Zadovoljna.si
Potrebovali sta svoj čas.

Novice

Špela in Špelca, ko sta še bili 'atomski'

M.V.
02. 01. 2012 08.59
9

Špela Grošelj in Špelca Kleinlercher sta pred skoraj šestimi leti zadnjič skupaj stali na odru, takrat še kot članici skupine Atomik Harmonik. Nato je Špelca presenetila s svojim nenadnim odhodom, kar so takratni člani skupine vzeli precej osebno. Leto pozneje sta Špela in Špelca spet vzpostavili stike, danes pa si večkrat skupaj privoščita kosilo in obujata spomine na uspešna leta skupine Atomik Harmonik. Špela pravi, da sta obe odrasli ter da je med njima neka posebna vez, ki je nič ne more pretrgati.

Dekleti sta po šestih letih spet stali skupaj na odru.
Dekleti sta po šestih letih spet stali skupaj na odru.FOTO: Facebook

Potrebovali sta svoj čas.
Potrebovali sta svoj čas. FOTO: E plus

"Jutri bom po skoraj 6 letih na odru stala (in pela) skupaj s Špelco Kleinlercher, s katero sva skupaj prepevali pri Atomikih. :) Se extra veselim in lajkam! :)" je Špela Grošelj nedavno zapisala na svojem Facebook profilu. Dekleti druži ogromno spominov na obdobje, ko sta skupaj prepevali v skupini Atomik Harmonik, a po nenadnem odhodu Špelce Kleinlercher pred šestimi leti se je njun odnos malce ohladil, saj je vse šokiralo dejstvo, da se je pevka na vrhuncu priljubljenosti skupine odločila za odhod. "Po njenem odhodu smo bili v obdobju, ko se nismo slišali. Ta dogodek je namreč v vseh nas pustil neki grenak priokus in jemali smo ga osebno, saj smo živeli od tega. Ko sem stvar prespala, sem lažje razumela njeno odločitev in to, da enostavno ni želela vztrajati v nečem, v čemer ni uživala. Leto pozneje smo se srečali na našem nastopu in znova vzpostavili kontakt. Vsi smo potrebovali svoj čas, kar je razumljivo," nam je razložila Grošljeva.

Povezujejo ju spomini, iz let, ko sta skupaj uspešno prepevali v skupini Atomik Harmonik.
Povezujejo ju spomini, iz let, ko sta skupaj uspešno prepevali v skupini Atomik Harmonik.FOTO:

V šestih letih sta se precej spremenili

Špelca in Špela sta se spet začeli družiti po tem, ko se je Špelca marca po razpadu dolgoletnega razmerja s Sebastjanom Vežnaverjem preselila nazaj v Domžale. "Odkar blizu živiva, se večkrat vidiva, greva na kosilo, včasih tudi na kakšno zabavo. Vesela sem tudi, da sva za silvestrsko oddajo narodnozabavne narave posneli duet. Ljudje so imeli v času skupine Atomik Harmonik Špelco zelo radi in njihov odziv na najin skupni nastop je bil fenomenalen," nam je zaupala Špela in priznala, da sta se obe v zadnjih šestih letih precej spremenili.

Danes bolj zreli in izkušeni

"Odrasli sva, kar je seveda povsem normalno. Špelca se zna danes veliko bolj potegniti zase. Ko je začela v Atomikih, je bila mlada, brez izkušenj in zelo občutljiva. Zdaj je drugačna, odrasla je. Še vedno pa je seveda prijazna in vesela punca, leta so obema prinesla zrelost in izkušnje," pravi Grošljeva, ki bo na silvestrovo najprej nastopala na Ravnah na Koroškem, nato pa se skupaj s svojim Bojanom zapeljala do Maribora, kjer bosta skupaj nazdravila novemu letu. "V novem letu vam želim čim več pozitivnega razmišljanja, saj z vsako negativno mislijo in dejanjem nase le privlečete še več negativnih stvari. Na vsako stvar se da pogledati s svetle plati, najti v njej nekaj dobrega. S tem lahko najbolj vplivate na svoje življenje," je tik pred vstopom v leto 2012 našim bralcem zaželela simpatična pevka.

Špela vam želi, da v novo leto vstopite pozitivno!
Špela vam želi, da v novo leto vstopite pozitivno!FOTO: Tibor Golob

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375