Zadovoljna.si
Rihanna

Novice

Slavna pevka si je privoščila kar na odru

Z.N.
23. 07. 2011 19.55
28

Rihanna je nedavno na koncertu na Long Islandu v New Yorku navdušila občinstvo s svojimi precej vulgarnimi gibi. Časi, ko so se nekateri spotikali celo ob miganje z boki Elvisa Presleyja, so očitno samo še zgodovina …

Rihanna
Rihanna FOTO:

Temnopolta pevka Rihanna je na koncertu na plaži Jones Beach na newyorškem Long Islandu navdušila občinstvo. A kot poročajo tuji mediji, zaslug ne gre pripisovati le njenemu sicer močnemu vokalu, temveč precej erotično obarvanemu plesu. Kot pišejo, je Rihanna na odru simulirala nekatere spolne akte, relativno mlado občinstvo pa je norelo od navdušenja. V nekem trenutku je simulirala celo masturbacijo …

Je kriva Lady Gaga?

Tuji mediji pišejo, da je za razvratno obnašanje pevk na odru 'kriva' predvsem razvpita pevka Lady Gaga, ki na odru nima nikakršnih zadržkov in rada vzbuja pozornost z najrazličnejšimi gibi, oblekami, videospoti, izjavami … Vse od prodora na sceno zaseda same vrhove glasbenih lestvic in kot kaže, danes občinstvo očitno rabi tisto 'nekaj več', kar povprečnega (četudi nadarjenega) glasbenika loči od zvezdnika.Na forumih se sprašujejo, ali je tisto - nekaj več - drznost?

Včasih je bil razvraten že Elvis Presley

Kot še razlagajo v nekaterih tujih medijih, je postalo več kot očitno, da dandanes ne šteje le pevski talent, dober vokal. Pevke in pevci zato svoje nastope popestrijo bodisi z nenavadnimi plesnimi točkami, bolj drznimi kostumi ipd. Pred časom je precej prahu vzdignilo že zapeljivo miganje z boki vrhunskega glasbenika Elvisa Presleyja. Šlo je celo tako daleč, da so ga nekateri želeli prepovedati, na nekaterih televizijskih postajah pa preprosto niso dovolili snemanja pevca niže od pasu. Zaradi za tiste čase precej drznega miganja so Presleyja imenovali Elvis the Pelvis (pelvis v angleščini pomeni medenica), neki sodnik na Floridi pa ga je zaradi tega označil za 'divjaka', saj naj bi njegova glasba in način premikanja na odru preveč (in slabo) vplivala na mlade. Na nekem koncertu so mu prepovedali miganje z boki, v znak protesta pa je premikal prst.

Kakšno je vaše mnenje o drznih potezah današnjih zvezdnikov in zvezdnic? Svoje misli lahko delite z nami tudi na Facebooku!

Ste se nam že pridružili na Facebooku? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399