Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Tara pokazala svoje novo telo brez brazgotin

Z.S.
09. 09. 2010 18.45
8

Tara Reid, zvezdnica, ki je zaslovela s komedijo Ameriška pita, se je letošnje poletje znova prepustila sončnim žarkom in zabavi. Po lepotni operaciji, ki ji je leta 2004 telo zaznamovala z opaznimi brazgotinami, ki so nastale ob sesanju maščobe iz trebuščka, se je znova odločila obiskati lepotnega kirurga.

Namesto v fitnes pod nož

Leto 2004 je svetlolaski zagotovo ostalo v slabem spominu. Takrat se je namreč danes 34-letna Tara odločila obiskati lepotnega kirurga in si privoščila liposukcijo, ki naj bi ji prihranila mučenje z različnimi dietami in strogimi treningi pod trenerjevim nadzorom. Vendar se je operacija kmalu izkazala za neuspešno. „Želela sem si oblikovati telo, vendar je šlo prav vse narobe. Moj trebuh je postal naguban in poln brazgotin,“ je po neuspeli lepotni operaciji povedala zvezdnica.


Dolga leta čakanja

Tara je potrebovala kar nekaj let, da se je znova odločila obiskati kirurga. Razlog za dolgo čakanje je bila tudi zdravstvena varnost, saj koža takoj po dramastični operaciji ne bi prenesla ponovnega rezanja in sesanja maščobe. Svetlolaska iz New Jerseyja se je med tem časom tudi ponovno zaljubila, tokrat v nemškega podjetnika Michaela Axtmanna, s katerim sta se želela tudi poročiti, vendar njuna zaroka ni dočakala poročnega dne. Tara, ki se je decembra 2009 znova razgalila za priljubljeno moško revijo, je danes samska in uživa življenje.
 

'Srečna sem!'

Sledi o brazgotinah na njenem telesu ni več, tudi prsi so mnogo bolj pokončne in skladnejše oblike. „Popolnoma pomirjena sem. Sem mlada, samozavestna ženska … in ko se zvečer uležem v posteljo, vem, kdo sem. Srečna in zadovoljna sem s svojim življenjem in to bi rada tudi ostala.“

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399