Zadovoljna.si
Tinkara Šefic zadovoljna meseca julij zmagovalka - 14

Novice

Tinkara Šefic: od strastne motoristke do ognjevite dive

M.K.
29. 06. 2012 16.11
15

V vročih poletnih dneh prav vsak izmed nas išče prepotrebno osvežitev. S prvim dnem sedmega meseca v letu smo osvežili tudi našo naslovnico in jo okrasili z novo 'zadovoljno meseca'. Obiskovalke in obiskovalci spletne strani Zadovoljna.si ste odločili, da je to simpatična Tinkara Šefic, vaditeljica aerobike, zumbe in plavanja, ki je poleg vsega tudi strastna motoristka. S 'priklikanimi' glasovi si je vsestranska in aktivna Tinkara prislužila častitljiv naziv, naša ekipa pa je poskrbela, da na naslovnici izgleda naravnost odlično.

Tinkara se je na izziv pripeljala s svojim motorjem in očarala vse mimoidoče.
Tinkara se je na izziv pripeljala s svojim motorjem in očarala vse mimoidoče.FOTO: Damjan Žibert
Tinkara Šefic je mlada športnica, ki je zaposlena v športnem centru v Logatcu, kjer kombinira delo na recepciji z vodenjem aerobike, vodne aerobike, zumbe in plavanja. Simpatična Notranjka svoj prosti čas najraje preživlja na svojem jeklenem konjičku, s katerim se, ko ima le dovolj časa, odpravi raziskovat lepote naše prelepe deželice. Kot prava motoristka se z veseljem udeležuje različnih srečanj motoristov (bikers partyjev) po vsej Sloveniji, kjer uživa v dobri rock glasbi. Sicer Tinkara Šefic pravi, da je ples njeno življenje in tista dejavnost, ki poleg motorja v njen vsakdan vnaša ognjevitost in strast. Tako ne preseneča podatek, da rada zapleše ob drogu ter tako pritegne pozornost marsikaterega predstavnika moškega spola.

Skupaj s stilistko Tanjo Fischer sta poiskali prava oblačila za naslovnico.
Skupaj s stilistko Tanjo Fischer sta poiskali prava oblačila za naslovnico.FOTO: Damjan Žibert

V Stiefelkönigu je izbrala še čevlje.
V Stiefelkönigu je izbrala še čevlje. FOTO: Damjan Žibert
Z nami je preživela lep, a naporen dan

Tinkara se je na snemanje pripeljala s svojim motorjem in tako očarala vse mimoidoče. Najprej je odhitela v blagovno hišo Nama, kjer sta skupaj s stilistko Tanjo Fischer izbrali prava oblačila, v katerih se vam bo ves julij smejala z naslovnice našega portala. V pestri ponudbi oblačil in modnih dodatkov se je bilo kar težko odločiti zgolj za eno, a na koncu je prevladala ognjevitost in živahnost. Potem je naša zmagovalka v trgovini Stiefelkönig poiskala še ustrezne čevlje in se v slogu 'dive na motorju' odpeljala na ličenje. Oblikovalka maske Mirjam Kavčič je poskrbela za popolno naličen obraz. Ker je Tinkara izbrala precej rdečih oblačil, maskerka s senčili ni pretiravala, bolj se je namreč osredotočila na šminko. Lase ji je polikala in ji ob strani spletla kitko. Sledilo je še finalno dejanje: fotografiranje. Fotograf Damjan Žibert je zadovoljni meseca dal nekaj napotkov, kako naj pozira, in ognjevita motoristka se je kmalu popolnoma sprostila ter naravnost uživala v poziranju. Videlo se je, da simpatična Notranjka nima težav s tremo in da se je v izziv zares vživela.

V veleblagovnici Nama so jo razveselili z darilnim bonom.
V veleblagovnici Nama so jo razveselili z darilnim bonom.FOTO: Damjan Žibert

Tinkara svetuje: „Bodite zadovoljne same s sabo“

Ob koncu napornega, a zanimivega dne je bila presrečna. Vse ji je bilo namreč zelo všeč, posebej pa je izpostavila ekipo, s katero se je takoj ujela. Povedala je, da bo od snemanja odnesla lepo izkušnjo, saj se je prvič prepustila rokam strokovnjakom, ki so jo oblekli, naličili, sfrizirali, posneli in pofotografirali. Kot je povedala, ji ni žal, da se je prijavila na natečaj, saj ji je dal novih znanj. Za konec je dala še nasvet vsem damam: „Pomembno pri ženskah je, da so zadovoljne same s sabo, ker tako žarijo, s tem izražajo karizmo in izžarevajo lepoto – ne zunanjo, temveč notranjo – in če se ženska v svojem telesu dobro počuti, lahko to izžareva tudi navzven.“ Torej bodite zadovoljne tudi ve, če pa bi rade tudi ve doživele podobno izkušnjo, ne oklevajte. Prijavite se tukaj.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404