Zadovoljna.si
Raffaella Fico je svojo nedolžnost ocenila na 1 milijon evrov.

Novice

Ruska deviška kožica za 5.000 dolarjev

Z. T.
29. 09. 2010 18.00
9

Nedolžnost ima za nekatere moške še vedno velik pomen in nekatera dekleta poskusijo to izkoristiti. Tako so nekatera za svojo nedolžnost zahtevala že milijone, Rusinja Lera pa le nekaj tisočakov.

Kaj je Lero, rusko osemnajstletnico pripeljalo do tega, da svojo nedolžnost prodaja na spletu, ni znano. Na internetnih skupnostih je sicer Lera znana blogerka, saj izredno rada pripenja svoje fotografije. Tokrat pa je šla korak dlje. Odločila se je, da ponudi svojo nedotaknjenost, za katero zahteva zgolj 5.000 dolarjev. Lera ni prva, ki se je takole prodajala na spletu, je pa prva, ki se ponuja po tako nizki ceni.

Nekatere so zahtevale milijone

22-letna Američanka Natalie Dylan je uspela svojo ceno naviti na 3,7 milijonov dolarjev leta 2009. Takrat so jo napadle ženske po vsem svetu, saj so jo obtoževale, da ponižuje vse predstavnice nežnejšega spola. ''Mislim, da imam pravico odločati, kaj bom s svojim telesom. Ni moj problem, da je nedolžnost tak tabu.“ Italijanski model in udeleženka resničnostnega šova Raffaella Fico pa se je prodajala za milijon evrov. ''Ponudila bom svojo nedolžnost, ker me zanima, ali je sploh kdo, ki jo je pripravljen kupiti. Sicer bom nekoliko v zadregi, če mi bo nekdo dejansko ponudil toliko denarja. A s takšno vsoto bom lahko uresničila marsikatero svojo željo,“ je Raffaela ob svoji odločitvi zaupala medijem. Ni pa znano, ali se je dejansko uspela prodati. Lera je po tem, ko je svojo nedolžnost ponudila na spletu, pristala na prvih straneh ruskih medijev.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375