Zadovoljna.si
Severina Vučković

Novice

FOTO & VIDEO: Severina se je poročila

Vanja Kovač
21. 05. 2008 08.00
0

"Kaj ženin, pomembna je prava poročna priča," pravi Severina na lastni poroki in prosi Boga za veliko moških.

Hrvaška pevka Severina Vučković je v zagrebški restavraciji proslavila svojo poroko. Čeprav se mediji pogosto sprašujejo, kdo bo srečni moški, ki mu bo naposled le uspelo ujeti kontroverzno in “nagajivo” Severino, se na poroki ta dilema ni razrešila. Nevesta je na poroki predstavila svoj novi album Zdrava Marija, ki ga je posnela v sodelovanju z legendarnim Goranom Bregovićem, ženina pa ni bilo od nikoder.

Odsotnost ženina pa ni pokvarila vzdušja nevesti in Goranu Bregoviću, ki je bil Severinina poročna priča. Slavna pevka vsem ženskam polaga na srce, da je izbira poročne priče pravzaprav bolj pomembna od izbire ženina.

Nevesta Severina in poročna priča Goran Bregovič sta bila lep par.
Nevesta Severina in poročna priča Goran Bregovič sta bila lep par.FOTO: Vanja Kovač

Severina je požela kar nekaj kritik tudi s strani cerkve – zaradi stiha – v katerem poziva ženske naj prosijo Boga, da jim da več moških kot pa let.

Severina je zanimiv družbeni fenomen, saj krši pravila še vedno precej patriarhalne ureditve na območju bivše Jugoslavije, vendar si s provokacijo dela tudi izvrstno reklamo in zasluži veliko denarja – od amaterskega porno filma do neresnične poroke.

Za Severino je konec vedno srečen, saj je kljub vsemu ena najbolj popularnih pevk v naši okolici. Morda je tako zaradi njenega dobrega glasu, lepega stasa, verjetno pa tudi zaradi spretno zastavljenih tržnih in promocijskih potez. Tako je v ponedeljek, 19. maja, tiskovno konferenco spretno obrnila v “neresnično svatbo” in tako privabila trume medijev. Novinarji smo sicer vedeli, da gre za "potegavščino" in da se pevka v resnici ne bo poročila, vendar smo si obetali vsaj predstavo v obliki poročnega obreda in da bo Severina kakšno pesem iz novega albuma tudi zapela, kar pa se na koncu ni zgodilo.

Pevka se je spretno izgonila nastopu, potem pa za zaprtimi vrati uživala v glasbi s svojimi znanci, prijatelji in družino. Predstavniki sedme sile smo z dolgimi nosovi ostali pred zaprtimi vrati. Po Severininem otvoritvenem plesu z Goranom Bregovićem so nas prenapeti varnostniki nič kaj nežno in po hitrem postopku postavili na cesto.
KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413