Zadovoljna.si
Salome je najprej pokazala svojo zadnjico. (Foto: Maja Slavec)

Novice

Salome se je slekla za moško revijo!

Z.B.
01. 04. 2010 11.00
7

Salome se v svoji koži očitno več kot odlično počuti, saj je gola pozirala za hrvaško izdajo moške revije. S fotografijami je zaslužila mastnih 50 tisočakov.

Salome je najprej pokazala svojo zadnjico. (Foto: Maja Slavec)
Salome je najprej pokazala svojo zadnjico. (Foto: Maja Slavec)FOTO:


Po novem fantu in hišnem ljubljenčku Payxu se je prsata Salome odločila, da uresniči dolgoletne sanje. Ko se je morala še spopadati s tegobami preteklega življenja, si niti v sanjah ni upala zamišljati, da bo nekoč krasila naslovnico najbolj znane revije za moške. Ti imajo namreč zelo stroga pravila, da transvestiti ne smejo biti objavljeni v nobeni ediciji. Izjeme pa so transseksualci, ki so dokončno operirani in Salome je z novo muco le izpolnila njihove zahteve.

V svoji novi podobi je najbolj srečna. (Foto: Maja Slavec)
V svoji novi podobi je najbolj srečna. (Foto: Maja Slavec) FOTO:
50 tisočakov za muco

"Pred nekaj dnevi sem praznovala svoj prvi rojstvi dan kot ženska. Po letu dni se počutim fenomenalno, moja muca pa je že tudi povsem okrevala. Odločila sem se, da končno uresničim še ene sanje in se postavim pred fotografski objektiv takšna, kot sem, brez odvečnih oblačil in nakita. Hrvaški urednik revije za moške je bil nad idejo navdušen in mi je ponudil vrtoglavih 50.000 evrov, če pokažem tudi muco. Vsota je res velika, a se nisem takoj odločila, saj imam tam svojo družino, ki jim ne bo lahko. Vendar sem takšna, kot sem, zaradi sebe in čeprav zveni sebično, se zavedam, da je to zgolj in samo moja odločitev. Dovolj sem trpela in prenašala neutemeljene očitke, in zato sem za nasvet povprašala svojega fanta in ženo. V en glas sta mi odgovorila, da je to odlična priložnost za nov začetek, kajti vsota je res mamljiva. Če sem povsem iskrena, mi ni bilo toliko do denarja kot do tega, da vsem dokažem, kako lepa sem v resnici. Marsikdo je prepričan, da sem takšna zgolj zaradi ličil in oblek, a dejstvo je, da sem gola še veliko lepša in predvsem naravna. Upam si reči, da sem naravna, kajti kirurgija je samo popravila tisto, kar se je ponesrečilo naravi,"
je prepričana Salome, ki bo del denarja namenila v dobrodelne namene.

Najprej na Karibe

Vzdušje na fotografiranju je bilo zelo intimno, saj je Salome dovolila, da so v ekipi le trije ljudje. Fotograf, asistent in maskerka so bili tisti, ki so imeli čast videti njen ponos, ki ga bo že kmalu pokazala najprej vsem Hrvatom, potem pa bomo prišli na vrsto še drugi. "Ujela sem poglede obeh moških članov ekipe in bila sta zelo presenečena, ko sta videla muco. Fotograf najprej sploh ni verjel, da jo imam komaj eno leto, na koncu pa mi je celo čestital in pohvalil moj videz. Res sem presrečna, saj sem že videla vse fotografije, ki bodo objavljene, in veselim se odzivov bralcev in bralk. Jasno mi je, da se bodo nekateri zgražali, a nanje se požvižgam. Medtem ko bodo oni bruhali svoj gnev, se bom jaz veselo smehljala in se sončila na kakšnem karibskem otoku," se nasmehne dolgonoga Salome.

Tudi za knjigo Novo rojstvo se je slikala gola, a žal ni pokazala vsega.
Tudi za knjigo Novo rojstvo se je slikala gola, a žal ni pokazala vsega.FOTO: Maja Slavec
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478