Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Slavna Britanka se želi znebiti 'šlaufkov'

Z.M.
07. 05. 2011 09.28
12

Nedavno je Gemma Collins, prodajalka avtomobilov iz angleškega resničnostnega šova The only way is Essex, trdila, da se v svojem baročno zaobljenem telesu odlično počuti in ne razmišlja o hujšanju. Zdaj pa so jo fotografi ujeli v parku, ko se je pod budnim očesom osebnega trenerja, potila in zadihana skakala, da bi se znebila odvečnih kilogramov.

 

30-letna Gemma se je za hujšanje odločila, čeprav je prej zatrjevala, da ne misli shujšati, saj je ponosna na svoje obline in pri svoji teži vztraja za vse zaobljene ženske, ki mislijo, da močna ženska ne more uspeti na televiziji.

Očitno jo je 105 kilogramov, ki jih trenutno prenaša na svojih ramenih navsezadnje le prepričalo, da je morda čas, da nekaj spremeni. Fotografi so jo ujeli, ko je z osebnim trenerjem pridno poskakovala po parku in s svojim minimalnim športnim kostumom, privabljala poglede radovednih sprehajalcev.

Hujša zaradi nove simpatije
Njeni znanci pravijo, da se je za hujšanje odločila tudi zato, ker se je zagledala v svojega soigralca iz resničnostne serije, lastnika nočnega kluba Mick Norcrossa, čeprav so njemu všeč bolj konkretne ženske. Gemma vseeno javno še vedno zagovarja svojo postavo, pred časom pa je za moško revijo brez sramu pozirala tudi povsem gola.

Na modno brv s Kate Moss

"Nisem popolna, a sem samozavestna in počutim se lepo. Moja konfekcijska številka je 46 in imam več kot 100 kilogramov, slekla sem se za vsa dekleta močne postave,“ je takrat povedala Gemma in dodala, da bi se upala sprehoditi tudi po modni pisti s Kate Moss. "

Če bi mi dali visoke pete in poskrbeli za moj zagorel ten, ne bi imela težav,“ je zatrdila. Vedno je poudarjala, da se bo hujšanja lotila, ko se ne bo več počutila seksi v svojem telesu. Kot kaže je ta trenutek prišel, saj se 30-letnica zadnje dneve pridno poti in odvečni kilogrami se bodo verjetno kmalu začeli topiti.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478