Zadovoljna.si
umetne prsi

Novice

Med tuširanjem sta ji počila silikonska vsadka

Z.M.
24. 06. 2012 09.54
8

27-letna Kylie Hudson iz Bridlingtona si je vrsto let želela povečati prsi, saj s svojo deško postavo ni bila zadovoljna. Ko se ji je želja končno uresničila, pa se je zanjo začel pekel. Nekega dne sta ji med tuširanjem namreč počila oba vsadka in iznakazila njeno telo. Poglejte, s čim se je soočala po nesrečnem dogodku!

Kylie Hudson, mama treh otrok, na plaži nikoli ni nosila kopalk, saj se je sramovala svojega nesimetričnega telesa. Po prvem porodu so se njeni boki razširili, prsi pa so, takoj ko je nehala dojiti svojega prvega otroka, popolnoma izginile. Podobno se je ponovilo po rojstvu drugega in tretjega otroka, kar je 27-letnici vzelo vso voljo do tega, da bi se slekla pred moškim. Z očetom svojih prvih dveh otrok je preživela 14 let, a je nikoli ni videl brez nedrčka. Njena starša Ben in Julie sta ves čas spremljala agonijo svoje hčerke, dokler nista imela vsega zadosti in sta plačala za povečanje njenih prsi. Kylie je bila presrečna in veselila se je dne, ko bo lahko prvič oblekla bikini, nato pa se je zgodilo nekaj, kar je uničilo njene sanje o brezskrbnih počitnicah na morju. Šest tednov po operaciji ji je med kopanjem počil najprej levi prsni vsadek, nato še desni!

'Zakrpali' so jo s 310 šivi!

Poškodba je bila tako močna, da je Kylie dobesedno opazovala, kako ji iz prsi odteka rumena tekočina, dokler ni zagledala vsadka. Njen novi fant Neil jo je takoj odpeljal na urgenco, kjer so vsadka zamenjali in z več kot 300 šivi zašili obe rani. Sanje 27-letnice so se sprevrgle v moro, ki traja še danes. Namesto v kopalkah se naokoli sprehaja v povojih, zdravnik pa jo je opozoril, da bo morala počakati vsaj mesec, preden bodo lahko potrdili, da telo v prihodnosti ne bo zopet zavrnilo tujkov v telesu. Hudsonova zdaj upa, da bodo vsadki tokrat zdržali, svojo zgodbo pa je z angleškimi mediji delila zato, da bi druge ženske opozorila na tveganje, ki je prisotno vsakič, ko se odločimo za plastični poseg v svoje telo.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404