Zadovoljna.si
Moteče je to, da jim prehitro 'pride'.

Ne prezrite

Slovenci so strastni, a orodje je majhno

Z. T.
2010-02-15 18:40
9

Vse kaže, da so slovenski moški lahko ponosni nase, morda pa prekašajo celo Špance, ki veljajo za najboljše ljubimce sveta. Le ena pomanjkljivost ... Menda nimajo velikega orodja ...

Kakšni ljubimci so Slovenci? Vse kaže, da odlični. V naši spletni anketi smo vam ponudili osem možnih odgovorov: da so Slovenci dobri ljubimci, ker so strastni, ker so nesebični, ker obvladajo tehniko ali pa ker imajo veliko orodje. Na drugi strani pa so bili možni odgovori, da so Slovenci slabi ljubimci, ker jim prehitro 'pride', ker so sebični, ker so leni v postelji ali ker smrdijo.

Slovenec se v postelji razdaja

Vse kaže, da da Slovenec v postelji vse od sebe, saj je strasten in nesebičen. Vsaj tako kažejo odgovori v anketi. Največ, kar četrtina, vas je menilo, da se v postelji naši moški strastno razdajajo, na drugo mesto pa ste postavili odgovor, da so v postelji nesebični. Lahko bi rekli, da je slovenski ljubimec idealen seksualni partner. Do ženske je strasten in ne gleda samo na svoje potrebe, ampak poskuša zadovoljiti želje svoje ljubimke.

Na žalost jim prehitro 'pride'

Nekoliko sicer kvari vtis odgovor, ki se je uvrstil na tretje mesto, češ da so Slovenci slabi ljubimci, ker jim prehitro 'pride'. Kar štirinajst odstotkov sodelujočih v anketi ima take izkušnje. Na eni strani strastni in nesebični, a hkrati nesposobni, da bi podaljšali užitek in zadržali orgazem. Na četrtem mestu je pristal odgovor, da so dobri, ker obvladajo tehniko. Kar jih očitno rešuje pred tem, da očitno niso obdarjeni, saj je le sedem odstotkov sodelujočih v anketi menilo, da so Slovenci v postelji dobri, ker imajo veliko orodje. Ali pa mogoče to kaže le, da velikost moškosti ni pomembna za kakovost spolnega odnosa. Ta vidik bi vsekakor zahteval globljo razpravo in analizo.

Smrdijo pa ne!

Glede na to, da so Slovenci kot ljubimci nesebični, tudi ni bilo pričakovati, da bi bili leni v postelji. Ta odgovor je dobil le devet odstotkov glasov. Kot že omenjeno, na predzadnjem mestu je odgovor, da so Slovenci v postelji dobri zato, ker imajo veliko 'orodje'. Da bi bili slabi, ker smrdijo, pa je menilo zgolj šest odstotkov sodelujočih. Slovenski moški so očitno bolj urejeni kot Nemci. Ti so se v mednarodni anketi izkazali kot najslabši ljubimci, ker imajo v postelji po oceni anketirank slab vonj ali drugače – smrdijo.

Preverite podrobne rezultate naše ankete.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141