Zadovoljna.si
Vanity Wonder

Novice

Pretiravanje jo je skoraj ubilo

Z.N.
20. 07. 2012 16.22
32

Vanity Wonder si je želela večje zadnjice. S svojimi oblinami je postala tako zelo obsedena, da je na črnem trgu kupovala posebne injekcije, ki naj bi ji pomagale do večje in lepše zadnje plati, a se vse ni izteklo po pričakovanjih. Preberite, s čim se je morala soočiti, in poglejte fotogalerijo!

... in Vanity danes.
... in Vanity danes. FOTO: YouTube

30-letna Vanity Wonder, sicer mamica dveh otrok, si je močno želela večje in bolj zaobljene zadnjice, čeprav že naravno nima ravno ozkih bokov. Da bi dosegla cilj, je za injekcije na črnem trgu zapravila kar 15.000 dolarjev, ob tem pa se ni zavedala, da bi jo te iste injekcije, ki naj bi ji pomagale do 'lepšega' videza, lahko celo ubile. Vanity, ki je nastopila v jutranji britanski oddaji This Morning in spregovorila o težavah, s katerimi se je soočala med povečevanjem zadnjice, in razložila, zakaj je njena zadnja plat zdaj videti tako nesimetrična.

Želela je biti nekaj posebnega

Vanity je v oddaji dejala, da je bila 'butasta', ker se je v želji po večji zadnjici poslužila tako ekstremnih metod. Že naravno je namreč imela lepo zaobljeno zadnjico. Povedala je, da jo je ideja dobesedno obsedla in da je čutila, da mora biti glede na to, da dela kot plesalka, nekaj posebnega v primerjavi z drugimi dekleti, ki se ukvarjajo z enakim delom. "Ko sem slišala za injekcije, se mi je vse skupaj zdelo butasto, nato pa sem opazila, da jih uporabljajo nekatere izmed plesalk in pomislila sem – zakaj pa ne bi poskusila še jaz?" je dejala. "Dekleta smo tekmovala med sabo – ne za pozornost moških, temveč ena proti drugi, vsaka je hotela biti najlepša in najbolj posebna."

Ni vedela, kaj ji vbrizgavajo

V sklopu vsakega tretmaja si je v vsako ritnico morala vbrizgati po devet injekcij, Zaupala je, da je ob zbadanju čutila močno bolečino, podobno, kot če bi jo zadela strela, a je to ni ustavilo. Ob prvem vbodu menda niti ni vedela, kaj si vbrizgava. "Ko so mi prvič vbrizgali snov v zadnjico, sploh nisem vedela, kaj mi vbrizgavajo," je dejala. "Ženska, ki je opravila poseg, mi je rekla, da gre za sojino olje. Nisem ji verjela in zato sem se poskušala še sama dokopati do podatka, kaj je bilo v injekcijah." Izkazalo se je, da so ji vbrizgavali cement in tesnilo za pnevmatike. Zaradi na črnem trgu kupljenih injekcij je Vanity dobila močno infekcijo, ampak tudi to je ni ustavilo. Zaradi hude infekcije, ki je povzročila, da je bila njena zadnjica videti kot vrečka pomaranč, je morala k lepotnemu kirurgu, ki ji je v zadnjico vstavil silikonske vsadke. "Posegi so me zasvojili in posledica je bila močna infekcija. Imela sem na izbiro, ali manjšo grudasto zadnjico ali večjo zadnjico s silikonskimi vsadki. Ni bila torej moja prvotna želja imeti tako veliko zadnjico, a nisem imela prave izbire. Odločila sem se za silikonske vsadke," je pojasnila.

Vesela, da je živa

Vanity zdaj s svojo zadnjico ni zadovoljna, vendar se je z njo sprijaznila in kot je dejala, jo je sprejela kot del sebe. Kot je razložila, so ji zdravniki povedali, da bi bil poseg za pomanjšanje zadnjice zanjo preveč rizičen. Sicer pa je srečna, da je še vedno živa in da je nevarne injekcije, ki jih je kupila na črnem trgu, niso ubile. "Iskreno, želim si, da bi bila moja zadnjica manjša, ampak sem vesela, da zaradi injekcij nisem mrtva in da sem z otrokoma. Ko se pogledam v ogledalo, si želim, da bi bila videti drugačna. Težko je iti že po nakupih, ampak sem vesela, da živim." Zaradi nepreverjenih in nevarnih injekcij jo je namreč skupilo že kar nekaj deklet. Vanity je priznala, da se je nad sabo zamislila komaj, ko so ji zaradi vpletenosti v ilegalne posle zagrozili z zaporno kaznijo. "Spoznala sem se, da me lahko ločijo od otrok in tedaj sem prenehala," je dejala. Vanity se ne ukvarja več s plesom, injekcij pa ne uporablja več od maja 2011. Kot je zaupala, zdaj čuti, da je njena naloga vsa dekleta opozoriti na nevarnosti, ki jih povzročajo tovrstni preparati. Napisala je celo knjigo in povedala: "Vsem sem hotela povedati 100-odstotno resnico. Lahko se odločite za silikonske vsadke, ilegalne injekcije pa res niso primerne."

 

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368