Zadovoljna.si
Vroča Racine je okusila slast najbolj zaželenega igralca na svetu.

Novice

Stevardesa, s katero je varal Angelino

T.M.
08. 09. 2010 15.32
2

O zvestobi med Angelino in Bradom se ugiba od začetka njune zevzdniške ljubezni. Pred kratkim pa je svet šokirala novica, da jo je zaželeni žrebec prevaral visoko v zraku.

Paru Brangelina se obeta nova afera.
Paru Brangelina se obeta nova afera.FOTO: Reuters

Čeprav je Angelina Jolie leta 2009 v nekem intervjuju izjavila: "Močno dvomim, da je zvestoba tista, ki je eksistencialnega pomena za partnersko zvezo,“ naj bi jo novice o skoku čez plot močno prizadela. "Igralka si nikakor ne želi deliti svojega Brada in ga hoče zgolj zase. Vendar to je nesramno in zahrbtno, saj je tudi ona že imela druge ljubimce med njuno zvezo,“ je medijem priznal njun dober prijatelj. Očitno je Joliejevi povsem jasno, da njuno seksualno življenje ni več tako rožnato, kot je nekoč bilo. Vse glasnejše pa so tudi govorice, da naj bi Brad svoje potrebe že večkrat zadovoljil zunaj domače spalnice. "Kjerkoli se pojavi, ga oblegajo pohotne ženske in se mu mečejo okoli vratu, zato je težko verjeti, da nikoli ne izkoristi kakšne vroče priložnosti. Prijatelji mu pošteno zavidajo, saj ima bistveno več ponudb kot oni. Dejstvo je, da lahko dobi vse kar mu srce poželi,“ še pove dobro obveščeni vir.

Vroča Racine je okusila slast najbolj zaželenega igralca na svetu.
Vroča Racine je okusila slast najbolj zaželenega igralca na svetu. FOTO:

Perverzna stevardesa

Racine je vroča, mlada in poredna francoska manekenka, ki trdi, da je v svoji postelji gostila že številne znane obraze. Med njimi naj bi bili sami postavni zvezdniki, še posebej ponosna pa je na vodilnega britanskega politika, zvezdniškega košarkarja pri L.A. Lakersih, televizijskega voditelja na Fox TV in najbolj zaželenega igralca v Hollywoodu. Postavna blondinka se navdušuje tudi nad glasbo, sodelovala pa je že z različnimi priznanimi hip hop producenti iz New Yorka. Porednica je pred dnevi poskrbela za enega večjih škandalov, k oje za medije priznala, da se je na privatnem letalu prepustila seksualnim užitkom z Bradom Pittom. "Obožujem seks s poročenimi moškimi, kar je podobno kot počne Angelina Jolie, ki se f... z vezanimi fanti,“ se je za medije vulgarno izrazila. "Sicer pa je prav zanimivo opazovati, kako vznemirjeni postanejo moški, kadar varajo. Še bolj pa me vzburja, ko mi dajo vedeti, da so prav z mano doživeli najboljši seks v svojem življenju, saj jim ponudim tisto, kar jim v zakonu manjka. Spala sem že s tremi partnerji Angeline in vsi so mi zatrdili, da sem v posteljnih veščinah boljša od nje,“ razkrije Racine, ki ne skriva svoje pretirane samozavesti. „Seks mi pomeni toliko kot hrana in ga potrebujem vsak dan. Delam tudi kot stevardesa in nič ni boljšega od orgazma, ki ga doživiš nad 10.000 metri," še pripomni ženska, ki je Angelini pošteno zagrenila življenje.

Njuni prijatelji so prepričani, da se v spalnici zvezdniškega para ne cedita več med in mleko.
Njuni prijatelji so prepričani, da se v spalnici zvezdniškega para ne cedita več med in mleko.FOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375