Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Lilo zalotili med vbrizgavanjem heroina

Z.S.
27. 09. 2010 18.04
9

Čeprav šteje le 24 let, je njena policijska kartoteka zasičena z različnimi kaznimi in prekrški. Lindsay Lohan, ki zaenkrat še uživa na svobodi, grozi ponovni obisk zapora. Javnost so pred kratkim pretresle nove fotografije, na katerih si igralka v žilo vbrizgava heroin.

Na prostosti do 22. oktobra

Vožnja pod vplivom alkohola, droge in zamujanje na sodišča so le peščica dogodkov, s katerimi zadnja leta preseneča Lindsay Lohan. Dekle, ki je svoj igralski talent kazala že v zgodnjih otroških letih, je letos za rešetkami preživela dva tedna, v zaporu pa je prvič pristala leta 2007. Pred nekaj dnevi je po plačilu varščine v višini 300.000 dolarjev znova zapustila zapor, čeprav je sodnik Elden Fox sprva določil, da naj bi Lohanova za zapahi dočakala prvo sojenje. Igralko, ki je kršila pogojno kazen, ki so ji jo določili leta 2007, ko je vozila pod vplivom drog, čaka razprava 22. oktobra, sodnik pa je zvezdnici zagotovil, da bo ob vsakem pozitivnem testu, ki bo dokazal njeno ponovno popivanje in zlorabo drog, za 30 dni obiskala zapor.
 

Je za fotografije kriva Paris Hilton?

Vendar lahko njen ponovni obisk zapora pospešijo tudi fotografije, ki so pred kratkim obkrožile splet. Posnete naj bi bile leta 2007, ko je problematična zvezdnica uživala razuzdano življenje v družbi bogate dedinje Paris Hilton. Zabave željna dvojica si na fotografijah izmenjuje vroče dotike in nakazuje poljube. Fotografije pa zagotovo ne bi bile tako zelo odmevne, če na njih ne bi bilo moč opaziti Lindsay v trenutku, ko je z gumijasto povezo stisnila roko in poiskala svojo žilo, v katero bi si lahko vbrizgala novo dozo heroina. Nekateri viri trdijo, da so slike le še ena izmed spletk, ki so si jo izmislili igralkini sovražniki, spet drugi ne izključujejo niti dejstva, da je za njih odgovorna prav Paris Hilton. Kaj bo o fotografijah povedal sodnik, bo znano že konec meseca oktobra. Ali Lindsay znova grozi zapor?

Usodna ločitev

Igralkine resne probleme z alkoholom in odvisnostjo pa mnogi strokovnjaki pripisujejo predvsem težavam v družini, ki so Lindsay zaznamovale že v rosnih letih. Njena starša, Michael in Dina, sta se poročila leta 1985, uradna ločitev pa je sledila kriznega leta 2007, ki je bilo za takrat 20-letno igralko tudi usodno. Začele so se težave s popivanjem, ponočevanjem in drogami. Zaradi krize v zakonu pa mladi igralki ni znala pomagati niti njena mama. Dina se je namesto v odgovornega starša spremenila v njeno najboljšo prijateljico, skupaj sta začeli obiskovati zabave in popivati, razloge za tovrstno obnašanje pa sta največkrat pripisale prav Michaelu, ki je dve leti preživel tudi v zaporu.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478