Zadovoljna.si
(Foto: televisioninternet.com)

Novice

Škandal: Rooneyjeva 21-letna prostitutka

Z.S.
06. 09. 2010 18.30
8

Angleško javnost je znova presenetila nova seksualna afera. Nogometaš Wayne Rooney naj bi sledil stopinjam Johnyja Terryja in Ashleyja Cola in prevaral svojo ženo, ko je ta pod svojim srcem nosila njunega prvega otroka.

Ponavlja napake iz preteklosti

24-letni Wayne Rooney, nogometni napadalec Manchester Uniteda in angleške izbrane vrste, je svojo sedanjo ženo Coleen McLoughlin spoznal v zadnjem letniku srednje šole. Po šestih letih razmerja sta se tudi poročila, čeprav je Coleen že takrat poznala športnikovo preteklost. Leta 2004 je Rooney priznal obtožbe nagovarjanja k prostituciji, za kar se je tudi javno opravičil. »Bil sem mlad in neumen. To je bilo v času, ko sem bil še nezrel in zelo mlad, še preden sem začel resno razmerje s Coleen.« Tako se je zagovarjal zvezdnik, medtem ko so mediji ugotovili, da je Rooney že takrat dvakrat prevaral svoje dekle, vendar mu je ta oprostila in se strinjala, da svoje opravičilo nekoliko prilagodi. Čeprav se nogometaš ne more pohvaliti z videzom, kot ga imata David Beckham in Christiano Ronaldo, ima vseeno moč in denar, ki pa sta ga pripeljali do ponovnega medijskega škandala.

Koliko deklet se bo še oglasilo poleg Jenny ... (foto: tv.rightcelebrity.com)
Koliko deklet se bo še oglasilo poleg Jenny ... (foto: tv.rightcelebrity.com)FOTO:

Več kot 7000 funtov za seks?

Kot poročajo britanski mediji naj bi Rooney v času, ko je bila njegova soproga noseča z njunim prvim otrokom, skočil čez plot s prostitutko višje kategorije, ki mu jo je predlagal prijatelj. Temnolasa Jennifer Thompson šteje šele 21 let, za njene storitve pa je moral nogometaš odšteti kar 1000 funtov na seks. Jennifer in Rooney naj bi se v štirih mesecih dobila sedemkrat, skupaj pa naj bi obiskala tudi mnoge zabave, kjer se je zvezdnik spretno izogibal fotografom in svojo ljubico skrival v VIP-ložah.

 

Sedemurni seks?

Prvič sta se dobila julija 2009 v hotelu, za katerega je Rooney na noč odštel 300 funtov. Uporabil je lažno ime, saj ni želel, da bi ga kdor koli prepoznal. Jennifer je zaupala, da nogometaš pri seksu ni izbirčen. V postelji naj bi pristal prav na vsako zahtevo rjavolaske. Prvič je seks trajal dve uri, nato pa so njuna srečanja postajala vedno bolj osebna in daljša. V spalnici sta se zadržala tudi do sedem ur, Rooney pa je za konec večera Jennifer postregel s šampanjcem in večerjo v postelji. Ob njunem prvem srečanju je bila Coleen v petem mesecu nosečnosti.

Jennifer Thompson (Foto: televisioninternet.com)
Jennifer Thompson (Foto: televisioninternet.com) FOTO:

Več kot zgolj dekle na poziv

»Pošiljal mi je SMS-sporočila in se pogovarjal z menoj prek skypa,«je medijem zaupala Jennifer in ob tem tudi dodala, da sta se z Rooneyjem med dobivanjem tudi zelo zbližala. Nekaj težav je Jennifer nakopala tudi svoji agenciji, saj se je z zvezdnikom dobivala brez njihove vednosti in prekoračila strogo pravilo zasebnosti, ko mu je zaupala svojo številko. Začutila je, da nogometašu pomeni mnogo več kot le dekle na poziv.

Po rojstvu sina je sledil konec

Zadnjič sta se dobila oktobra. Drugega novembra je Coleen nogometašu rodila sina z imenom Kai. Neimenovani vir je povedal, da je Rooney nehal klicati Jennifer, čeprav ga je večkrat opazila v nočnih klubih, vendar se mu je vedno izognila, saj mu ni želela povzročati težav.

Isti vir je še dodal: »Je lepo in prijetno dekle z dobro izobrazbo. Treba jo je le pogledati in takoj boste ugotovili, zakaj je bila Rooneyju tako pri srcu.« Kljub lepim besedam pa Jennifer ostaja dekle, ki ljubi zabavo. Pol leta se zato ukvarja s prostitucijo, nato pa za nekaj mesecev s svojimi prijatelji obišče Španijo in uživa svojo mladost.

Prvič v trojčku

Ko je kazalo, da Rooney ne more doživeti večjega javnega ponižanja, pa se je oglasila nova gospodična, ki je menda nogometnega zvezdnika tudi podrobneje spoznala med rjuhami. Postavna svetlolaska, stara je okoli 20 let, je menda dobro znana v visokih krogih Manchestra. Pravzaprav je o tretjem, za zdaj še neimenovanem dekletu, spregovorila prav Jennifer, saj naj bi skupaj bili v trojčku z Rooneyjem. ''Želeli sva narediti vtis nanj. Imeli sta enako črno erotično spodnje perilo, ki sva ga kupili prav za to priložnost. Dejal nama je, da še nikoli ni bil v trojčku. In bilo mu je nerodno, tako da sva s prijateljico opravili vse delo. Ni želel, da bi zanj uprizorili lezbični šov, bolj se je navduševal nad tem, da ga dve dekleti zadovoljujeta istočasno. Vendar se je vse končalo precej prehitro.“

Divje zabave s striptizetami

Neimenovan vir je medijem še zaupal, da se je Rooney skupaj s prijatelji zabaval tudi tako, da so poklicali veliko število striptizet, ki so jih vabili na zabave v luksuzne hotelske sobe, ki jih je najemal nogometaš. ''Wayne in njegovi prijatelji so se ob tem neizmerno zabavali. Zanimalo jih je, katera se bo sploh prikazala. Na recepciji so pridobili seznam s telefonskimi številkami in nato izbirali tiste, ki so jih zanimale,“ je povedal vir. Kot je še razkril, se nogometašu to početje ni zdelo moralno sporno. ''Ob tem pa vsekakor ni razmišljal o svoji Coleen.“ Vse te zabave so se dogajale v hotelu, v katerem se je Rooney dobival z Jenny. Zdaj se ugiba, koliko deklet bo še prišlo na dan z zgodbo, da so seksale s potentnim Rooneyjem. Postavna blondinka, ki se še ni razkrila, naj namreč še zdaleč ne bi bila zadnja, sploh če držijo navedbe neimenovanega vira o divjih zabavah.

Bo Coleen znova oprostila?

Še pred škandalom si je mladenka želela postati ena izmed ponosnih lastnic oznake WAG (žen in deklet nogometašev). Kljub temu je povedala, da se ji Coleen sicer smili, vendar je tukaj bolj kot ona kriv Rooney, ki naj bi ženi že priznal svoje napake, prijateljem pa naj bi celo dejal: "Moje življenje je uničeno. Bil sem izjemno neumen. Coleen mi tega ne bo nikdar odpustila, zagotovo me bo zapustila.“


KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478