Zadovoljna.si
Japonske orgije z nevarnim pridihom.

Novice

Ruska ruleta po japonsko: orgije brez zaščite

T.M.
22. 04. 2010 10.45
9

Pred kratkim smo vam predstavili smrtonosne spolne igre, ki ogrožajo življenja sodelujočih. Tako imenovana ruska ruleta z virusom HIV se je razvila iz japonske različice, kjer pa je namesto nevarnega virusa poudarek na abortusu.

Japonske orgije z nevarnim pridihom.
Japonske orgije z nevarnim pridihom.FOTO:

Gre za igro, ki se je razvila predvsem med japonskimi srednješolci. Tamkajšnji najstniki, med katerimi je enako število deklet in fantov, so se zbirali v skupine. Vse je potekalo v naprej dogovorjenem zasebnem prostoru enega izmed udeležencev, ki je bil sam doma. Pari so se predajali seksualnim igricam brez vsakršne zaščite pred spolno prenosljivimi boleznimi in tudi brez kontracepcije. Namesto enega samega naboja, vstavljenega v revolver ter pritiskanja na petelina, kot je značilno za zloglasno rusko ruleto, je tukaj tveganje popolnoma drugačno. Dekleta namreč dovolijo vsem fantom, da v njihovo nožnico spustijo svoje seme.

Naivna dekleta sodelujejo v igrah, v katerih je ogroženo njihovo življenje.
Naivna dekleta sodelujejo v igrah, v katerih je ogroženo njihovo življenje. FOTO:
Najstniška naivnost

V osnovi gre za vrsto orgije, ki pa jo popestri tveganje nosečnosti. Pravila določajo, da fant ne sme zapustiti igre po prvi ejakulaciji, ampak mora z vsakim dekletom zavzeti drugo pozicijo. Tako recimo en par seksa v kuhinji, drugi na kavču v dnevni sobi, tretji v spalnici itd. Ko vsi fantje ejakulirajo v svojo partnerico, se partnerji in pozicije zamenjajo. To se nadaljuje, dokler ni vsak fant seksal z vsakim dekletom in obratno. 16-letna najstnica, tipična udeleženka teh iger, je naivno izjavila medijem: "Bojim se zanositi, a dokler se lahko zavarujem, je vse v redu. Slišala sem, da je stvar varna, če takoj izločiš spermo iz sebe s posebno gobico, zato jo vselej nosim s sabo". Ker se dekleta logično nahajajo v različnih stadijih cikla, lahko nekatere zanosijo, druge pa neželeni nosečnosti oziroma naboju ubežijo podobno kot posamezniki pri ruski ruleti z revolverjem. Vendar pa je za razliko od originalne ruske rulete za udeleženo dekle vedno izhod.

Adrenalin zamegli razum

Da bi celotna stvar postala še bolj bizarna, so se domislili, da mora vsak udeleženec pred začetkom tvegane igre v poseben fond vplačati 5.000 jenov oziroma 40 evrov. Fond so poimenovali 'ejakulacijsko zavarovanje', kajti zbrani denar se potem porabi za kritje stroškov morebitnega abortusa zaradi zanositve. Seveda tovrstno zavarovanje ne predvideva katastrofalnih posledic okužbe s spolno prenosljivimi boleznimi, kot sta zlasti virus HIV in hepatitis. Zanimivo je, da se japonski najstniki tega niti ne zavedajo, kar lahko sklepamo po tem, da jih skrbi zgolj možnost nosečnosti, drugega pa niti ne omenjajo. Zgoraj omenjeno dekle, ki se je udeležilo podobne orgije, je po nevarni igri povedalo: "Za fanta ali dekle, ki se udeležita, je to kot magnet, saj hočeš še in še. Sploh ne morem več seksati samo z enim fantom, saj je ruska ruleta bistveno bolj adrenalinska zabava."

Japonci so znani po bizarnih seksualnih praksah.
Japonci so znani po bizarnih seksualnih praksah.FOTO: Max Modic
Obsojanja vredno početje

Strokovnjaki so nad početjem najstnikov šokirani in se zavedajo grozljivih posledic, ki jih imajo tovrstne igrice. Klasični naboj iz ruske rulete je najprej zamenjala kontracepcija, danes pa se pojavljajo celo različice z virusom HIV. Tovrstne orgije se odvijajo tudi v našem glavnem mestu, kar ugotavlja stroka. Na Kliniki za infekcijske bolezni in vročinska stanja v Ljubljani so namreč potrdili prvi primer okužbe z virusom HIV na omenjenih zabavah. Nedvomno je napočil čas, da se na glas spregovori o nespametnem in predvsem neodgovornem početju, ki ogroža zdravje naše družbe. Takšno početje je obsojanja vredno in ga je treba zaustaviti.
Zaščitite se pred virusom HIV!
Zaščitite se pred virusom HIV!FOTO:


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478