Zadovoljna.si
V 90. je osvajala gledalce tudi v seriji Melrose Place. (Amy je na sliki spodaj desno.)

Novice

Televizijska zvezdnica zaradi uboja za 10 let v zapor

Z.M.
30. 11. 2012 15.28
11

Amy Locane, ki je v 90. letih zaslovela z vlogo v seriji Melrose Place, bo naslednjih 10 let najverjetneje preživela za zapahi. Obtožena je uboja iz malomarnosti. Preberite podrobnosti o dnevu, ki ji je za vedno spremenil življenje.

Danes 40-letna Amy Locane je pred leti igrala v priljubljeni seriji Melrose Place, zdaj pa je obtožena uboja iz malomarnosti, zaradi katerega bo deset let preživela v zaporu. Zvezdnici so pred kratkim sodili zaradi prometne nesreče, ki jo je povzročila junija 2010.

  Vozila je pod vplivom alkohola in se zaletela v avtomobil, v katerem je sedel par. Ženska, 60-letna Helene Seeman, je umrla na kraju nesreče, njen mož še danes trpi zaradi izgube svoje žene, Amy pa je takrat utrpela le manjše poškodbe. Kot poročajo tuji mediji, naj bi imela igralka v času nesreče v krvi kar trikrat več alkohola, kot dovoljuje zakon. Amy je med sojenjem priznala, da je tisti večer res spila nekaj kozarcev vina.

Obe strani sta utrpeli izgubo

Locanovi grozi od pet do deset let zaporne kazni za smrt Seemanove, za težke poškodbe njenega moža pa ji lahko sodnik zaporno kazen poviša še za od tri do pet let. "V tem primeru ne gre za zmagovalca. Na obeh straneh je prisotna velika izguba. Mož je izgubil ženo, njegova dva otroka mamo, njena mama hčer. Te izgube ne more povrniti nobena kazen," je medijem povedal odvetnik oškodovanega Matthewja Murphyja. Kazen pa bo nedvomno spremenila življenje 40-letne Amy, saj jo bodo, medtem ko bo za zapahi, zunaj čakali mož Mark Bovenizer ter hčerki, 5-letna Cricket in 3-letna Avery Hope.

V svetu zabave že od otroštva

Amy je že zelo zgodaj vstopila v svet zabave, do 12. leta se je pojavila v več kot 50 reklamah, nato pa dobila redno vlogo v seriji Spencer. V zgodnjih devetdesetih se je pridružila ekipi na snemanju serije Melrose Place, a je projekt zapustila že po 13 nadaljevanjih. Preizkusila se je tudi v filmu, in sicer je igrala dekle Johnnyja Deppa v filmu Cry Baby, z Brendanom Fraserjem se je pojavila v filmih School Ties in Airheads, z Jessico Lange pa v filmu Blue Sky. Leta 2008, po poroki s poslovnežem iz New Jerseyja Markom Bovenizerjem, se je upokojila in se posvetila družini, občasno je igrala le v lokalnem gledališču.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413