Zadovoljna.si
Špela se na morju najraje sonči zgoraj brez, Tiborju pa je vseeno pozirala z modrčkom.

Novice

Špela zgoraj brez beži pred paparaci

Z.M.
13. 08. 2012 14.18
57

Pevka Špela Grošelj v tem poletju vsak teden znova pobegne na morje, v prikolico sorodnikov, kjer ni ne elektrike ne tekoče vode. V popolnem odklopu neizmerno uživa, najraje pa se sonči zgoraj brez, zato vneto išče območja, kjer je varna pred naključnimi paparaci. Vseeno pa jo je eden od fotografov ujel na plaži. Poglejte fotografije!

Špela se na morju najraje sonči zgoraj brez, Tiborju pa je vseeno pozirala z modrčkom.
Špela se na morju najraje sonči zgoraj brez, Tiborju pa je vseeno pozirala z modrčkom.FOTO: Tibor Golob

Pevka Špela Grošelj poleti največ nastopa, zato za morski oddih zadnje mesece izkorišča predvsem teden, medtem ko jo za vikende lahko ulovimo na odrih po vsej Sloveniji. "Najraje hodim k sorodnikom na morje. Imajo prikolico, brez tekoče vode in elektrike. Sem kot pravi Robinson Crusoe in to mi je super, ker se na ta način popolnoma odklopim," nam je zaupala Domžalčanka. Glede na to, da se najraje sonči zgoraj brez, se izogiba plaž, kjer je veliko ljudi, ne zato ker bi ji golota predstavljala tabu, ampak zato, ker se boji, da bi postala tarča naključnih turistov, ki fotografije naših estradnic nato z veseljem prodajo različnim rumenim medijem.

Špela Grošelj
Špela Grošelj FOTO: Tibor Golob

"Ne razumem, kaj imajo ljudje od tega, da svoj dopust tratijo za fotografije ljudi, ki niso nič drugačni od njih in imajo tako kot vsi svoje probleme," je še dodala Špela. Pred objektiv jo je v kopalkah ujel le njen dober prijatelj in fotograf Tibor Golob, ki je poskrbel že za marsikatero pevkino profesionalno fotografijo, daleč od amaterskih posnetkov naključnih lovcev na estadnike v včasih kočljivih položajih.

Srečno samska

Da bi se izognila slednjim, tudi na morju pri sorodnikih večino časa preživi na ležalniku na parceli s kakšno knjigo v roki in se gre skopat na divjo plažo, kjer je praktično sama. Čeprav je poletje znano kot čas, ko se hitro zgodi kakšna poletna avantura, nam je Grošljeva zaupala, da je še vedno srečno samska, a ji to trenutno povsem ustreza. "Veliko berem, pripravljam se na ljubljanski maraton, enkrat tedensko sem varuška naše Lize (hčerka od sestrične), pripravljam novo skladbo za jesen ... skratka ni mi dolgčas," nam je razložila Špela, ki jo glavni dopust šele čaka. "Še vedno je moj najljubši dopust tisti v januarju, ko je pri nas zima, v Aziji pa več kot 30 stopinj," pravi pevka, ki si bo septembra verjetno privoščila tudi dopust v Egiptu, kjer bo zopet kajtala.

KOMENTARJI (57)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375