Zadovoljna.si
"Prepričana sem bila, da bo huje."

Novice

Sara: 'Od Naskeja za operacijo nisem vzela niti evra'

Vesna Pfeifer
04. 08. 2008 15.48
47

Nekdanja stanovalka hiše Big Brother Sara si je v kliniki Glumičić - Džepina v Zagrebu za dve številki povečala prsi. "Če bi se morala še enkrat odločiti za poseg, zdaj, ko vem, kakšni so občutki po operaciji, bi to storila brez pomislekov," pravi Sara.

"Zelo pomembno je, da se ženske za operacijo odločijo, ker si to zares želijo tudi same."
"Zelo pomembno je, da se ženske za operacijo odločijo, ker si to zares želijo tudi same."FOTO: Špela Macuh

Minilo je nekaj manj kot pol meseca od operacije. Kakšno je počutje?

Pred operacijo sem bila nekoliko nervozna in komaj čakala, da bo operacija za mano. Strah me ni bilo, vendar so se mi po glavi motala razna vprašanja. Najbolj me je „skrbelo“, kako me bodo uspavali. Spomnim se, kako sem ležala na operacijski mizi, nekaj so me spraševali, že v naslednjem trenutku pa nisem slišala več ničesar. Ko sem se zbudila, je bilo vse okoli mene megleno, čisto zmedena sem bila. Kasneje sem zvedela, da sem se sicer pogovarjala, ampak se ničesar ne spomnim. Vem le to, da sem najprej pogledala pod odejo, da vidim, kakšna sem. Bolečin ni bilo, kar me je prijetno presenetilo. Imela sem tak občutek, kot da imam „muskel fiber“, to pa je tudi vse. Zdaj, ko je minilo že več kot 10 dni, pa tudi tega ni več. Malce me sicer zateguje, kar je razumljivo, saj se mora koža še malo raztegniti. No, pa pri šivih me malce srbi, to je najverjetneje zaradi celjenja, sicer pa celotno okrevanje poteka brez bolečin. Prepričana sem bila, da bo huje. Če bi se morala še enkrat odločiti za poseg, zdaj, ko vem, kako to izgleda, bi to storila brez pomislekov.

"Prepričana sem bila, da bo huje."
"Prepričana sem bila, da bo huje."FOTO: Špela Macuh

Kako je minila prva noč, poleg tebe je na kliniki v Zagrebu prespal tudi Naske.

Prav hecno je bilo, sredi noči sem se zbudila, ker sem morala na stranišče. Ker se nisem mogla sama dvigniti iz postelje, sem zbudila Naskeja, da mi je pomagal iz postelje, pa na veceju. Kakšnih drugih težav pa ni bilo, tudi bolečin ne.

Nekateri so trdili, da je operacijo plačal Naske. Kaj bi jim odgovorila?

Samo to, da Naske ni za mojo operacijo prispeval niti evra. Mi pa je zato dal vso moralno podporo in mi jo nudi tudi zdaj.

Veliko žensk je nezadovoljnih s svojim oprsjem, pa vendar ne zberejo dovolj poguma, da bi se odločile za operacijo. Kaj bi jim svetovala?

Zelo pomembno je, da se ženske za operacijo odločijo, ker si to zares želijo tudi same. Strah v človeku ponavadi nastane zaradi neznanja in nepoznavanja stvari. Svetujem jim naj si preberejo vse možno gradivo, ki je na voljo. Naj se pogovorijo z dekleti, ki so tak poseg že opravila, naj kontaktirajo klinike direktno oziroma pošljejo elektronsko pošto na njihove naslove. Sama sem storila enako, okoli posega sem se zares dobro pozanimala. Mislim, da je to razumljivo, sploh če se odločam o taki zadevi, ko bo nekdo po mojih prsih šaril z nožem. Sicer pa punce, ki jih zanima kaj več , lahko kontaktirajo tudi mene, z veseljem bom odgovorila na njihova vprašanja.

"Vsak je sam svoj človek, zato naj se tudi sam odloča o svojem telesu in svojem življenju."
"Vsak je sam svoj človek, zato naj se tudi sam odloča o svojem telesu in svojem življenju."FOTO: Špela Macuh

Nekateri zelo obsojajo ženske, ki se odločijo za to, da popravijo kaj na sebi. Kaj bi takim ljudem povedala?

Vedno je skupina ljudi, ki določeno stvar obsoja, druga jo zagovarja, tretjim je vseeno. Zdi se mi, da so ženske veliko bolj izpostavljene in kritizirane kar se tiče lepotne kirurgije. Kot da moški tega ne bi počeli. Vedno več se jih odloči za kakšen popravek, ampak niso pol toliko „oblajani“ kot smo ženske. Če operacija pripomore k boljšemu počutju pacienta, če bo s tem živel bolje, če si to resnično želi, zakaj pa ne. Vsak je sam svoj človek, zato naj se tudi sam odloča o svojem telesu in svojem življenju.

Učinek je viden. Pa si zadovoljna s svojo novo podobo. Se morda počutiš bolj seksi?

Ja, zelo sem zadovoljna, dr.Glumičić in dr.Džepina sta se super odrezala in res naredila to, kar sem si želela. Definitivno se počutim bolj seksi, bolj ženstveno.

Bo odslej kaj več dekoltejev v tvoji novi garderobi?

Vsekakor. Ampak vse v mejah normale, saj sem mnenja, da je ženska seksi tudi takrat, ko ni vsa razgaljena.

"Naske ni za mojo operacijo prispeval niti evra, čeprav so nekateri trdili nasprotno."
"Naske ni za mojo operacijo prispeval niti evra, čeprav so nekateri trdili nasprotno."FOTO: Špela Macuh

Boš odslej na plaži v toplesu?

Že prej sem bila na plaži zgoraj brez, če sem slučajno zašla na običajno plažo. Sicer pa večinoma hodim na nudistično plažo.

Te pogledi radovednežev kaj motijo?

Ljudje me zdaj veliko bolj gledajo v predel prsi kot prej. Verjetno jih zanima, kakšen je razultat operacije. Ampak moram reči, da me to prav nič ne moti. Sicer pa me ljudje na cesti ustavljajo in sprašujejo vse mogoče o operaciji. Zanimivo je, da večino najbolj zanima, kakšne so moje nove prsi na otip. Prav hecen je občutek, ko se me punce previdno dotaknejo s prstom. Kaj več pa seveda ne dovolim.

Razmišljaš v prihodnosti o še kakšnem lepotnem posegu?

O takem drastičnem, kot je bil ta, ne razmišljam. Bi si pa dala odstraniti znamenja, saj jih imam na takih mestih, kjer je nevarnost, da bi se lahko zatrgala.

"Ljudje me zdaj veliko bolj gledajo v predel prsi kot prej."
"Ljudje me zdaj veliko bolj gledajo v predel prsi kot prej."FOTO: Špela Macuh

Za moško revijo si se že fotografirala. Ti je kaj žal, da nisi s tem počakala na večje prsi?

Ne, ni mi žal. Menim, da so slike odlične. Rezultat bi sicer bil po operaciji sigurno drugačen, morda pa sledi še kakšno fotkanje v prihodnosti.

Jeseni začneš študij menedžmenta. Meniš, da je zunanji videz pomemben za uspeh tudi v poslovnem svetu?

Je pomemben, vendar mora človek biti urejen svojemu poklicu primerno. Velikost košarice nedrčka pa ne igra nobene vloge. Najbolj pomembne so sposobnosti in znanje.

Svoje mnenje lahko izrazite tudi na forumu.


KOMENTARJI (47)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413