Zadovoljna.si
Oprsja - 5

Novice

In zdaj ji zaradi velikih dojk sodijo ...

Z.C.
22. 11. 2012 14.48
3

V Nemčiji poteka sojenje 33-letnici iz Unne, ki je svojega leto dni starejšega ljubimca poskusila zadušiti s prsmi. Kot poroča Bild, naj bi Franziska svojega dragega nameravala ubiti med spolnim odnosom. Tako vsaj trdi možakar, obtoženka pa pravi, da je šlo za nesrečo.

Franzisko je ljubimec obtožil poskusa umora, ker ga je med seksom skoraj zadušila s prsmi.
Franzisko je ljubimec obtožil poskusa umora, ker ga je med seksom skoraj zadušila s prsmi.FOTO:
Z oblinami obdarjeni Franziski iz nemške zvezne države Severno Porenje - Vestfalija sodijo zaradi poskusa umora. Njen zdaj že nekdanji ljubimec, odvetnik po poklicu, jo je namreč obtožil, da ga je med spolnim odnosom poskusila zadušiti s svojimi velikimi prsmi. Možakar, ki se je v seksi Nemko zaljubil pred štirimi leti, je na sodišču povedal: "Seksala sva, ona je bila na meni in jaz sem poljubljal njene ogromne prsi. V hipu je zagrabila mojo glavo in jo stisnila ob prsi ter mi preprečila, da bi lahko dihal. Zgolj po čudežu sem se uspel rešiti iz njenega prijema."

Claire je Steven po nesrečnem dogodku zapustil.
Claire je Steven po nesrečnem dogodku zapustil. FOTO: YouTube
Sladka smrt

Možakar je sodniku še povedal, da je takoj po dogodku pobegnil iz spalnice in se zatekel v sosednje stanovanje, od koder je poklical policijo. Franziska je sicer priznala, da sta z odvetnikom imela erotične igrice, vendar pa odločno zanikala, da ga je želela ubiti. Dejala je, da je šlo za nesrečo. Njen 34-letni nesojeni ljubimec je sicer na sojenju vztrajal, da ženska laže: "Šlo je za poskus umora, to mi je priznala v telefonskem pogovoru. Ko sem jo vprašal, zakaj je to storila, mi je dobesedno odgovorila: Ljubček, želela sem, da bi bila zate smrt čim bolj sladka!"

Primer ni osamljen

O podobnem primeru, le da tokrat nesrečni ljubimec svoje drage ni obtožil poskusa umora, so pred kakšnim letom poročali britanski mediji. Claire Smedley, ki je med seksom skoraj zadušila svojega ljubimca Stevena, se namreč lahko pohvali z obilnimi prsmi, vsaka posebej tehta 7 kilogramov. 27-letna Britanka je med seksom zlezla na Stevena, svoje prsi pa naslonila na njegov obraz. Vedela je namreč, da v tem nadvse uživa, zato je njegovo divje kriljenje z rokami razumela kot znak velike vzburjenosti. A je kmalu sledil preplah, saj je Steven negiben obležal na postelji. Claire je v paniki segla po telefonu, da bi poklicala reševalce, medtem pa je možakar prišel k zavesti. ''Bil sem prepričan, da je prišel moj čas. Poskusil sem jo udariti po roki, vendar je ona moje signale narobe razumela,“ je povedal in kmalu zatem prsato Claire zapustil.

Nekatere erotične igre so lahko smrtno nevarne.
Nekatere erotične igre so lahko smrtno nevarne.FOTO: iStockphoto
(Avto)erotična zadušitev

Če je v zgoraj navedenih primerih šlo za nesrečo ali celo poskus umora, pa je davljenje sestavni del nekaterih spolnih praks. Pri avtoerotični zadušitvi posameznik med masturbacijo omeji dotok krvi v možgane, zaradi česar pride do omotice, kar naj bi povečalo spolni užitek. Ta tehnika je smrtno nevarna, saj obstaja velika nevarnost poškodbe vratne arterije, zaradi česar v nekaj sekundah nastopi nezavest in posledično smrt zaradi zadušitve.

Igralec David Carradine naj bi umrl zaradi avtoerotične zadušitve.
Igralec David Carradine naj bi umrl zaradi avtoerotične zadušitve. FOTO: Reuters

Leta 2009 naj bi zaradi avtoerotične zadušitve umrl hollywoodski zvezdnik David Carradin. Igralca so našli v hotelski omari v tajski prestolnici golega, z vrvjo, zavezano okoli vratu, zapestij in genitalij. Pred petnajstimi leti je v podobnih okoliščinah umrl pevec legendarne skupine INXS Michael Hutchence. Uradni vzrok njegove smrti je sicer bil samomor, njegova partnerica Paula Yates pa je takrat dejala, da je umrl po naključju med avtoerotično igro z dušenjem.

Draga storitev japonskih prostitutk

Izredno nevarno spolno tehniko so nekoč izvajale japonske prostitutke, ki so delale v hongkonškem pristanišču. Da bi svojim strankam ponudile neskončen užitek, so se za masten honorar nagnile čez ograjo ladje in potopile glavo v vodo. Stranka je prodrla v prodajalko ljubezni od zadaj in ker se je utapljala, se je njeno telo na to odzivalo s silovitimi vaginalnimi krči, kar pa je moškemu nudilo neizmeren užitek. Ženska je glavo povlekla iz vode, tik preden bi se onesvestila, moški pa je že pred tem doživel intenziven orgazem.
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413