Zadovoljna.si
Ilary Blasi

Novice

Tv voditeljica se sramuje erotičnih fotografij iz mladosti

Z.B.
27. 07. 2011 14.57
6

Soproga slavnega nogometaša Rome Francesca Tottija se sramuje fotografij, ki jih je posnela, ko ji je bilo 18 let. Ilary Blasi, ki je danes uspešna televizijska voditeljica in je s Tottijem poročena od leta 2005, je svojo kariero začela na lepotnem tekmovanju. In takrat je dobila ponudbo za fotografiranje, ki naj bi ji odprlo pot v svet slave, a ni bilo tako.

“Komaj sem dopolnila 18 let, bilo je ravno po končanem izboru Miss Italia in sem želela izkoristiti priložnost. Predlagali so mi fotografiranje v Lampedusi, ponudbo sem sprejela, ne da bi dobro razmislila, saj nisem v tem videla nič slabega," je za Vanity Fair povedala 30-letna Ilary Blasi, ki je že šest let poročena s slavnim nogometašem Rome Francescom Tottijem. Posnetke, ki ji niso ravno v ponos, je odkupil tednik Condé Nast. Zanimivo je, da so pred objavo Ilary obvestili o tem, ona pa jih je prijetno presenetila, ker jim je dala dovoljenje: "Prav, objavite jih, vendar ob tem opozorite mlada dekleta na pasti. Vsi lahko zgrešimo. Kar pa ne pomeni, da se taka izkušnja vselej konča brez hujših posledic." Ilary je za Vanity Fair Italia, ki ji je namenil julijsko naslovnico, pojasnila, da se sprva ni zavedala, da ji bodo fotografije lahko škodile.

Zapeljevanje je lahko nevarno orožje

"Takrat me je zanimal le denar, zame je bila to priložnost, da si kupim nov avtomobil. Na koncu pa se je izkazalo, da zadeva ni bila tako zelo nedolžna in neboleča." Italijanka, ki je danes uspešna televizijska voditeljica, je še dodala, da lahko taki posnetki kasneje zelo škodijo dekletu, ki jih je posnelo. "Pri osemnajstih letih je za dekle pomembno zgolj to, da se počuti privlačno, da si jo vsi želijo. Poglejte fotografije na profilih na Facebooku, pa vam bo vse jasno. Dekleta se rada fotografirajo v provokativnih pozah, kar pa ne pomeni, da si želijo nevarnih avantur. Pretiravati ni dobro, zapeljevanje je orožje, ki se ga je treba naučiti uporabljati previdno, saj ljudje hitro lahko dobijo napačno sporočilo."

Sramuje se

Ilary je odkrito priznala, da se provokativnih fotografij, ki so nastale, ko ji je bilo komaj 18 let, danes sramuje. Pravi, da ni ravno lepo, da je fotograf potegnil na dan posnetke po 12 letih, vendar mu ne zameri: "Krivda je samo moja, saj ne bi smela popustiti skušnjavi zaradi lahkega zaslužka." Prepričana je, da bi vsaka ženska rada instinktivno zbrisala vse neumnosti, ki jih je počela v najstniških letih, ampak to ni mogoče in tudi prav je tako: "To človeku pomaga, da odraste!"

Ilary Blasi
Ilary BlasiFOTO: Reuters

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413