je prestala tudi lažjo operacijo, je pokazala tudi v resničnostnem šovu svojim soigralkam in Rusella javno obtožila nasilja, kar je pozneje tudi priznal. Par se je poročil leta 2005, v zakonu pa se jima je rodila hčerka Kennedy.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413