Zadovoljna.si
Michelle (53), Sharon (54) in Chistie (58)

Novice

Skupaj jih štejejo 165!

Z.N.
30. 04. 2012 08.22
1

Čeprav so Sharon Stone, Christie Brinkley in Michelle Pfeiffer videti izjemno mladostne in se zlahka postavijo ob bok marsikateri 20-letnici, jim je skupno to, da so vse tri stare več kot pol stoletja. Vse tri zvezdnice skupaj štejejo kar 165 let.

Michelle (53), Sharon (54) in Chistie (58)
Michelle (53), Sharon (54) in Chistie (58)FOTO:
Najstarejša, a najbolj mladostna?
Najstarejša, a najbolj mladostna? FOTO:

Bi ji prisodili 58 let?

Najstarejša izmed treh je nekdanja manekenka Christie Brinkley, ki je po mnenju nekaterih videti najmlajša. Pri 58 letih je še vedno skorajda brez gubic, njeno telo pa je videti, kot bi bilo odporno na staranje. Pred kratkim je na dogodku v New Yorku dobesedno blestela in s svojim videzom zasenčila marsikatero mlajšo žensko. "Oblečena v svetlo obleko in obuta v 'špičake' je bila videti kot nekakšna barbika," pišejo britanski mediji. "Neverjetno, da je stres ob ločitvi od četrtega moža sploh ni zdelal." Brinkleyjeva se je od moža ločila, ker naj bi spal z najstniško hčerko njihove sosede.

Sharon še vedno očarljiva

Tudi dvakrat ločena igalka Sharon Stone, mnogim najbolj poznana po seksi prizoru zaslišanja iz filma Prvinski nagon, je že pred časom praznovala svojega abrahama. Igralka namreč šteje že 54 pomladi. Nedavno se je dogodka v brazilskem Sao Paolu udeležila oblečena v rumeno obleko in očarala vse navzoče.

Vedno nasmejana Michelle Pfeiffer
Vedno nasmejana Michelle PfeifferFOTO: Reuters

Z liftingom ni nič narobe ...

V nasprotju s Sharon in Christie je 53-letna Michelle Pfeiffer še vedno srečno poročena z drugim možem Davidom E. Kelleyjem. Na prireditvi v Las Vegasu je očarala v večno elegantnem črnem krilu in črni majici. Čeprav je še vedno videti izjemno mladostna, je v enem izmed nedavno objavljenih intervjujev povedala, da je pripravljena mladost ohranjati tudi po umetni poti. Zato ne vidi razloga, zakaj bi bil lepotni poseg, kot je recimo lifting obraza, napačna odločitev za ohranjanje mladostnega videza.

Čeprav Michelle, Sharon in Christie skupaj štejejo kar 165 let, bi jim na prvi pogled težko prisodili več kot 30 vsaki. Vsem trem je skupno to, da so se vse življenje ukvarjale s poslom, v katerem je videz izjemno pomemben, prav vse tri pa imajo za seboj več kot en zakon. V britanskih medijih si zato postavljajo vprašanje – je večkratna poroka recept za večno mladosten videz?

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368