Zadovoljna.si
Elena Santarelli-1

Novice

Kdor zna, zna!

Z.N.
12. 07. 2012 08.53
15

Poletje je čas, ko zvezdnice na plažah ponosno razkazujejo svoja telesa in zdi se, da prav tekmujejo, katera bo videti lepša v svojih kopalkah. Postavno 30-letno voditeljico so paparaci ujeli, ko se je užitkom na plaži predajala v živo rožnatih kopalkah in roko na srce, postavo bi ji lahko zavidala marsikatera najstnica … Vam je všeč?

Elena Santarelli, italijanska televizijska voditeljica, igralka in model, se je na plažo na španskem otoku Formentera odpravila skupaj s sinom Giacomom. Skupaj sta se igrala v vodi in izven nje, bolj kot njena igra s sinom pa so pozornost paparacev in mimoidočih pritegnili njeno telo in vpadljive kopalke. "Res čudovita mamica!" so zapisali italijanski mediji. "Kričeče kopalke, neverjetno telo – Elena je v fantastični formi!" Elena je bila na plaži brez partnerja, italijanskega nogometaša Bernarda Corradija, ki zaradi dela trenutno ne živi z njo in z otrokom v Italiji, temveč v kanadskem Montrealu.

Poimenovala je svoje strije

Elena, ki bo avgusta dopolnila 31 let, je s svojim telesom po porodu upravičeno zelo zadovoljna, ne motijo pa je niti strije, ki so posledica nosečnosti. Pred časom je na svojem Twitterju objavila fotografije strij in zapisala: "Punce, predstavljam vam Gino, Pino in Lino, moje tri strije." Nato je objavila še eno fotografijo in zapisala: "Tole pa so sestre z levega boka: Genny, Mary in Frida!" 

Elena Santarelli-1
Elena Santarelli-1 FOTO:

Elena je z objavami želela pokazati, da tudi ona ni popolna in da so strije nekaj povsem običajnega, kar doleti mnogo žensk in česar se ni treba sramovati.

Po porodu kmalu izgubila odvečne kilograme

Sina je povila 22. julija 2009 in nato v samo šestih mesecih shujšala kar 20 kilogramov. Kot je tedaj zaupala, je veliko telovadila in pazila, da je uživala uravnoteženo prehrano. "Nisem ena tistih, ki so po naravi vitke. Do dvajsetega leta je še šlo, zdaj pa težavo rešujem tako, da se veliko ukvarjam s športom. Štirikrat tedensko se odpravim na fitnes, hodim na masaže, redno se mažem s kremami, da vlažim kožo in se masiram … Zelo rada jem in če ne bi bila fizično aktivna, bi bile posledice kaj hitro vidne," je dejala in poudarila, da je pomembno slediti navodilom, ki nam jih dajo strokovnjaki. "Pazim, kaj jem, pri tem pa me nadzira dietologinja. Dobra telesna aktivnost, pitje zadostnih količin vode in zdrava hrana – samo tako lahko dosežeš dobre rezultate!"
 

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375