Zadovoljna.si
Takšna je bila Maria pred napadom.

Novice

Polil jo je s kislino

T.M.
15. 07. 2010 18.58
0

So moški, ki težko prenesejo, da jih dekle zavrne. To je na lastni koži občutila tudi kolumbijska lepotica María Fernanda, ob njeni zgodbi pa se človek upravičeno vpraša, ali je lepota božji dar ali pa morda huda kazen.

Takšna je bila Maria pred napadom.
Takšna je bila Maria pred napadom.FOTO:

María Fernanda Núñez je doživela enega najbolj usodnih dni v svojem mladem življenju. Po številnih zmagah in priznanjih na lepotnih tekmovanjih po vsej državi se je nekdo spravil na dolgolaso dekle na najbolj nečloveški način. Neznanec jo je pred njenim domom počakal in jo polil s kislino, ki ji je za vselej uničila in zažgala gladko kožo na obrazu, vratu in prsih. Čeprav še vedno ugibajo, kaj je bil povod za tako brutalno dejanje, je po vsej verjetnosti šlo za maščevanje kakšnega fanta, ki ga je v preteklosti zavrnila.
 

Temnolaska je imela velike ambicije v svetu mode.
Temnolaska je imela velike ambicije v svetu mode. FOTO:
Lepota kot božja kazen

María je v kratkem pričakovala udeležbo na kolumbijskem državnem lepotnem tekmovanju za miss Kolumbije, a žal se tovrstnega tekmovanja ne bo mogla udeležiti nikoli več. V pičli sekundi je neznani brutalnež povsem iznakazil njen glavni adut, ki se je skrival v čudovitem obrazu. Temnolaska je veljala za eno redkih tekmovalk, ki ni imela estetskih posegov in jo je krasila zgolj naravna lepota. V njenem primeru pa je božji dar postal peklenska kazen, ki jo je še kako drago plačala. "Na zadnjem tekmovanju je bilo vse kot v pravljici. Nihče ni pokazal kakšnega slabega namena ali ljubosumja in vsi so bili zelo prijazni z njo. Zdaj pa je nekdo brez najmanjšega usmiljenja uničil mojo prelepo hčer,“ je zaradi solz komaj izjavila hudo pretresena mama.
 

Odpuščam mu!

Organizatorji predizbora za miss Kolumbije so kmalu po napadu sporočili, da je usodnega 10. junija Maria utrpela resne poškodbe, zato so tudi odpovedali pokrajinsko tekmovanje. 22-letna lepotička je bila izbrana za lokalno tekmovanje in imela velike možnosti, da poseže celo po nacionalnem naslovu. Po poročanju medijev se je vračala domov, ko jo je na poti napadel neznani motorist in ji razlil kislino po obrazu. Maria je po tem, ko si je nekoliko opomogla, dala izjavo za medije, v kateri je povedala: "Še vedno imam obraz v povojih. Ustnice imam otekle in eno oko je precej poškodovano. Pred dnevi sem se prvič pogledala v ogledalu in si nisem mogla kaj, da ne se ne bi razjokala. Zavedam pa se, da bi lahko bilo še huje. Zahvaljujem se bogu, saj bi lahko bila še bolj izmaličena, čeprav se v javnosti govori, da mi ni več pomoči. Zdravniki so mi zaupali, da se bodo potrudili in kolikor bodo lahko popravili hude opekline. Kljub temu pa odpuščam neznanemu napadalcu in upam, da bo lahko do konca svojih dni živel z zavedanjem, da je neki mladi punci povsem uničil življenej,“ je iskrena Maria, ki ji gre na jok vsakič, ko se uzre v ogledalo.

Maria je bila priljubljena tudi pri sotekmovalkah.
Maria je bila priljubljena tudi pri sotekmovalkah.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478