Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Ojoj! Spet razkazuje svojo rožnato rit ...

Ni.J.
03. 08. 2011 09.26
20

Plastična in vselej v rožnato napravljena kraljica samopromocije Angelyne se očitno sploh ne zaveda svoje starosti. Po ulicah tako še vedno "paradira" obečena v kratka krila, ki komaj pokrivajo zadnjico, in skorajda že straši mimoidoče.

Ameriška kraljica samopromocije in kvaziigralka Angelyne se je po ulicah Malibuja sprehajala oblečena v obleko z leopardjim vzorcem in z rožnato obrobo. Kratko krilo ji je komaj zakrivalo zadnjico in razkrivalo pogled na ne več pretirano estetske noge, poleg tega je poudarila še svoje oprsje, ki ga je že dodobra načel zob časa.  

Skriva svoja leta

Koliko pomladi šteje Angelyne, ni povsem znano. Nekateri pišejo, da je na svetu 52, drugi pa da 53 let. Na strani IMBD piše, da se je svetlolaska rodila leta 1958 in naj bi bila stara 53 let, na volilnem lističu iz leta 2007 pa je pisalo, da je bila takrat stara 44 let, kar pomeni, da bi jih zdaj morala šteti 48.

Želela si je politične kariere

Svetlolaska, ki je zaslovela kot model in samopromotorka, je leta 2003 kandidirala na volitvah v Kaliforniji.  Med 135 kandidati je z 2.533 glasovi pristala na 28. mestu, njen slogan pa se je glasil: "Imeli smo sivolase, imeli smo rjavolase, zdaj je čas za blond in rožnato." Plastična Angelyne je kandidirala tudi na volitvah v hollywoodski mestni svet leta 2002. "Roza Angelyne" je v Hollywoodu postala znana tudi po tem, da je zakupila velike oglasne panoje ter reklamirala sama sebe.

Angelyne je s svojim videzom očitno zadovoljna, v javnosti pa je vselej samozavestna kot malokdo. Kaj vi menite o njenem posebnem videzu? Ali ljudje dandanes preveč obsojamo druge po zunanjosti? Svoje mnenje lahko izrazite tudi preko Facebooka

Ste se nam že pridružili na Facebooku? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413