Zadovoljna.si
Špela in Špelca sta se na snemanju izjemno zabavali.

Novice

Samska Špela Grošelj v pričakovanju romantičnih trenutkov!

Z.M.
08. 07. 2012 09.49
12

Špela ne objokuje svojega samskega stanu, ampak se trudi, da bi izkoristila vsak trenutek čakanja na ljubezen. Prepričana je, da tudi njej pripadajo romantični trenutki, družbo med čakanjem na princa na belem konju pa ji dela oseba, s katero se Špela večkrat zabava tudi pozno v noč. Preberite, o kom govorimo!

Z Nino se večkrat zabavata pozno v noč.
Z Nino se večkrat zabavata pozno v noč.FOTO: osebni arhiv

Samska, a srečna.
Samska, a srečna. FOTO: Facebook

Špela Grošelj, ki se je v začetku letošnjega leta razšla z zaročencem Bojanom Kurežem, se s svojim samskim stanom prav nič ne obremenjuje. Nasprotno! Proste večere izkoristi za druženje z ljudmi, ki so ji najbližje. "Najraje se družim s prijateljicami, tako sem ravno v torek preživela ekstra zabaven večer z najboljšo prijateljico Nino, s katero se po vseh teh letih najinega druženja še vedno najbolj zabavava, ko sva doma na kavču in debatirava pozno v noč. Nazadnje se je zavleklo do 4-ih zjutraj," nam je zaupala Grošljeva. Čeprav trenutno v njenem življenju ni romantike, je to ne spravlja v slabo voljo. "Verjamem, da v življenju dobimo vse, kar nam pripada. In verjetno romantični trenutki tudi meni pripadajo. Enkrat. V prihodnosti," nam je razložila.

S Špelco na morje

Energijo simpatična svetlolaska raje kot v iskanje partnerja trenutno vlaga v svojo glasbo. Nedavno je združila svoje moči s Špelco Kleinlercher in pripravila pesem Gremo na obalo, za katero sta dekleti posneli tudi videospot. "Na snemanju spota je bilo zelo pestro, saj smo skoraj poškodovali ljubkega spačka, s katerim se voziva v spotu. Na srečo ni bilo nič hujšega in je z avtom vse v najlepšem redu," je razložila Špela. Režijo videospota je tokrat prevzel Perica Rai iz Mediaspota, s katerim je Špelca že sodelovala. Za brezhiben videz pevk pa sta poskrbeli Tina Modlic in Saša Kersnik. Pesem že postaja pravi poletni hit, kar pomeni, da bodo prihodnji meseci za prijateljici, ki sta skupno glasbeno pot začeli v skupini Atomik Harmonik, precej delovni. Nekaj časa pa jima bo zagotovo ostalo tudi za morje, ki sta si ga po Špelinih besedah zaslužili.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368