Zadovoljna.si
Rihanna je na premieri razkazovala svoje atribute.

Novice

Rihanna gola na premieri?!

Z.S.
14. 05. 2012 10.16
8

24-letna pevka, ki je pred nekaj dnevi svoje oboževalce šokirala s fotografijo, ki jo je objavila na svojem Twitterju, je znova spočita in pripravljena na delo. Rihanna so zaradi slabega počutja in izčrpanosti pripeljali v bolnišnico, včeraj pa se je že pojavila na premieri svojega filmskega prvenca Battleship, kjer je fotografe očarala z dolgo belo obleko, ki je razkrivala veliko kože.

Rihanna je na premieri razkazovala svoje atribute.
Rihanna je na premieri razkazovala svoje atribute.FOTO: Reuters

Rada pretirava

„Zdaj se počutim boljše. Imela sem nekaj prostih dni za počitek,“ je enemu izmed ameriških medijev zaupala Rihanna, ki je pred nekaj dnevi na Twitterju objavila fotografijo iz bolnišnice. Zaradi vročine in slabega počutja naj bi odpovedala tudi vajo za nastop v oddaji Saturday Night Live, hospitalizirana pa je bila po obisku gala prireditve Costume Institute v New Yorku. „Imela sem gripo, a sem vseeno opravljala svoje delo, ker pa se moje počutje ni izboljšalo, sem si vzela nekaj prostih dni za počitek, zato se danes počutim odlično,“ je svoje počutje na premieri filma Battleship komentirala pevka, ki pa ji mnogi očitajo pretiravanje. Oblečena v belo obleko, ki je razkrivala veliko kože in pustila domišljiji prosto pot, je Rihanna izžarevala samozavest in seksapilnost, saj je ob pogledu na njen hrbet marsikomu zastal dih.

Posledice utrujenosti je zdravila v bolnišnici.
Posledice utrujenosti je zdravila v bolnišnici. FOTO: Twitter
Rihanna je zelo osamljeno dekle

Glasbenica iz Barbadosa je namreč znana po zloglasnih zabavah, popivanju in kajenju marihuane, počitek in nekoliko bolj zdrav življenjski stil pa naj bi ji svetovala tudi njena ekipa. Vir blizu pevke je povedal: „Rihanna se rada zabava, vendar je v zadnjih mesecih izgubila samokontrolo.“ Pevko so 2. maja paparaci opazili v striptiz klubu v Queensu, kjer je ves čas v eni roki držala kozarec alkoholne pijače in v drugi šop bankovcev, ki jih je zatikala za spodnjice striptizet. „Popivala je skoraj vsak dan in ves čas govorila o travi. Vsi so jo opozarjali, naj se umiri in razmisli o terapiji ali celo o odvajanju.“ Rihannino stanje naj bi bilo po mnenju ekipe predvsem posledica osamljenosti in ljubezni do bivšega fanta Chrisa Browna. Vir blizu pevke naj bi tako medijem zaupal, da temnolasa lepotica z zabavanjem prikriva predvsem svoja čustva. „Pravzaprav je zelo osamljeno dekle. V hotelski sobi le poseda, zunaj pa pijančuje.“ Pevko naj bi v zadnjem času preganjala tudi misel, da je Chris spoznal svojo sorodno dušo in da bo svoje dekle, vietnamsko manekenko Karrueche Tran kmalu zaprosil za roko. „Obsedena je z mislijo, da se bo poročil s Karruecho in da ga nikoli ne bo mogla osvojiti nazaj.“

'Nora sem!'

Kljub vsemu pa pevki prija, da jo mediji vidijo kot 'poredno dekle'. Pesem z naslovom Good Girl Gone Bad je v njeni karieri postavila pomemben mejnik, ki je Rihanno iz prisrčne deklice preobrazil v seksapilno mlado damo, ki se ne boji biti drugačna. „Nora sem in ne pretvarjam se, da sem nekdo drug,“ rada pove. Pevka je pred kratkim zanikala govorice, da si je našla novega prijatelja za popestritev osamljenih noči. Povezovali so jo z NFL igralcem Darrenom McFaddenom, s katerim naj bi se zapletla med oddihom na Havajih, kljub dejstvu, da se je Darren tam mudil s svojim dekletom. Športnik naj bi se pevki predstavil kot njen velik oboževalec, Rihanna pa naj bi mu ob koncu večera že kupovala pijačo.


 

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368