Zadovoljna.si
Zaradi nosečnosti ne more spati.

Novice

Sandra Auer se bo poročila

Z.M.
01. 02. 2012 12.48
41

25-letna Sandra Auer, ki bo sredi marca prvič postala mamica, nam je zaupala, da ne želi do konca življenja živeti na koruzi! Čeprav se njeno in Rokovo življenje trenutno vrti okoli priprav na dojenčka, njun pogovor večkrat nanese tudi na poroko. Slednje v bližnji prihodnosti zaradi prezaposlenosti še ne načrtujeta, vsekakor pa si pevka želi pred oltar, saj je glede tega odkrito tradicionalna in si, ko bo čas za to, želi popolne poroke!

Zaradi nosečnosti ne more spati.
Zaradi nosečnosti ne more spati.FOTO: osebni arhiv
Njuno življenje se trenutno vrti okoli priprav na Arabelo.
Njuno življenje se trenutno vrti okoli priprav na Arabelo. FOTO: osebni arhiv

Sandra Auer je trenutno v 34. tednu nosečnosti in če v prvi polovici ni okusila nobenih slabosti 'blaženega stanja', se zadnji mesec pogosto srečuje s težavami, ki ji kradejo spanec. "Do enega meseca nazaj nisem niti čutila, da sem noseča. Ni mi bilo slabo, nič me ni bolelo, zdaj pa je zadeva malce drugačna. Arabela je zelo živahna in kar naprej brca, ponoči zato slabše spim, saj kakšen položaj ne paše njej, spet drug ne meni. Težave imam tudi z zgago, ki me strašno peče in mi niti eno noč ne da miru,“ nam je zaupala 25-letna estradnica, ki je zanosila po le nekaj mesecih razmerja z 22-letnim Rokom Dajčmanom. Njuno življenje se trenutno vrti okoli priprav na hčerko, ki po besedah Sandrinega zdravnika hitro raste, zato bi se znalo zgoditi, da bo na svet prijokala malce prej. "Predvidevam, da bom rodila čez kak mesec. Doma je že vse pripravljeno zanjo. Njena sobica, posteljica, Rok mi je sam naredil tudi prevajalno mizico, tako, kot sem si želela. Skupaj sva kupila tudi prve pleničke, ker sem želela biti zraven, ko to narediva prvič, da se ne bi slučajno zgodilo, da sem v porodnišnici in on ostane sam za vse,“nam je razložila Sandra.

Z Rokom želi preživeti preostanek življenja

Sandra in Rok sta za to, da pričakujeta otroka, izvedela po le nekaj mesecih razmerja, a drug v drugem sta našla partnerja za celo življenje, zato njun pogovor, kljub intenzivnim pripravam na dojenčka, večkrat nanese tudi na poroko. "Vsako dekle sanja o poroki. Jaz si želim tradicionalno v beli obleki in vsemu, kar paše zraven. Je pa res, da sem sprehod pred oltar vedno videla v daljni prihodnosti, otroka pa sem si želela že od 20. leta,“ pravi Sandra in doda, da ko najdeš pravega partnerja, niti ni več tako pomembno, kdaj se poroka zgodi.

Hčerka bo nosila oba njuna priimka.
Hčerka bo nosila oba njuna priimka.FOTO: Tibor Golob

"Trenutno je v bistvu odvisno od njega, saj je fant navadno tisti, ki zasnubi.Rekla sem mu, naj to naredi, ko bo pripravljen in ko bova imela čas, da se posvetiva pripravam,“ nam je razložila pevka, ki poroko vidi predvsem kot dogodek, na katerem naznaniš ljubezen pred svojimi dragimi. "Nameravam se poročiti le enkrat v življenju. Zato si želim, da bo takrat vse tako, kot mora biti. Verjamem, da ko bo čas za to, se bo zgodilo, čeprav ne bo bistveno spremenilo najinega življenja,“ prizna Auerjeva, ki čeprav se ji s poroko trenutno ne mudi, ne želi do konca življenja živeti na koruzi. "Morda bova počakala, da bo tudi Arabela del tega posebnega dneva. Navsezadnje sta se tudi moja starša poročila, ko sem imela 4 leta. Pela sem jima na poroki in to je bil dogodek večera," se spominja 25-letnica in dodaja, da je vsekakor fino, če je tudi otrok del poroke. Njuna novorojenka bo sicer dobila priimek obeh staršev, ime ji bo torej Arabela Auer Dajčman. "Zdaj razmišljam predvsem o tem, kaj vse še potrebujem. Naslednji teden začneva tudi s tečajem za nosečnice, tako da to bo še dodatna obveznost. Pričakujem tudi 'baby shower', ki mi ga pripravljajo prijateljice,“ je za konec še povedala pevka, ki komaj čaka, da postane mama.

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368