Zadovoljna.si
prostitucija

Novice

Škandal! Člani pravosodnega sindikata jedli z golih prostitutk

Z.C.
16. 03. 2012 15.35
12

V Srbiji je izbruhnil škandal, v katerega je vpleten srbski sindikat pravosodja. Člani tega sindikata so namreč lansko leto svoje tradicionalno športno srečanje zaključili z zabavo v hotelu Đerdap v Kladovu, na kateri so jedli z golih deklet. Po objavi fotografij z zabave v srbskih medijih se je pred nekaj dnevi oglasila neka mati, ki se že 10 let trudi, da bi hčerko rešila iz krempljev prostitucije, v katero so jo, kot trdi obupana ženska, prisilili, zdaj pa je pogrešano hčerko prepoznala na eni od objavljenih fotografij s sporne zabave sindikata pravosodja. Njena hčerka je namreč ena od deklet, ki so gole ležale na mizi, obložene s hrano.

prostitucija
prostitucija FOTO: Thinkstock
"Večerja se nikoli ne konča samo s serviranjem hrane na ženskih telesih, temveč se nekateri ljudje nad dekleti seksualno izživljajo. Že deset let se trudim, da bi obe moji hčerki, Danijelo in Slađano, rešila iz krempljev mafije, vendar mi doslej v tej državi ni še nihče priskočil na pomoč. Fotografijo Slađane, obložene z mesom na zabavi Sindikata pravosodja Srbije, sem videla objavljeno v vašem časopisu in odločila sem se, da o tem javno spregovorim," je za srbski Kurir v solzah povedala Ilina Obradović. Doslej je vložila tožbo proti številnim domnevnim krivcem, ki so njeni hčerki prisilili v prostitucijo, vendar so bile vse ovržene. Šest njenih pritožb pa še čaka na ustavnem sodišču.

Sadomazohizem in orgije

"Prepričana sem, da se moji hčerki nista začeli ukvarjati s prostitucijo prostovoljno, temveč sta žrtvi trgovine z belim blagom. Izvedela sem, da je bilo na zabavi sindikata pravosodja šest deklet in šest fantov, na njihovih golih telesih pa so servirali hrano. Po večerji se je dogajalo marsikaj. Sadomazohizem, orgije ... Moja hčerka mora preživljati grozne stvari. Postavijo jo v hladilno komoro, da bi se njeno telo shladilo, potem pa jo obložijo s hrano," je povedala obupana mati, ki je dodala, da je hčerko nazadnje videla leta 2009 na sojenju proti ljudem, ki so obtoženi, da trgujejo z ljudmi. "Eden od vratarjev na pravosodnem ministrstvu mi je za 2000 evrov ponudil odkup fotografij in videomateriala s sindikalne zabave, vendar nimam toliko denarja," je še dejala Ilina, ki pa identitete vratarja ni želela razkriti, da ne bi imel težav v službi.

Ugrabljeni pred desetimi leti

Nesrečna mati za usodo hčera krivi njunega očeta. "Nista prostovoljno postali prostitutki, pred desetimi leti so ju namreč ugrabili. Omamili so ju, pri ugrabitvi pa je sodeloval njun oče in še ena oseba. Odpeljala sta ju k nekim ljudem, njihovih imen pa ne morem povedati zaradi sodnega postopka. Najprej so ugrabili starejšo hčerko Danijelo, to se je zgodilo leta 2001, leto kasneje pa še Slađano. Od takrat sem Danijelo videla le enkrat na policiji, vendar so mi policisti povedali, da mi ne morejo pomagati, ker sta obe polnoletni," je še povedala v solzah.

Zabava razburila srbsko javnost

Zabava sindikata pravosodja je dodobra razburila srbsko javnost. Predsednica Novega sindikata pravosodja Srbije Slavica Živanović je pojasnila, da je posamezne goste, med njimi tudi nekatere sodnike, prisotnost golih deklet, obloženih s hrano, dobesedno šokirala in so zgroženi zapustili sindikalno zabavo. Dodala je, da iz njenega sindikata nikogar ni bilo na sporni zabavi. "Kot bivša predsednica Sindikata pravosodja Srbije lahko z gotovostjo zatrdim, da se o poteku sindikalnih zabav vedno dogovorimo vnaprej in se kaj takega v preteklosti ni zgodilo. Če so v hotelu želeli pripraviti presenečenje, bi morali vodstvo sindikata prej o tem obvestiti," je še dejala Živanovićeva.

Suši na golem telesu

Serviranje hrane na golem moškem ali ženskem telesu je sicer običaj, ki so se ga domislili Japonci. Imenujejo ga nyotaimori in je pravzaprav umetnost, pri kateri suši ponudijo na golem telesu. Živi, erotični pladenj je pravo doživetje tako za gurmane kot tudi za moške nasploh. Nenavadni japonski obred serviranja hrane se je iz dežele vzhajajočega sonca kmalu razširil po vsem svetu, v ZDA in Evropi pa mu pravijo ‘naked sushi’. Na golih ženskah, včasih tudi moških, dobrote servirajo v New Yorku, San Franciscu, Londonu, Parizu, Berlinu. Nekatere ameriške restavracije in tudi kitajska vlada so nyotaimori sicer prepovedali. Pravijo, da gre za vulgarno in izprijeno početje, ki je povrhu vsega še nehigienično.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375