Zadovoljna.si
Rihanna

Novice

Slavna, divja in razuzdana ...

Z.K.
07. 08. 2011 14.37
14

Rihanna se ta mesec mudi na rodnem Barbadosu, kjer si je med eno in drugo etapo svoje turneje "Loud Tour" našla tudi čas za počitnice. Pred nekaj dnevi je 23-letna pevka postala ambasadorka turizma in še enkrat pokazala, da zna pritegniti pozornost svetovne javnosti tako z glasom kot tudi s stasom. Na paradi Kadooment Day se je pojavila v kostumu, ki je kar vabil moške poglede, in očitno je z njim ogrela tudi svojega nekdanjega fanta, za katerega pravijo, da se ne loči več od nje. Svojo divjo naravo pa je pokazala tudi na koncertu, na katerem je potegnila na oder moškega iz občinstva in nad njim uprizorila seksi ples.

Rihanna, ki velja za eno največjih imen na mednarodni sceni s 30 milijoni prodanih plošč in 100 milijoni prodanih singlov, med počitnicami na Barbadosu vsak dan znova poskrbi, da paparaci veselo skačejo okoli nje. Potem ko je na paradi Kadooment Day veselo tekala naokoli v seksi kostumu in s perjem na glavi, si je še posebej dala duška na nastopu v okviru turneje "Loud Tour" na rodnem Barbadosu. Na oder je potegnila starejšega možakarja, polegla ga je na tla, potem pa nad njim uprizorila divji ples. Razburjen možakar je zmedeno gledal, Rihanna pa se je očitno odlično zabavala. Tudi publika je prišla na svoj račun, saj ni skoparila z erotičnimi plesnimi gibi.

Seksi turistična ambasadorka Barbadosa

Rihanna je slavna in zna pritegniti pozornost, zato ni nič čudnega, da jo je organizacija Barbados Tourism Authority izbrala za turistično ambasadorko. Pevka se je obvezala, da bo kot turistična ambasadorka sodelovala v turističnih promocijskih kampanjah in v akcijah na družabnih omrežjih, da bi spodbudila razvoj turizma na otoku. Sodelovanje se je začelo 5. avgusta z velikim koncertom v prestolnici Barbadosa v Bridgetownu. In medtem ko se pevka ukvarja z mislijo, kako spodbuditi razvoj turizma v svoji domovini, se je, kot vse kaže, znova ogrela za svojega nekdanjega fanta Negusa Sealyja.

V Negusa se je Rihanna prvič zaljubila leta 2006.
V Negusa se je Rihanna prvič zaljubila leta 2006. FOTO:

Bog ljubezni

Paparaci so ju ujeli med plesom na paradi Kadooment Day, mediji pa že poročajo, da bo to že tretjič, da par pokuša srečo v ljubezni. Lokalne dame so Negusu nadele zanimiv vzdevek "bog ljubezni", ki zagotovo veliko pove o postavnem mladeniču. Rihanna in Negus sta se prvič zaljubila leta 2006, še preden je danes svetovno znana pevka začela svojo pot v svetu glasbe. Tri leta kasneje, ko se je Rihanna razšla z nasilnim Chrisom Brownom, sta poskusila znova, vendar brez uspeha. Morda jima bo v tretje uspelo.

Lep glas in stas

Pevka žari od sreče, kar se kaže tudi na njeni zunanjosti. Svoje brezhibno telo rada pokaže v mikrooblačilih, ki radodarno razkrivajo njene obline. Že večkrat je priznala, da za svojo lepo postavo gara, vsaj trikrat na teden teče, obožuje pa tudi pilates, s katerim krepi telo. Ko jo ženske vprašajo, kaj jé, pove, da se na njenem jedilniku običajno znajde čim manj ogljikovih hidratov in čim več dobrih maščob ter beljakovin. Poleg tega skuša jesti tudi čim več sadja in zelenjave ter tako svojemu organizmu zagotoviti vse potrebne vitamine in minerale, ki jih predvsem v obdobju turneje še kako potrebuje.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404