Zadovoljna.si
Anja Rupel včasih preživi noč v Aleševi srajci. Lepo.

Novice

Seksi v postelji

Alenka Oldroyd
07. 06. 2009 11.30
0

Noč ima svojo moč in prav je, drage moje, da se tudi ponoči počutite udobno, zadovoljno in seksi. Priznajmo si, da smo rade zapeljive in privlačne, vsak trenutek dneva. Tudi ko zapremo oči.

So dnevi, ko večino dneva preživimo v pižami. Le kdo bi nam zameril?
So dnevi, ko večino dneva preživimo v pižami. Le kdo bi nam zameril?FOTO: iStockphoto

Dobro vemo, da nežni dotiki ugodno vplivajo na naše razpoloženje. In kaj smo pripravljene storiti, da se bomo dobro počutile tudi v horizontali? Je res tako zelo pomembno, kaj imamo oblečeno ali je vse le v naših glavah? Strokovnjaki so prepričani, da je naše vedenje tesno povezano z našim počutjem. Torej, če se počutimo seksi, se to odraža na našem obnašanju. Pa moramo zato, da smo zapeljive, kupovati drage spalne srajce in pižame ali nam zadostujejo stara srajca in odslužene bombažne hlače? Če bi vprašale vašega moškega, bi bile presenečene. Lepota je v paketu in pomembno je, da smo kdaj pa kdaj prave princeske za svoje prince.

Nočna oprava je vedno IN, ne glede na letni čas. In ker smo na modnih pistah vajeni gledati vse kaj drugega, kot pižame ali spalne srajce, si privoščimo skok čez lužo. Dovoljeno je skoraj vse, le da je izbrano in diši po visoki modi. Rdeča in črna sta paradna konja nočnih srajčk. Materiali so lahko naravni ali izdelani iz vlaken naravnega izvora, kar zagotavlja dodatno udobje. Manj je več ali skrito je odkrito. Prozorne spalne srajčke so med predstavnicami nežnejšega spola zelo priljubljene in z izborom bi se strinjala tudi večina moških. Najbolj zaželene pa so pižame kovinskega leska, še vedno prevladuje svila.

 

Hmmm. Zapeljivo in seksi. Imate spalno srajčko "must have" v svoji omari?
Hmmm. Zapeljivo in seksi. Imate spalno srajčko "must have" v svoji omari?FOTO: iStockphoto

Z modnih brvi pa nazaj v naše spalnice, kjer po mnenju marsikaterega moškega ženske vse premalo uporabljamo svoje čare. Dame, morda veste, zakaj? Smo preutrujene ali samo lenobne? Nas naš moški ne privlači ali pa menimo, da naše telo še ni dovolj popolno za posteljne užitke? Lepo vas prosim, ne iščite izgovorov tam, kjer jih ne bi smele. Pomislite nase in si privoščite trenutke ljubezni in naslade. Moški, kar vprašajte jih, ne gledajo na videz, naš celulit jih sploh ne zanima in pravzaprav se jim zdimo zelo seksi. Drži? Drži.

Priljubljena Anja Rupel ni preveč občutljiva, kaj obleči v postelji. "Pozimi imam rada toplo in mehko pižamo, poleti pa sem najraje gola." Dolgonoga seksi pevka si kdaj pa kdaj obleče kar srajco svojega Aleša, v kateri se počuti odlično. "Vikendi so zakon, saj sem lahko dalj časa v pižami in uživam ob jutranji kavici." Družbo ji dela skoraj sedemletna hčerkica Luna, ki je prava mala strokovnjakinja za pižame z motivi. "Ja, Luna točno ve, kaj ji je všeč. Bolj kot udobna mora biti živopisana pižamica z različnimi motivi iz prilubljenih risank," doda Anja. Zanimivo je tudi mnenje njenega dolgoletnega partnerja, glasbenika Aleša Klinarja. "Seveda jo imam najraje golo, nago, v evinem kostumu. Me pa ne moti, če ima moja draga kdaj pa kdaj tudi kaj oblečenega. V postelji, seveda."

Anja Rupel včasih preživi noč v Aleševi srajci. Lepo.
Anja Rupel včasih preživi noč v Aleševi srajci. Lepo.FOTO: osebni arhiv

 Če smo ponoči izpostavljeni svetlobi, proizvedemo manj spalnega hormona, kot ga telo potrebuje. Bolj smo izpostavljeni boleznim, manjša je naša naša delovna storilnost in slabše splošno počutje. Začaran krog, ki se ga na veliko izogibajmo. Privoščimo si vsaj sedem ur in pol spanja na noč, in če verjamemo našim babicam, šteje vsaka ura pred polnočjo dvojno. Pa sladko sanjajte.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493