Zadovoljna.si
Shauna Sand

Novice

'Plastične' obline v premajhnih kopalkah

Z.N.
14. 07. 2011 13.01
6

Shauna Sand, ki je po tem, ko je razvpiti Hugh Hefner pregledal in odobril fotografije, leta 1996 krasila naslovnico najbolj znane revije za moške, je na plaži spet razkazovala svoje še vedno čvrsto telo. Le kopalke so bile po ocenah opazovalcev za kakšno številko premajhne za njene 'popravljene' obline.

Shauna Sand, ki je zaslovela predvsem z golimi fotografijami in domačim seks posnetkom, nikamor ne gre brez svojih čevljev z debelim podplatom in vrtoglavo visoko peto. V svojih 'porno' čevljih se je brez težav sprehajala po peščeni plaži in razkazovala svoje obline, ki so (roko na srce) že malce podlegle gravitaciji. Kot pišejo tuji mediji, sta njeni dojki že precej povešeni, modrček pa nekoliko premajhen, da bi jih uspel zadržati. Oblečena v zelene kopalke je komaj še obdržala premoženje v trikotnem modrčku, v rožnatih kopalkah pa stanje ni bilo prav veliko boljše. A Shauna se ne da – vse njene kopalke so podobnega modela. Kljub vsemu pa je 39-letnica lahko več kot ponosna na svoje telo, saj je njen trebuh še vedno popolnoma raven, noge in zadnjica pa čvrste. Zato tudi ni čudno, da se ob njej tako ponosno sprehaja kar 14 let mlajši temnolasec Laurent Homburger.

Shauna Sand
Shauna Sand FOTO:

Ne zna nadzorovati izpadov jeze

Plastična blondinka je bila med letoma 1996 in 2002 poročena z Lorenzom Lamasom, znanim predvsem po vlogi v seriji Odpadnik, kjer je igral lovca na glave Rena Reinsa. Skupaj imata tri hčerke: 14-letno Alexandro, 12-letno Victorio in 10-letno Isabello. Čeprav je skrbništvo takrat dobila Shauna, je Lorenzo maja letos zaprosil vsaj za začasno skrbništvo nad hčerami, vzrok pa naj bi bili predvsem nenadzorovani izpadi jeze Shaune in njenega partnerja.

Fizično obračunala z možem

Shauna je po ločitvi od Lamasa začela pogledovati predvsem za mlajšimi moškimi. Maja je dvignila precej prahu,  ker se je fizično spravila nad svojega moža Laurenta Homburgerja. Do prepira med njima naj bi po pisanju nekaterih medijev prišlo, ker je Shauna možu omenila, da bi se rada ločila, v obraz pa naj bi mu zalučala začimbo. 25-letni Laurent je bil po napadu posut z modricami, tako da Shauna nasilja ni mogla zanikati.
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413