Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Pevka shujšala 50 kg in postala miss

Z.N.
07. 07. 2011 15.50
24

Če večina misic pred tekmovanjem in po njem pravi, da če bi imele moč, bi pomagale ustvariti mir na svetu in končati vse vojne, ima Bree Boyce povsem drugačno sporočilo. V svet bi rada ponesla sporočilo, kako zelo pomembno je zdravo življenje.

22-letna Bree Boyce, sicer pevka iz Južne Kalifornije, je letošnje veliko presenečenje na lepotnem izboru za miss Amerike. Zato, da se je lahko udeležila izbora, je shujšala kar 50 kilogramov (s kar 104 kilogramov je shujšala na 55 kilogramov) in upa, da ji bo uspelo zmagati oziroma vsaj v svet ponesti posebno sporočilo. Vsem najstnicam, ki se borijo s prekomerno težo, želi vliti volje in upanja ter jih navdušiti nad zdravim načinom prehranjevanja. "Moj cilj je v svet ponesti sporočilo, da je za zdravje pomembno, da se zdravo prehranjujemo, se redno gibamo in verjamemo vase,“ je povedala Bree, ki je prepričana, da lahko vsak spremeni svoje življenje na boljše, še si želi. "Upam, da bodo ljudje slišali moje sporočilo,“ je še povedala in dodala, da jo veseli, da se lahko o tem pogovarja z ljudmi, ki jih srečuje na raznih konferencah, preko dobrodelnih organizacij in da lahko obiskuje otroke v šolah.

Diete so bile neučinkovite

Bree je na zdrav način in z veliko truda izgubila odvečne kilograme. Zdaj ni presuha, ima pa lepo oblikovano čvrsto telo. Kot pravi, ne verjame dietam, saj je prevečkrat neuspešno hujšala, svoje telo pa je označila za avto, ki rabi pravo gorivo, da lahko pelje. "Motil me je tisti občutek, da si ne smem privoščiti niti grižljaja čokoladne torte, ker sem na dieti. Zdaj si jo privoščim, ko si jo res želim. Stvar je v tem, da prenehaš jesti čokoladno torto le iz navade, ampak da jo poješ, ko si res želiš. Privoščiti si moraš vse, a zmerno in takrat, ko si tega res želiš,“ poudarja Bree, ki se je kilogramov znebila tako, da je popolnoma spremenila svoje prehranjevalne navade.

Spodbuja predvsem najstnike

22-letno pevko, ki si je prislužila naziv miss Južne Kalifornije, izbor za miss Amerike čaka januarja v Las Vegasu, do tedaj pa ima v načrtu potovati po Ameriki in s pripovedovanjem o lastni izkušnji predvsem najstnike s prekomerno težo spodbujati pri boju s kilogrami. Rada bi jih navdahnila s svojo zgodbo in jim na podlagi lastnih izkušenj pokazala, da rešitev ni v kratkih 'instant' dietah, temveč da je potrebno spremeniti življenjski slog - se začeti zdravo prehranjevati, jesti večkrat na dan po manj in v vsakdan uvesti gibanje.

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413