Zadovoljna.si
Tetoviranje

Novice

Zaradi tetovaže na penisu ima trajno erekcijo

Z.K.
12. 01. 2012 15.50
2

Tetovaže so dandanes že nekaj povsem običajnega. Zanje se odločajo ljudje vseh starosti in različnih poklicev, na različnih mestih na telesu. Nekateri moški si dajo okrasiti celo svojo 'moškost', ob čemer se zdrzne marsikateri pripadnik močnejšega spola. A za Iračana, ki si je okrasil penis, se tovrstni podvig ni končal najbolje, saj je dobil trajno erekcijo.

Ko erekcija boli ...
Ko erekcija boli ... FOTO:

Odločil se je za nenavadno mesto

Tetoviranje je vse bolj priljubljeno in zanj se odloča vse več ljudi, nekateri moški pa se odločijo za tetovažo na precej nenavadnem mestu – penisu. Nenavadnem predvsem zato, ker marsikateremu moškemu ob misli na iglo, ki znova in znova zbada njihovo 'moškost', postane slabo. Nekaterih ta misel vseeno ne ustavi in se vseeno odločijo za pogumno potezo. Za 21-letnega Iračana se ta odločitev ni dobro končala, saj je poleg tetovaže dobil še trajno erekcijo.

Dolgotrajna in boleča erekcija

Morda bi kdo pomislil, da je mladi Iračan srečen, vendar povejmo, da je lahko erekcija, ki traja le nekaj ur, precej boleča. Tovrstno stanje sicer imenujejo priapizem. To je dolgotrajna, boleča, nekontrolirana erekcija, ki ni povezana s spolno slo ali vzburjenjem. Pojavi se takrat, kadar kri iz penisa ne more nazaj v krvni obtok. Ima lahko resne posledice, saj ure trajajoča erekcija vedno bolj kvari gobasto tkivo penisa, kar se pri normalni erekciji ne dogaja. Četudi priapizem ni življenjsko nevarno stanje, je zdravniška pomoč nujna, v nasprotnem primeru lahko nastanejo trajne posledice, in sicer trajna nezmožnost erekcije.

Pomoč zavrača

V primeru mladega Iračana se je zgodilo to, da je v spolni ud preveč krvi pritekalo in premalo iztekalo, kar je povečalo pritisk in nevarnost za obe večji erektilni komori, tako imenovani 'corpora cavernosa'. Nesrečnega moškega je poškodovala igla, s katero je mojster tetoviranja ustvarjal. Za razliko od ostalih tetovaž, ki jih naredijo s pomočjo naprave za tetoviranje, ki iglo večkratno potiska v kožo, je ta tetovažo izdeloval ročno. Igla, ki jo je mojster tetoviranja potiskal globoko v kožo, je povzročila tako imenovano arteriovensko fistulo, nenaravno povezavo med arterijo in veno. Po osmih dnevih tetoviranja je bil penis zelo boleč, čeprav takrat erekcije še ni bilo. Po tem je mladenič opazil, da njegova jutranja erekcija traja nekoliko dlje. Stanje se je v roku enega tedna stopnjevalo, dokler erekcija ni postala stalna. Moški je zdravniško pomoč zavrnil.

Tetoviranje
Tetoviranje FOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375