Zadovoljna.si
Goli moški je lahko idealni substitut za pladenj.

Novice

VIDEO: Suši, serviran na golem moškem telesu

T.M.
09. 03. 2010 18.35
2

Predstavljamo vam revolucionarno tehniko v serviranju hrane. Japonci so si umislili prav poseben način uživanja njihove ribje specialitete, sušija. Postrežejo vam ga lahko na golem moškem ali ženskem telesu.

Goli moški je lahko idealni substitut za pladenj.
Goli moški je lahko idealni substitut za pladenj.FOTO:


Goli suši ali telesni suši imenujemo tehniko serviranja sušija na telesu gole ženske ali moškega. Nyotaimori je japonski izraz za ženski pladenj, nantaimori pa za moškega. Ob tem velja povedati, da je ženska varianta v praksi veliko številčnejša.
Nyotaimori ali običajno goli suši pomeni tehniko, pri kateri jemo suši tako, da koščke jemljemo z ženskega oziroma moškega telesa, ki je tradicionalno golo. To lahko pojmujemo kot seksualni fetiš, in sicer kot podvrsto fetišev v povezavi s hrano. Posledica tovrstnega serviranja je tudi v tem, da se temperatura sušija približa temperaturi telesa, na katerem leži, kar nekaterim pomeni prednost, drugim pa slabost.

Zaslužki za modele so med 200 in 500 evri.
Zaslužki za modele so med 200 in 500 evri. FOTO:
Postopek serviranja

Preden nekdo postane živi pladenj za suši, mora trenirati nepremično večurno ležanje. Model mora biti tudi sposoben, da vzdrži neprijetno dolgotrajno obložitev z mrzlo hrano. Odveč je omeniti, da je treba telesne dlake, vključno z intimno poraščenostjo, odstraniti. Pred postavitvijo se mora posameznik umiti s posebnim milom, ki ne pušča sledov parfumov, ter se splahniti z mrzlo vodo, da se telo z ohladitvijo pripravi na mrzel suši. Da bi zadostili sanitarnim predpisom v nekaterih delih sveta, zahtevajo, da je telo, vsaj na delu, ki je obložen s sušijem, prekrito s plastično folijo. Konec koncev to niti ni tako omejujoče, če gre za najlonsko folijo, ki jo nekateri dojemajo kot fetiš.

Suši za fetišiste

Nadaljnja različica golega sušija je 'bondage suši bar', ki ga lahko srečamo na raznih BDSM srečanjih in zabavah v Veliki Britaniji ter drugod po Evropi. Bistvo je v tem, da je oseba, ki služi kot pladenj, zvezana tako, da se prepreči sleherni njen gib ali kretnjo. Lahko je tudi oblika erotičnega poniževanja.

Je goli suši zakonit?

Čeprav je na Zahodu goli suši dovoljen, je zaradi svoje narave sporen v številnih drugih konzervativnih družbah. Kot primer naj navedemo celo dogodek, ki se je zgodil v zelo liberalni Kanadi, ko je leta 1998 časopis Citizen napadel neko nemško restavracijo, češ da je neokusna zaradi serviranja sušija na golih telesih modelov, ki ležijo na mizah. Sicer pa je bila tovrstna ponudba zelo priljubljen v Nemčiji zlasti v poznih devetdesetih in v Kaliforniji v prvih letih novega tisočletja.

Postrezite si z njegovega telesa!
Postrezite si z njegovega telesa!FOTO:

Moško telo kot krožnik

Tudi moška telesa so zaželena, da se z njih zaužije japonska specialiteta. Ženski prazniki, kot sta materinski dan in dan žena, so kot nalašč za tovrstno ponudbo. Mladi Poljak, ki se že več let ukvarja z ležanjem na mizi, medtem ko ima telo prekrito s surovo ribo in zelenjavo, je razkril svoje izkušnje.
"Prvič mi je bilo grozljivo, saj me je žgečkalo po vsem telesu, hkrati pa nisem bil navajen gol ležati pred skupino ljudi. Zaslužek je bil tisti, ki me je prepričal, da se preizkusim v tako imenovanem golem sušiju. Po prvih seansah sem se domislil, da bi si lahko oči prekril s črnim trakom, ki spominja na alge, v katere je ovit riž z ribo in ostalimi sestavinami. To mi je bistveno olajšalo delo, saj me ljudje niso mogli več gledati v oči in me s tem dekoncentrirati. Na takšen način pa se je močno zmanjšala možnost, da bi prišlo do erekcije, kajti dekleta, ki jedo z mojega telesa so pogosto zelo privlačna. Še posebej nevarna so tista, ki namerno segajo v moje mednožje in namesto za suši, zagrabijo za moj penis. Z zavezanimi očmi si predstavljam, da se me je dotaknila kakšna neprivlačna ženska in reakcija je temu primerna. Danes se vnovičnega poziranja že zelo veselim, saj se je moj proračun znatno izboljšal."

Higienski zahtevki pri tovrstni postrežbi so zelo visoki.
Higienski zahtevki pri tovrstni postrežbi so zelo visoki.FOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493