Zadovoljna.si
Omar Naber

Novice

Slovenski pevec že leto in pol živi v celibatu

M.V.
27. 08. 2012 10.04
7

Pevcu Omarju Naberju se je življenje po obsodbi zaradi spolnega nasilja močno spremenilo. Pravi, da že leto in pol živi v celibatu in ima težave s pristopanjem k nežnejšemu spolu. Preberite, kaj se je po obsodbi na sedem mesecev zapora pogojne kazni spremenilo v življenju pevca.

Omar se pred dekleti ne more popolnoma sprostiti.
Omar se pred dekleti ne more popolnoma sprostiti.FOTO: Facebook

Pevca Omarja Naberja je pred tremi leti neko dekle obtožilo spolnega nadlegovanja v nočnem klubu, zaradi česar je pristal na sodišču in bil tudi obsojen. Kazen – sedem mesecev zapora, a pogojno, kar pomeni, da dve leti po obsodbi ne sme ponoviti dejanja, sicer gre v zapor. Omar danes pravi, da že leto in pol živi v celibatu, saj se ne more sprostiti pred dekleti. "Pred ženskami, ki so mi všeč, imam določeno distanco in spoštovanje, še posebej če jih ne poznam, tako da se držim nazaj,” nam je povedal pevec. "Sedaj pazim na vsako besedo in vsak gib, saj si ne morem privoščiti še ene tako stresne in uničujoče situacije. Očitno potrebujem še nekaj časa, da bom prešel to fazo," je priznal 31-letni glasbenik.

Skozi glasbo deli svoje življenjske nazore.
Skozi glasbo deli svoje življenjske nazore. FOTO: Facebook

Omrežila bi ga Jessica Alba

Čeprav že kar nekaj časa ni bil v intimnem odnosu z žensko, pa rad pogleda lepa dekleta. "Rad imam črnolaske, tudi rjavolaske z velikimi črnimi očmi, bolj temne polti in polnimi ustnicami ter širokim nasmehom. Jessica Alba, recimo, bi me zelo hitro omrežila," nam je zaupal, nato pa dodal, da naštete lastnosti zagotovo niso pravilo pri izbiranju potencialnih partneric. "Nikoli namreč na prvem mestu ne gledam na videz," pravi. Omar kljub začasni čustveni nedostopnosti uživa v svojem življenju, zadnje čase pa se veliko zadržuje v Londonu, kjer piše tudi nove pesmi. "Moje najljubše tematike so že od nekdaj svoboda, pozitiva, sanje, energija. Seveda je tudi zame, tako kot za vse ustvarjalce, zelo močna tema tudi ljubezen, saj je najmočnejše čustvo, kar jih premore človeštvo. Navsezadnje smo ustvarjeni iz ljubezni! Ljubezen je čustvo z nešteto različicami," nam je razložil. Pevec pravi tudi, da je bilo na to temo napisanih že toliko pesmi, da je težko biti prepričljiv, če ne črpaš iz samega sebe. "Zato se po eni strani te tematike raje malce izogibam, če nisem res v razpoloženju," je še dodal.

Želi si družine

Kljub slabi izkušnji v preteklosti še vedno verjame, da tudi njega nekje čaka ljubezen njegovega življenja, s katero si bo ustvaril družino. "Želim si deliti stvari, za katere vem, da jih znam, ki sem se jih in se jih še bom skozi leta naučil s svojimi otroki. Izjemno dobro se razumem z našimi najmlajšimi, kar se lahko marsikomu zdi čudno. Vem, da bom odličen očka. Je pa res, da zaenkrat še ni kandidatke za mamo mojih otrok," je povedal pevec, ki bo letos prvič tekmoval na festivalu Slovenske popevke. Ne glede na vse se na življenje vedno trudi gledati s pozitivnega vidika. "Moj moto je stremeti po najboljšem, kar nam lahko življenje ponudi. Odvreči vso nesnago, kot so maščevanje, jeza, žalost, zamera. Verjeti, da so te ti ljudje ranili nehote, in jim vrniti ljubezen. Verjeti, da se lahko poboljšajo. Večna težnja po vedno boljšem, izpolniti svoje sanje in potenciale. Deliti vse to z ljudmi, ki jih imamo radi. No, pa smo spet pri ljubezni," nam je za konec še zaupal Naber.

Kljub vsemu ostaja optimist in verjame, da tudi nanj nekje čaka ljubezen.
Kljub vsemu ostaja optimist in verjame, da tudi nanj nekje čaka ljubezen.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368