Zadovoljna.si
Camilla Henemark - 4

Novice

Ugledni švedski kralj v središču seksualnega škandala

Z.M.
15. 11. 2010 16.55
1

Zadnji dnevi za švedskega kralja niso ravno rožnati. Potem ko je pred dnevi izbruhnila novica, da je varal svojo soprogo Silvio, zdaj na dan prihaja še več podrobnosti iz njegovega burnega seksualnega življenja. Med njegovimi izbrankami naj bi bila tudi Camilla!

Gustav odgovorno vodi svojo državo, malo manj dosleden pa je v svojem zakonu.
Gustav odgovorno vodi svojo državo, malo manj dosleden pa je v svojem zakonu.FOTO:
Kralj Gustav se je pred leti rad zabaval v družbi striptizet, danes pa plačuje davek za svojo lahkoživost v preteklosti.
Kralj Gustav se je pred leti rad zabaval v družbi striptizet, danes pa plačuje davek za svojo lahkoživost v preteklosti. FOTO:

Gustav je vedno veljal za zglednega soproga, zdaj pa se je njegov svetniški sij malce zamajal. Odkar je izšla knjiga The reluctant Monarch, ki se je že v prvem tednu prodala v 20 tisoč izvodih, se svet zgraža nad podobo kralja, ki je prej nismo poznali. V knjigi piše, da se je 64-letni Gustav udeleževal množičnih striptizov v nočnih klubih Stockholma, kljer si je velikokrat privoščil tudi vročo noč z lepimi 'umtnicami'. Večino zabav je organiziral mafijski šef Mille Markovic, Gustvav pa je za usluge vročih plesalk zapravil na tisoče evrov. Precej daleč od vtisa predanega soproga, kajne?

Dolgoletna afera s Camillo
Največji del knjižne uspešnice obsega ljubezenska zgodba o kraljevem razmerju s Camillo. Seveda ne govorimo o Camilli princa Charlesa, temveč o 46-letni švedski pevki Camilli Henemark, ki je zaslovela kot članica glasbene skupine Army of Lovers. Kralj in pevka naj bi imela dolgoletno razmerje v poznih 90. letih. Ne Gustav ne Camilla tega nista zanikala, oba pa sta sklenila, da o tem javno ne bosta govorila. „Moj odvetnik mi je svetoval, naj se vzdržim komentarja,“ je povedala 46-letna pevka, medtem ko se je kralj za medijski molk odločil po pogovoru z ženo, kraljico Silvio, s katero sta se strinjala, da je bolje, če obrneta nov list papirja in njegove skoke čez plot pustita v preteklosti.

Pop pevka Camilla je pred dvajsetimi leti zmešala glavo švedskemu kralju.
Pop pevka Camilla je pred dvajsetimi leti zmešala glavo švedskemu kralju.FOTO:

Odgovoren kralj, neodgovoren mož
Camilla se je sicer vzdržala komentarjev o razmerju s kraljem, zato pa je precej odkrito povedala, kako resno Gustav jemlje svojo 'službo'. „To mu pomeni največ od vsega. Pomembno mu je, da so ljudje srečni in zadovoljni,“ pravi pevka. Gustav se je v zadnjih dneh po javnih nastopih srečeval z neprijetnimi vprašanji, povezanimi z njegovimi aferami, a očitno se zaradi tega ne obremenjuje preveč. Ko ga je neki novinar namreč vprašal, kako bi komentiral skrivnostne obiske savne, v kateri naj bi bil intimen s Camillo, se je začel na ves glas smejati. Gustav, Gustav, to se pa res ne spodobi!
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471