Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Še ena poroka na slovenski medijski sceni!

M.V.
24. 08. 2012 10.49
18

Pred dnevi smo doživeli še eno poroko na slovenski medijski sceni. Večno zvestobo sta si namreč obljubila pevka Taya in smučarski skakalec Jernej Damjan. Parček je ta poseben dan delil le s svojimi najbližjimi, podrobnosti o tem, kako je športnik zasnubil pevko in kam sta pobegnila po poroki, pa preberite v članku!

Smučarski skakalec Jernej Damjan in pevka Taya - Tanja Adamič sta se zaljubila v začetku lanskega leta, že po slabem letu pa sta se odločila, da želita drug z drugim preživeti preostanek življenja. Jernej je, kot se spodobi, Tayo zasnubil na tako romantičen način, da se mu pevka ni mogla upreti.

  "Jernej me je pričakal s prižganimi svečkami po stanovanju in takoj mi je bilo jasno, da nekaj pripravlja. Pokleknil je na kolena, me lepo pogledal in vprašal, če bi se poročila z njim in ne vem, kako bi lahko tako lepemu pogledu rekla kaj drugega, kot sem," nam je razložila svetlolaska.

Navdušen nad njeno podobo v poročni obleki

Večno zvestobo sta si obljubila v objemu Arboretuma Volčji Potok, prisotni pa so bili le njuni najbližji. "Zadnjega pol leta sva se večkrat znašla v medijih zaradi ugibanj o datumu in lokaciji najine poroke, vendar teh podatkov nisva želela deliti prej, saj sva si na poroki želela le tiste, ki nama največ pomenijo. Družino, sorodnike in bližnje prijatelje torej," je povedala Taya. Njena priča je bila prijateljica Alenka, Jernejeva pa njegov brat Anže. Na poti do oltarja jo je pospremil šarmantni glas Samuela Lucasa, Jernej pa, ko je svojo bodočo ženo prvič videl v poročni obleki, ni mogel skriti navdušenja. "Z njegovih ust sem lahko prebrala "uau"," nam je zaupala pevka, ki je s svojim, zdaj že možem, zabavo in svate zapustila okoli enih ponoči.

Otrok še ne načrtujeta

"Privoščila sva si tri dni samo zase. Morje, jadrnica in midva," nam je izdala Taya, ki je zelo hitro začutila, da je Jernej tisti, s katerim želi preživeti preostanek svojega življenja. "Jernej je fant, ki mi daje vero v iskreno ljubezen. Čutim in vidim, koliko mu pomenim, spoštuje me in me sprejema takšno, kot sem. Z njim mi je lepo, nikoli mi ni dolgčas in o tem, da se želim z njim poročiti, sem bila prepričana, že preden me je zaprosil," pravi Taya. Mladoporočenca zdaj nameravata nekaj časa uživati le v družbi drug drugega, otrok namreč še ne načrtujeta. "Nisem si mislila, da ob poroki to vprašanje postane stalnica. Ne načrtujeva še naraščaja in želim si, da ga ne bi niti potrebovala, da bi naju enkrat to kar presenetilo," je srečna pevka še dodala za konec.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375