Zadovoljna.si
Sara Leal naj bi bila kriva za dokončen razhod Ashtona in Demi.

Novice

To je dekle, zaradi katere je Demi nagnala Ashtona!

Z.M.
29. 09. 2011 15.32
37

Čeprav sta Demi Moore in Ashton Kutcher vedno delovala kot eden tistih parov, ki jim nič ne more priti do živega, je bila razlika v letih očitno vseeno usodna. 33-letni Ashton je bil menda tisti, ki je zamajal šestletni zakon z nepremišljenim skokom čez plot s 23-letno Saro Leal v San Diegu. Igralca govoric o domnevni ločitvi za zdaj še nista komentirala, če bosta zvesta svojemu slogu, pa bosta to verjetno najprej objavila na Twitterju.

Sara Leal naj bi bila kriva za dokončen razhod Ashtona in Demi.
Sara Leal naj bi bila kriva za dokončen razhod Ashtona in Demi.FOTO:


Ashtona, ki je že šest let poročen s 15 let starejšo igralko Demi Moore, so mediji že večkrat obtožili skokov čez plot, govorice pa so vedno potihnile, preden bi stvar lahko postala resna. Par, ki je veljal za fenomen v Hollywoodu, si je nežnosti izkazoval na vse mogoče načine, največkrat na svojih spletnih profilih na Twitterju. Z objavljanjem posladkanih fotografij sta se trudila, da bi svet prepričala v njuno brezpogojno ljubezen, ki pa jo je Ashtonova afera s 23-letnico očitno pošteno ogrozila. Tisti, ki zakonca spremljajo na Twitterju so ugotovili, da si Demi in Ashton že več kot mesec dni na Twitterju nista namenila nobenega sporočila, prav tako nista objavila nobene skupne fotografije. Pred dnevi sta vsak na svoji strani slavila šesto obletnico poroke in ravno na ta večer naj bi Ashton po zabavi v San Diegu v hotelsko sobo odpeljal 23-letno Saro Leal, ki jo je spoznal v enem od klubov.

Ashton in Demi sta si pred časom redno pošiljala fotografije prek svojih Twitter profilov.
Ashton in Demi sta si pred časom redno pošiljala fotografije prek svojih Twitter profilov.FOTO: Twitter

Razšla naj bi se že pred mesecem dni

Novica je pricurljala v javnost, potem ko je za portal The Dirty spregovoril eden od Sarinih prijateljev, ki trdi, da je Ashtonov varnostnik Sari pred vstopom v spalnico vzel telefon, Ashton pa je 23-letnici menda povedal, da sta se z Demi razšla pred dobrim mesecem, a to za zdaj še skrivata pred javnostjo. Mladenka zdaj želi vsaj 250 tisoč dolarjev za to, da medijem izda kakršno koli podrobnost, povezano z večerom, ko je Ashton znova prevaral Demi. Koliko časa bo 48-letna igralka še prenašala Ashtonove skoke čez plot?

Junija letos so igralca ujeli s skrivnostno svetlolasko ...
Junija letos so igralca ujeli s skrivnostno svetlolasko ...FOTO: pacificcoastnews.com

 Pred letom dni varal z 21-letnico?

Spomnimo, da si je pred natanko enim letom Ashton privoščil skok čez plot z 21-letno Brittney Jones, svojo 15 let starejšo soprogo pa naj bi prevaral kar na domačem kavču. "Seksala sva na kavču v Ashtonovem in Demijinem stanovanju," je medijem povedala Brittney in dodala, da je Ashton pravi 'latino lover', nežen in pozoren. Dekle je tudi brez dlake na jeziku razkrilo vse pikantne podrobnosti o njuni vroči noči. Kutcherjev odvetnik je dekletove izjave o seksualni avanturi z njegovim varovancem sicer označil za izmišljotine. Na dan so sicer prišli delčki domnevnega dopisovanja med Ashtonom in Brittney prek mobilnega telefona, vendar mnogi dvomijo v pristnost sporočil. Govorice o skoku čez plot sta Demi in Ashton takrat ostro zanikala, znanci domnevne igralčeve ljubice pa so medijem povedali, da naj bi bilo dekle že dolgo obsedeno z Ashtonom. ''Vsekakor se rada zabava in takrat tudi veliko spije. Nekoč mi je dejala, da je Kutcher prvi med slavnimi, s katerim bi rada seksala. In verjamem, da je,“ je medijem zaupal neznani vir.

Sara Leal
Sara LealFOTO: Facebook

 

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399