Zadovoljna.si
par v postelji

Ne prezrite

Šokantno! Ruska ruleta s HIV-om v Ljubljani!

Z.B.
2010-04-14 19:00
9

Razkrivamo podrobnosti nove smrtonosne igre, v kateri je pištolo z usodnim nabojem zamenjal smrtonosni virus, ki mori po vsem svetu.


Zloglasna ruska ruleta je dobro znana igra s pištolo in usodnim nabojem, ki se je pred desetletji razširila po vsem svetu. To nespametno in predvsem tragično igro je zamenjala novodobna različica, pri kateri pa ne pride do smrtnega rezultata na licu mesta. V mislih imamo bizarno in sila neodgovorno početje posameznikov, ki se medsebojno ljubijo z enim samim namenom. Glavni cilj je adrenalin, ki spremlja seksualne orgije, pri katerih je med udeleženci vselej nekdo, ki je okužen z virusom HIV.

Smrtonosna igra v Ljubljani

Strokovno dejstvo je, da se z virusom HIV zelo težko okužimo. Vendar pa zdravstvene organizacije, ki so zadolžene za preventivo in ozaveščanje družbe, v javnosti ne razlagajo teh podatkov, ki bi lahko marsikomu zameglili razum. Ljudje so namreč še premalo podučeni o varnem in predvsem zdravem odnosu do seksualnosti in načinih za preprečevanje spolno prenosljivih okužb. Pri tem pa je najbolj pereče, da se tako fantje kot dekleta zanašajo na svoj občutek in so mnenja, da se oni že ne bodo okužili z virusom, ki je pomoril že na milijone ljudi po svetu.

Strah pred virusom in boleznijo aids se je razblinil, kajti v Ljubljano se je iz tujine prenesla prav posebna igra, v kateri glavno vlogo igra omenjeni virus. "Udeležil sem se zabave, za katero sem izvedel prek spleta. Povedali so mi tudi, da gre za orgijo moških in žensk, ki jo bo začinil poseben gost. Ta neimenovana oseba je moški, okužen z virusom HIV, ki se bo posvetil vsakemu izmed udeležencev. Moram priznati, da me je zamikalo in sem se prijavil," nam je zaupal mladenič, ki svoje nespametno početje močno obžaluje.

Kdo bo koga

Na usodni dan se je naš sogovornik odpravil na seksualno zabavo. "V lepem meščanskem stanovanju nekje v centru Ljubljane so se zbrali fantje in dekleta vseh starosti in videzov. Eni izmed njih so si diskretnost zagotovili z maskami. Jaz sem si nadel sončna očala in se vključil v atmosfero, ki je bila polna pričakovanj. Počasi so se dame in moški začeli poljubljati, slačiti in oralno zadovoljevati. Pari so se mešali med sabo, prišlo je tudi do homoseksualnih in lezbičnih kombinacij, jaz pa sem le opazoval in se samozadovoljeval. Sicer sem biseksualno orientiran, tako da me videno sploh ni zmotilo. Čakal sem na pravo akcijo in si medtem natančno ogledoval vse udeležence, kajti med njimi se je zagotovo skrival okuženi. Njegova naloga je bila, da se posveti vsakemu posamezniku. Udeleženci so se v nekem trenutku postavili na vse štiri, moški pa so si jih drugega za drugim vzeli od zadaj. Po zalivanju s spermo se je zabava končala, glavni adrenalinski šok pa se je šele začel. Vsi prisotni, z izjemo že okuženega, so se odpravili na testiranje in med njimi sem bil tudi sam. Po treh dneh sem se dokončno oddahnil, saj je bil moj rezultat negativen. Organizatorja sem vprašal, v čem je čar te neodgovorne igre, on pa mi je razložil, da je vse v glavi. Po njegovih besedah je glavni pobudnik zabave adrenalin, ki ga vzpodbudi strah pred okužbo z virusom HIV. Strah pred smrtjo in občutek nadvlade, ko ugotoviš, da si zdrav, sta tista, ki ženeta posameznike k vnovičnem poizkusu. To je na mah podobno dobro znani Ruski ruleti, le da pri slednji ni potrebno čakati na končni rezultat."

Naš vir je testiranje ponovil še po treh mesecih, da se je dokončno prepričal, da je negativen.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141