Zadovoljna.si
seka aleksić

Novice

Seka Aleksić: 'Severina je sama objavila svoj pornič!'

T.M.
14. 02. 2010 19.00
11

Pred dnevi se je v Sloveniji mudila ena največjih srbskih zvezd Seka Aleksić, ki nam je razkrila številne podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Predstavila nam je novega fanta in nam zaupala, zakaj je se tako zredila.

Zvesta svojemu drznemu stilu
Zvesta svojemu drznemu stiluFOTO:


Seka Aleksić je ljubiteljem tako imenovane 'turbo-folk' glasbe dobro poznana, saj je od leta 2002, odkar je na sceni, nanizala številne uspešnice. V srca vseh pa se je zasidrala tudi zaradi njene neposrednosti in zavidanja vredne energije, s katero napolni prostor v hipu, ko se v njem pojavi. Pred mediji se ne skriva kot nekatere njene kolegice, pa tudi škandalov ne proizvaja, da bi z njimi polnila naslovnice. Njen način življenja je preveč pester, da bi ji bilo treba umetno napihovati zgodbice, ki bi prodajale albume.
"Vsak vikend imam nastop, in to samo priča, da sem predana svojemu delu. Včasih se zdi, kot da se vsako jutro priključim na električni tok, saj me dobesedno razganja od energije. Prijatelji mi pogosto rečejo, naj se malce umirim, ker ne zmorejo držati mojega ritma. In takšna sem že od nekdaj. Kot najstnica sem se vedno zadrževala v moški družbi, tudi pretepala sem se kot kakšen pobalin. Imela sem nekega ubogega sošolca, ki so ga neprestano žalili in podcenjevali, meni pa se je smilil, in zato sem ga branila. Prebutala sem vsakega, ki mu je kaj žalega storil ali rekel. Ta energičnost me spremlja še danes, le da se več ne pretepam, saj sem dama (nasmeh). Živim pravljično življenje, ki sem ga sanjala že kot majhna punčka. Sem princeska v svojem gradu in končno sem našla tudi pravega princa, ki me razvaja, kot še nihče do zdaj," je odkrita Seka, ki se prav nič zvezdniško ne vede, pa čeprav se zaveda, da je ena najbolj popularnih pevk na Balkanu.

Seka je rada v družbi lepih fantov, saj, kot pravi, se grdih že na daleč izogne.
Seka je rada v družbi lepih fantov, saj, kot pravi, se grdih že na daleč izogne. FOTO:

Za kilograme je kriva bolezen

Do ušes zaljubljena Seka ne prenese predsodkov, saj se zaveda unikatnosti ljudi, ki jih deli na dobre in slabe. Dobro pa ve, da slabi posamezniki naše družbe največkrat poskrbijo za zlo na tem svetu in nas silijo v to, da smo nezadovoljni sami s sabo. "Nikoli nisem imela kompleksov, no, morda le do neumnih ljudi, ki so mi in mi še vedno grenijo življenje. Ne razumem, kako je lahko nekdo tako zloben, da ti privošči nekaj slabega, pri tem pa te dejansko ne pozna. V srbskih medijih so na veliko pisali o mojih kilogramih, da sem debela, me primerjali z živalmi, a niti sanjalo se jim ni, kaj je vzrok moji teži. Prvič govorim o teh stvareh, saj me je preveč bolelo, da bi o tem razglabljala. Imela sem probleme s ščitnico in tisti, ki poznajo te nevšečnosti, vedo, da se kilogrami hitro kopičijo. Vendar se zloba ljudi nalaga na njihovo karmo, ki jo bodo morali še kako drago odplačevati. Na srečo se mi je zdravstveno stanje izboljšalo, s tem pa sem se lahko bolj intenzivno osredotočila na bolj aktivno življenje. Tukaj mi je v neizmerno oporo moj Veljko, ki se že zelo dolgo ukvarja z boksom in ga trenira celo dvakrat na dan. Tudi mene je navdušil s to borilno veščino, ki se je učim, in moram priznati, da ima naravnost čudežne učinke. Hitro sem izgubila 15 kilogramov, kar je le začetek moje transformacije," v smehu pove.

Drzna v svojem stilu

Z Veljkom se bosta letošnjo pomlad poročila in ta dan bo nekaj posebnega v njenem pestrem življenju. "Želim si, da bi bila to prava pravljica, in temu primerna bo tudi obleka, ki se že šiva. Zanjo je zadolžen moj osebni stilist in kreator Saša Vidić, s katerim sodelujem skoraj od začetka kariere. Z njim imam prav poseben odnos, ki je poslovno-prijateljski, in zato je vse, kar ustvariva skupaj, obsojeno na uspeh. Je zelo drzen, tako kot jaz, in pogosto sva prva, ki kakšen svetovni trend predstaviva v Srbiji in naju potem drugi z užitkom kopirajo. Včasih mi pripravi kakšno stvar, ki je ne želim obleči in se potem po telefonu skregava. Vrže mi slušalko dol, češ da sem neznosna, jaz pa mu zabičam, da ga tokrat ne bom upoštevala. A že čez deset minut ga ponižno pokličem nazaj in mu predlagam, da bi bilo morda dobro, če upoštevam njegovo mnenje."

Seka je samosvoja tako kot njen izgled, s katerim pogosto šokira. Tudi z aktualno pričesko je zadela v polno, saj se zadnje dneve govori le še o njeni 'odštekani' frizuri. "Sedela sem v salonu in rekla prijateljici, naj me ostriže na kratko. Mislila je na paža, jaz pa sem si želela povsem kratke lase. Odločno sem ji povedala, da se bom sama zabrila, če me ne bo ona, in tako je upoštevala moja navodila ter strigla. In tudi tokrat sem imela prav. Še dobro, da poslušam svoj notranji glas."

Fant Veljko jo razvaja kot pravo princesko.
Fant Veljko jo razvaja kot pravo princesko.FOTO:

Seks je zelo pomemben

Seka nima dlake na jeziku in tudi, ko nanese pogovor na seks, ostane neposredna. "Seks je izredno pomemben za zdravo partnerstvo in seveda ga z Veljkom prakticirava. Vendar pa so najine spolne prakse povsem normalne, celo posnela se še nisva. Nimam takšnih ambicij kot Severina, ki je zelo dobro izkoristila tisti škandalozni posnetek, ki naj bi menda ušel v objavo. Sama menim, da je bil še kako premišljeno plasiran na sceno in je z njim le profitirala, kar pa ni nič slabega. Vse menedžerje bi poslala v njeno šolo, naj se naučijo, kako se prodajajo projekti. Nenazadnje pa je na posnetku zelo dobro pokazala, kako izgleda seks dveh, ki se ljubita," samozavestno poudari in pogleda k svojemu Veljku, ki jo uglajeno čaka na sosednjem fotelju. Pošlje ji poljubček, ona pa mu vrne tri in se na vsa usta nasmeji ter nadaljuje v svojem slogu. "Marsikdo me je opozoril, da se odnos med fantom in punco spremeni, ko se poročita. V mislih so imeli predvsem na intimno življenje, česar pa se niti malo ne bojim. Z Veljkom pridno delava na tem, da bi povečala družino in povsem razumljivo je, da se mama več posveča svojemu otroku kot pa možu (nasmeh). Zdaj ko sem dodobra spoznala svojega dragega, vem, da bo on najboljši oče mojega otroka in neskončno se veselim trenutka, ko bom pod srcem začutila novo življenje."

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493