Zadovoljna.si
Pippa je dve leti mlajša od Catherine - na fotografiji z očetom Michaelom.

Novice

Williamova svakinja Pippa ljubi vroče zabave

M.V.
04. 05. 2011 06.37
8

Čeprav sta bila na dan poroke v središču pozornosti predvsem zaljubljena princ William in po novem vojvodinja Catherine, je omembe vreden delček žarometov pripadel tudi nevestini očarljivi mlajši sestri Philippi 'Pippi' Middleton. Elegantna 27-letnica je presenetila s prefinjeno izbiro obleke in navdušila z izvrstno opravljeno vlogo nevestine priče in glavne družice. Temperamentna gospodična se rada zabava, a kraljevska družina ji že žuga, naj pazi na obnašanje v javnosti.

Na prvi pogled bi se lahko zdelo, da Pippa Middleton živi v senci svoje sestre, a resnica je daleč od tega. Temnolaska je pobrala smetano življenjskega sloga, ki ji ga omogoča predvsem uspešno podjetje njenih staršev in nedavna poroka sestre Kate v kraljevo družino. Zaradi slednje je deležna pozornosti medijev, modnih oblikovalcev in premožnih snubcev, za razliko od Catherine pa je oproščena vseh obveznosti, ki jih 'kraljevska' pozornost prinaša s seboj. Mnogi so mnenja, da bo Pippa živela življenje prave princese, čeprav uradnega plemiškega naslova nima.

Preko otrok v visoko angleško družbo

Philippa Charlotte 'Pippa' Middleton je bila rojena leta 1983 kot drugi otrok kontrolorja letenja Michaela Middletona in stevardese Carol Goldsmith. S Catherine imata še mlajšega brata Jamesa, ki je bil rojen leta 1987. Ko sta bili dekleti v vrtcu, je njuna mama odprla podjetje Party Pieces, ki je prodajalo t. i. vrečke zabave, do leta 1995 pa je preraslo družinske okvirje in začelo tržiti vse potrebno za organizacijo zabav. Večina verjame, da so Middletoni ravno takrat postali milijonarji in predvsem preko otrok začeli svoj preboj v angleško visoko družbo. Tako kot njena starejša sestra Catherine se je tudi Pippa šolala na prestižni osnovni šoli St. Andrews, srednjo šolo je obiskovala v dekliškem internatu Downe House in zaključila fakulteto v Wiltshiru. Kasneje pa se je pridružila Catherine na podiplomskem študiju angleške literature v Edinburghu.

Njena mama Carol je poskrbela, da so vsi trije otroci obiskovali le najboljše šole, kjer so se povezovali in družili tudi s predstavniki modre krvi. Pippa je tako med podiplomskim študijem živela z lordom Edwardom Innes-Kerom ter grofom Percyjem ter se gibala le v krogih najbolj eminentnih študentov.  Znanci družine Middleton so priznali, da so bili prepričani, da bo Pippa tista, ki se bo slej ko prej poročila v angleško kraljevo družino. Catherine je namreč vedno veljala za bolj sramežljivo, medtem ko se je njena mlajša sestra na zabavah počutila domače in je brez težav navezovala stike ljudmi.

Rada ima premožne moške

Ko je zaključila študij, se je Pippa leta 2008 zaposlila v londonskem podjetju za organizacijo zabav Table Talk in odločno vstopila na angleško družabno sceno. V istem letu jo je revija Tatler uvrstila na prvo mesto najbolj zaželene samske ženske, kasneje pa so ji pripisovali romance z različnimi moškimi.

Dobivala se je z dedičem bančnega imperija Jonathanom Jardinom Pattersonom, s škotskim plemičem Billyjem Morem Nesbittom, dedičem diamantnega imperija Simonom Youngmanom in lastnikom nočnega kluba Barts Charlijem Gilkesom. Trenutno naj bi bila 27-letnica v razmerju z nekdanjim igralcem kriketa Alexom Loudonom, ki jo je spremljal tudi na kraljevo poroko.

Kadar Pippa ni zaposlena z zabavanjem in spremljanjem sestre Catherine, velja za izvrstno organizatorko zabav. Njeni starši pričakujejo, da bo ravno ona nekoč prevzela družinsko podjetje.

5 stvari, ki jih morate vedeti o Pippi:
– Konec prejšnjega leta se je Pippa spustila v razmerje z nekdanjim igralcem kriketa Alexom Loudonom, ki je dober prijatelj princa Williama.  Alex je leta 2007 kariero športnika zamenjal za vlogo poslovneža, kar je Pippi še toliko bolj všeč.
– Pippa je le okrajšava imena Philippa Charlotte. Mediji jo največkrat poimenujejo z vzdevkom, medtem ko jo večina družinskih članov kliče Pip. Philippa je sicer grško ime, pomeni pa 'ljubiteljica konjev', kar za Pippo sicer ne bi mogli reči, saj nikoli ni jahala konja, zato pa jo velikokrat lahko opazimo, kako spremlja Catherine na Williamove tekme v polu.
– Znanci slavnih sester Middleton pravijo, da sta si Pippa in Catherine neverjetno podobni. Podobno se smejita, hodita, včasih celo enako govorita. Med njima naj bi tudi od nekdaj obstajala huda konkurenca. Vedno sta tekmovali, katera bo bolj suha in lepša.
– Pippa zvesto sledi družinski tradiciji in bo verjetno prevzela družinsko podjetje. Leta 2010 je začela z urednikovanjem spletne revije The Party Times, v kateri odkriva male skrivnosti organiziranja zabav.
– 27-letnica je naklonjena dobrodelnosti. Je ambasadorka društva Too Many Women, ki zbira denar za raziskave raka na dojki. Nedavno je z eno od dobrodelnih zabav zanje zbrala skoraj 8 tisoč dolarjev! Dobro se znajde tako v vlogi organizatorke kot tudi gostiteljice zabav.

Pippa je dve leti mlajša od Catherine - na fotografiji z očetom Michaelom.
Pippa je dve leti mlajša od Catherine - na fotografiji z očetom Michaelom.FOTO:

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471