Zadovoljna.si
Kaj mislite, so naravne? - 4

Novice

Silikoni do komolcev

Z.C.
15. 07. 2012 16.08
31

Ni mogla preprečiti negativnega učinka gravitacije, silikonske prsi Jenne Jameson so bile namreč tako zelo težke, da so se povesile do komolcev. Ameriška pornoigralka, ki je velika zagovornica lepotnih operacij, pa ni edina, ki si je s silikonom naredila medvedjo uslugo. Poglejte fotogalerijo.

Kaj mislite, so naravne? - 4
Kaj mislite, so naravne? - 4 FOTO: Twitter
Nekatere imajo povešene, druge prevelike, asimetrične, deformirane. Prsi namreč. Skupno pa jim je to, da imajo silikonske vsadke in ne ravno srečno roko pri izbiri lepotnega kirurga. Jenna Jameson je odkrito priznala, da se je zaradi ogromnega silikonskega oprsja velikokrat počutila precej nelagodno. Ko se je odločila zmanjšati prsi, je izjavila: “Končno sem zadihala, spet lahko stojim vzravnano. Tudi teči nisem mogla, ne da bi si z roko držala dojk. Bilo je, kot da bi sama sebe nadlegovala”. Podobno smolo je imela z lepotnim kirurgom tudi Paula Abdul. Sodnica v ameriškem resničnostnem šovu American Idol in X Faktor ima vdolbino med dojkama, ki povsem skazi nje videz. Najverjetneje je pevki žal svojih majhnih prsi, ki jih je imela pred posegom.

Kepe, lise, vdolbine

'Oh my God' so najverjetneje vzkliknili Britanci, ko so videli nov dekolte Alicie Duvall. 32-letna Britanka je postala prava odvisnica od lepotnih operacij, saj hodi na lepotne posege kot po tekočem traku. Domači mediji poročajo, naj bi manekenka opravila več kot sto operacij, najhujše posledice pa ji je pustila zadnja: "Moja zadnja operacija prsi je prava katastrofa. Zaradi ene od protez imam kepasto dojko."
Je že tako, da predstavljajo lepotni posegi za zvezdnice veliko skušnjavo. Finančnih težav nimajo, javnost pa od njih pričakuje, da so vselej brezhibne. To je na svoji koži občutila tudi hollywoodska zvezdnica Christina Aguilera. A kaj, ko tudi sama nima prav veliko sreče z lepotnimi posegi. Operacija prsi ji je pustila neestetske lise na dekolteju, ki so najbolj vidne s strani.

Lestvica najgrših

Lil’Kim si je zaradi pogostih obiskov lepotnih klinik že prislužila vzdevek "Michael Jackson v krilu". Rezultat operacij, še posebej tiste na prsih, je seveda porazen. Prvo mesto na  lestvici najgrših silikonskih prsi v Hollywoodu pa si je gotovo prislužila Tori Spelling. Donna iz TV-serije Beverly Hills 90210 si je že pred leti omislila večje prsi, kar danes še kako obžaluje. Kako tudi ne, ko pa je zaradi neestetske vdolbine med dojkama vse prej kot zapeljiva.

 

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368