Zadovoljna.si
Salome svojega fanta še ne misli povsem razkriti.

Novice

Salome ima novo ljubezen

Z.M.
12. 03. 2010 15.44
15

Salome nas neprestano preseneča z zanimivimi pripetljaji iz svojega pestrega življenja. Tokrat smo jo ujeli s fantom, ki ji je povsem zmešal glavo. Zaradi zlobnih jezikov ga skriva pred javnostjo.

Salome svojega fanta še ne misli povsem razkriti.
Salome svojega fanta še ne misli povsem razkriti.FOTO:

V zimski idili smo ujeli do ušes zaljubljeno Salome, ki se je na obrobju Ljubljane sprehajala z visokim postavnim moškim. Očitno se je iz preteklih zgodb veliko naučila in je spoznala, da mora nekaj obdržati tudi zase. "Ljudje so zelo prizanesljivi, in če ti gre slabo, ti bodo to z veseljem privoščili. In če sem bila še pred kratkim nesrečna in brez fanta, je danes vse drugače,“ pove prsata diva, ki se je v življenju spopadla s številnimi nezavidljivimi situacijami.

Končno je zaljubljena do ušes.
Končno je zaljubljena do ušes. FOTO:
Končno sem srečna!

"Veliko let sem bila brez partnerja, potem sem končno spoznala žensko, ki me je osvojila in sva se poročili. Emotivno sva še vedno zelo povezani, intimno pa me privlačijo predvsem fantje, zato se nekateri čudijo, kako sem lahko poročena z žensko, hkrati pa imam še moškega. Stvari so bistveno bolj preproste, kot se zdijo na prvi pogled. Z ženo imava odličen dogovor, saj me podpira na vseh področjih, tudi intimnem, kjer ve, da so mi bolj pri srcu moški. Tisti ljudje, ki prakticirajo biseksualnost, dobro vedo, o čem govorim. Povsem se strinjam s trditvami, da je posteljo najlepše deliti z možem oziroma ženo, a v mojem primeru je to nekoliko drugače. Svojo ženo neizmerno ljubim in tako bo ostalo tudi v prihodnje, ne glede na fanta,“ razloži Salome.

Kdo je skrivnosten ljubimec?!

"Fanta sem spoznala pred dvema mesecema, a sem to skrbno čuvala zase. Nisem želela, da se mediji razpišejo in mi že vnaprej uničijo zvezo. Predsodki so žal še preveč prisotni v naši družbi in ne želim, da bi dragega po nepotrebnem obsojali. Povem lahko le to, da je glasbenik, več pa bom do nadaljnjega zadržala zase. Poleg ljubega sem si kupila še psička z imenom Payx, ki je kot najin otročiček, in prvič v življenju me obdaja občutek, da imam svojo majhno družinico,“ je navdušena dolgonoga zvezdnica, ki nima dlake na jeziku in s svojim kontroverznim življenjem podira tabuje.
"Moram povedati, da me je fant poznal že prej in je pravzaprav čakal, da se znebim penisa. Vzburjala sem ga s svojim videzom, a še vedno je imel bariero v glavi, da med nogami nimam ustreznega organa. Po operaciji sva se še bolj zbližala in iskrice so zanetile požar ljubezni. Njegovi starši sicer ne vedo, da sva par, kar je zaenkrat bolje, saj bi se brez razloga obremenjevali. Počasi jih bo pripravil na razkritje svoje zveze in prepričana sem, da me bodo lepo sprejeli. Komaj čakam, da bom spoznala taščo (smeh). Dejstvo je, da se ne želim v nedogled skrivati pred obremenjenimi posamezniki, vendar pa povsem razumem fanta, ki potrebuje svoj čas, da se navadi na poglede in opravljanja za hrbtom. Žal je to ena izmed karakteristik, ki se je številni Slovenci preprosto ne morejo znebiti.“

Žena na novega ljubimca ni ljubosumna.
Žena na novega ljubimca ni ljubosumna.FOTO:


 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471