Zadovoljna.si
Trikotnik med njimi ne obstaja, trdi Simon.

Novice

Resnica o ljubezenskem trikotniku med Simonom, Vesno in Matejem

M.V.
30. 11. 2011 10.04
87

Ni pravega resničnostnega šova brez aferice med kandidati ter v tokratni sezoni sta bila in sta še vedno glavna kamna spotike 34-letni Simon Bukovnik in 29-letna Vesna Krajnc. Že na začetku sta se ujela bolj, kot bi si verjetno želela njuna partnerja, ki sta celotno dogajanje spremljala prek domačega zaslona. Vesna je priznala, da se je zaljubila v Simona, on pa je Kmetijo zapustil, še preden bi se iz globokega prijateljstva razvilo kaj resnejšega. V telefonskem pogovoru nam je zaupal, da z Vesno ne živita v komuni in da sta srečna vsak zase. On z dolgoletno partnerico Natašo, ona z možem Matejem. Vse drugo so buče, pravi.

Z Vesno ne živita v komuni. Na kmetiji se je med njima razvilo le globoko prijateljstvo.
Z Vesno ne živita v komuni. Na kmetiji se je med njima razvilo le globoko prijateljstvo.FOTO: POP TV

Zaradi govoric se izogiba medijev.
Zaradi govoric se izogiba medijev. FOTO: POP TV

"Vsi smo srečni in zaljubljeni. Vesna z Matejem in jaz z Natašo. Vse je absolutno v redu,“ nam je po telefonu zagotovil Simon Bukovnik, ki je Kmetijo izpustil v petem tednu. Na naše vprašanje, ali potem res ne živi z Vesno Krajnc v komuni na Štajerskem, je globoko vzdihnil in zatrdil: "Vse skupaj je en velik kup buč. Jaz niti ne vem, da na tistem koncu obstaja kakšna komuna. Govorice verjetno izvirajo s celjskega konca, a niti sanje se mi ne, kdo jih je začel." Ljubezen, ki jo je pred kamerami izpovedala Vesna, torej ni preživela, govorice o tednih, ki sta jih kandidata preživela pod streho Kmetije, pa še kar ne ponehajo. "Ni enostavno za partnerstvo, če si kar naprej tarča izmišljotin, ki te obtožujejo afere z nekom, ki je prav tako v resnem razmerju oz. celo v zakonski zvezi," je priznal 34-letnik, ki se proti obrekovanju bori tako, da enostavno ne spremlja tiskanih medijev. "Moji znanci, prijatelji in družina vedo, kakšno je v resnici moje stanje doma. Tako da z njihove strani ni neprijetnih vprašanj. Z drugimi se enostavno ne srečujem in ne komuniciram," pravi.

Trikotnik med njimi ne obstaja, trdi Simon.
Trikotnik med njimi ne obstaja, trdi Simon.FOTO: POP TV

Ničesar ne obžaluje

Kljub zmedi, ki je nastala okoli njegovega odnosa z 29-letno Vesno, ne obžaluje ničesar, kar je rekel ali naredil na kmetiji. "Prijateljstvo med žensko in moškim je očitno še vedno velik tabu. Bila sva tam in sva se razumela," je na kratko povzel dogajanje Simon. "Vesna je sicer priznala, da se je zaljubila vame, a to je njena stvar, na to ne morem vplivati," je nadaljeval in dodal še, da sta z Vesno to razčistila in da čustev z njene strani ni več. "Tam je bilo vse bolj intenzivno. Čustva in naše doživljanje je bilo močnejše, saj smo bili sami med neznanci," je razložil. Odnos med njim in Vesno naj bi bil celo tako normalen, da se Simon zdaj dobro razume tudi z Vesninim možem Matejem, ki si je od začetka želel spoznati moškega, ki je osvojil njegovo Vesno. "Če je bil tako prepričljiv, da je bil všeč moji ženi, si ga tudi jaz želim spoznati. Če je bila ona navdušena nad njim, bom zagotovo tudi jaz," je povedal med gostovanjem v studiu Kmetije. Matej je torej Vesnino priznanje, da se je v nekem trenutku zagrela za Simona, prenesel odraslo in z veliko mero zaupanja v zakon, kar so pohvalili tudi številni oboževalci Kmetije, ki so na zid Matejevega Facebook profila pisali same spodbudne besede. O komuni torej ne duha ne sluha, če je verjeti 34-letnemu Simonu, pa je bilo vse skupaj le prijateljstvo, ki je zaradi zunanjih vplivov in občutka osamljenosti, predvsem z Vesnine strani, preraslo v nekaj več.

Matej je ženino zaljubljenost v drugega moškega prenesel izjemno odraslo.
Matej je ženino zaljubljenost v drugega moškega prenesel izjemno odraslo.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (87)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413