Zadovoljna.si
Bo zahtevala ločitev?

Novice

Liberty Ross si takšne slave ni želela

Z. T.
24. 08. 2012 09.54
4

Liberty Ross je kot strela z jasnega udarila novica, da jo je njen soprog, vse bolj uspešen režiser Rupert Sanders, prevaral z enajst let mlajšo, a toliko bolj popularno igralko Kristen Stewart. Medtem ko se svet sprašuje, ali bo gospa Sanders zahtevala ločitev, si poglejmo, kdo temnolasa Britanka sploh je.

Liberty in Rupert sta tukaj še nasmejana, a idile je bilo kmalu konec.
Liberty in Rupert sta tukaj še nasmejana, a idile je bilo kmalu konec.FOTO: fameflynet.com
Varanje pred očmi javnosti

Liberty Ross, manekenko in igralko, je doletela neznosna vloga javno prevarane žene in niti sanjalo se ji ni, da prihaja takšen udarec. Njen soprog, 41-letni režiser Rupert Sanders, jo je prevaral z 22-letno igralko Kristen Stewart, trenutno najbolje plačano in zaželeno igralko Hollywooda. Ljubimca sta bila tako zagreta in neprevidna, da ju je med prešuštvovanjem ujel fotograf, njuna afera je takoj pristala na naslovnicah svetovnih medijev, uboga Liberty pa se je morala soočiti s hudim udarcem, in to pred očmi javnosti. ''Obžalujem bolečine, ki sem jih zadal svoji družini,'' se je glasilo javno opravičilo Sandersa.

Liberty je priznana manekenka.
Liberty je priznana manekenka. FOTO: Reuters

Sama jo je predlagala

''Vau,'' to je bil prvi odziv 34-letne manekenke na Twitterju, potem ko je kot strela z jasnega na dan prišla novica o nezvestobi njenega moža. Udarec je bil še toliko hujši, saj je prav ona nagovarjala Ruperta, naj izbere Kristen za glavno vlogo v filmu Sneguljčica in lovec. Mlada igralka jo je navdušila v filmu Seana Penna, filmov, s katerimi je Kristen zaslovela, sploh nikoli ni videla. Še več, v filmu imata vlogi matere in hčere in poznavalci ugotavljajo, da je med njima kar nekaj podobnosti tudi v resničnem življenju. Tudi Rossova se rada oblači v temna, punkovska oblačila, nosita isti model kratkih džins hlač, ki so postale zaščitno znamenje Stewartove, obe sta radi brez nedrčka in še marsikaj. Kdor Liberty pozna, pa je prepričan, da je to, da jo je mož prevaral z mlajšo, ne gane. Temnolaska namreč nima težav s staranjem in je nekoč dejala, da se nikoli ne bi odločila za operativni lepotni poseg, da bi bila videti mlajša. ''Strašljivo je, da postaja vse bolj normalno, da si videti popoln, skrbi me, kje bomo postavili mejo.'' Prepričana je, da je uporaba botoksa norost. ''Lepo je, če ima tvoj obraz izraz.''

Najstniška ljubezen

Liberty se je že kot najstnica zaljubila v prijatelja svojega starejšega brata, mladega Sandersa, a se ta zanjo ni zmenil, dokler ni dopolnila 18 let. ''Občudujem veliko njegovih lastnosti,'' je preteklo leto dejala v nekem intervjuju, ''Predvsem pa to, kako zna navdušiti in bodriti.'' Poročila sta se, ko ji je bilo 24 let, skupaj imata dva sinova, sedemletnega Skyla in petletnega Tennysona. V Londonu rojena lepotica je kot manekenka debitirala leta 1999 na modni reviji Louisa Vuittona, prvič je bila na naslovnici britanske izdaje Vogua junija 2000. Liberty se je preizkusila prvič kot igralka v Madonninem filmu W.E. leta 2011, vlogo pa je imela tudi v usodni moževi Sneguljčici.

Bo zahtevala ločitev?
Bo zahtevala ločitev?FOTO: fameflynet.com

Ločitev na vidiku?

Ugibanja, kaj bo z zakonom Rossove in Sandersa, se nadaljujejo, saj je 34-letna igralka dobesedno poniknila in ne javno ne komentira moževe prevare. Po nekaterih mnenjih naj bi s pomočjo odvetnikov zahtevala ločitev in se z otrokoma vrnila v Veliko Britanijo. V ZDA se je namreč preselila, ker je sledila Rupertu, ki se je vzpenjal kot režiser. ''Nič je ne veže na ZDA, saj ima svojo družino in prijatelje v Evropi. Tudi otrok takšna selitev ne bi smela pretirano prizadeti.'' Na zadnjem srečanju s soprogom je bila Liberty brez prstana in številni so prepričani, da bo tako tudi ostalo.

Na ZDA ni navezana, zato se bo po morebitni ločitvi vrnila v Veliko Britanijo.
Na ZDA ni navezana, zato se bo po morebitni ločitvi vrnila v Veliko Britanijo.FOTO: fameflynet.com

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368